Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Vrine, kokia proga tau atostogos smile.gif...nervina kai kiti ištisai atostogauja biggrin.gif

aš tai aplamai nesuprantu kitu klausti patarimo smile.gif na nebent kokiu nuotraukų, kas man patinka nebutinai kitams tiks ir patiks ir neapsikraunu galvos del kitų nuomonių biggrin.gif

aš noriu vienoj vietoj bambukiniu ar kokiu tai iš šniureliu užuolaidu durims biggrin.gif ir nerandu kur tokias parduoda verysad.gif

keista kaip greit tas bulviakasis, kur ta vasara taip greit pralėkė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 23, 11:07)
Vrine, kokia proga tau atostogos smile.gif...nervina kai kiti ištisai atostogauja biggrin.gif

kokia proga, kaip tai kokia proga- juodu darbu užsidirbtos tongue.gif
mums reikia suplanuoti visas, tai buvo likutis 4 d nuo tų ilgųjų likęs. tai 2 d dabar dvi dar vėliau imsiu.
tai va ir mąstau- Egiptas, Turkija??? ar kaip tame anekdote- atlyginimas "varyk į sodą geriau" smile.gif

o bulves uošviai kasa vsiada prieš rugsėjį.
Tik šįkart bijau kad pagrindinėsd kasėjos būsim mes su dukra.... o laukas jobštvairogi didumo verysad.gif tai greit neprasisuksim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 23 rugpjūčio 2019 - 13:25

Lyuka,o negalvojai apie sustumiamas? kaip garmo 13683941.jpg

Atsakyti
negalvojau ANT, bet už idėją ačiu:)

Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 23, 15:24)
o bulves uošviai kasa vsiada prieš rugsėjį.
Tik šįkart bijau kad pagrindinėsd kasėjos būsim mes su dukra.... o laukas jobštvairogi didumo verysad.gif tai greit neprasisuksim...

O man gerai, vyro tėvai kiek užsisodina buvlių, tiek būdami sode per laiką ir nusikasa. Tam kartu sode pietums pavalgyt, tada sau namo parsiveža po truputį, ir mūsų ir vyro sesers šeimoms įdeda po truputį
Atsakyti

Labas rytas. Vaje, kaip blogai miegojom :oh:  mažius kėlėsi ir kėlėsi naktį. O vakare dar dukra užkniso. Lakstė ir lakstė į tualetą, turbūt tik ~24 val užmigo. Matot ji išgėrė pusę stiklinės gėrimo maždaug valanda iki ėjimo gult, tai ėjo ir ėjo sisiot, nors nieko nepadarė. Nesuprantu kas jai čia su tuo sisiojimu. Pastoviai kiekvieną vakarą tas pats. Būtų ir dieeną taip, tai sakyčiau su pūsle kas negerai, bet tik vakare kai atsigula.

Atsakyti
Vrine turbut kasa mums bulves biggrin.gif, lauksim kugelio ir bulviniu blynu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2019 08 26, 20:58)
O man gerai, vyro tėvai kiek užsisodina buvlių, tiek būdami sode per laiką ir nusikasa. Tam kartu sode pietums pavalgyt, tada sau namo parsiveža po truputį, ir mūsų ir vyro sesers šeimoms įdeda po truputį

O tai įdeda irgj tttuputį ? Likusias reikalingas perkat?
Atsakyti
Labas,

Pempe kaip gyveni?

ir visos kitos?

kaip karšta nebeįmanoma. nu žinokit man nusibodo jau tas karštis....man geriau +20 ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 28, 12:22)

kaip karšta nebeįmanoma. nu žinokit man nusibodo jau tas karštis....man geriau +20 ... verysad.gif

kantrybes, greit baigsis, prasides lietus.
nors pas mus ir paskutine karsta diena, nuo rytojaus turetu vesti;
Atsakyti

Labas rytas,rimtai kur dingus pempė?

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 29, 09:52)
<p>Labas rytas,rimtai kur dingus pempė?</p>

gal jau išskrido į šiltus kraštus smile.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti