Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 21, 10:15)
<p>Nu lyja  smile.gif  tik miegot per tokį orą cool.gif​ </p>

tai kaip tos veselios? su šokiais? smile.gif
radai kuom apsirengt ir apsiaut?

Sveikos.
Lyja.....
Atsakyti
Lyja, pila, kliaukia.
Vakar stipriai pasilaisčiau augaliukus. biggrin.gif , MB mašiną nuplovė.....dar norėjau tujas palaistyt, gerai, kad sutemo.
Atsakyti
Pasikalbėsiu viena.
nors, ne, reikia partarimo.
Gamina uosinius laiptus. Meistras įkalbinėja palikt natūralią spalvą, o man ji tik pirty tinkama. gelsva ir dar su laiku keičias. Prie laiptų kaip derint grindis? Spalviškai. Dar hole kur laiptai bus keturios durys....
neišlendu iš paięšų. Padėkit. Kokios spalvos grindys žinau ko noriu. Ąžuolo, gal truputį tamsinto arba balinto. durų noriu baltų...laiptai uosis....PADĖKIT.... blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti

Kodėl durys baltos? pas mane durys uosio kaip ir grindys spalvos,nemėgstu aplamai baltos spalvos  namie :) 

Gerai veselė visai fainai,bažnyčia tokia nedidelė jauki,po to vaišės lauke,apie  penkias valandas :)   oras liuks apuolė,apsirengiau sijoną iki kelių :D  ir dzina tas gipsas buvo  :B ir su basute,nagai nulakuoti gražiai atrodė  :D​ 

Atsakyti
O as megstu balta spalva namie
Pas mane visos durys baltos ir sienos baltos svetajnej, koridoriuje, vonioj.
Tik abiejuose miegamuose dazem tokia svelnia persiko.
Bet kjr svetainej balta tai gerai,nesinorejo spalvu geriau jau kazkuom kitu pagyvint.grindys pilkos.nes per ilga laika aysibos spalva ir tada ka. O balta perdazyt ir lenggiau.
Atsakyti
Ate su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveikos smile.gif

graziausia kai laiptai su grindu spalva bent jau artimi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 rugpjūčio 2019 - 06:43
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 22, 07:43)
Ate su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikos smile.gif

graziausia kai laiptai su grindu spalva bent jau artimi smile.gif

Laba, Ačiū, Lyžuka, tik aš ten apsimelavus. Mano gimšius birželio...
Apsitarėm su vyru dėl spalvų. Natūralus uosio geltonumas jau pasenęs reikalas. pirčiai tinkamas. Beicuosim pagal grindis ir darysim baltas duris, kad medžio struktūra iš po dažo matytųs. palanges beicuosim ta pačia laiptų spalva ir visas stygas ir balkius mansardoj.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 08 22, 08:19)
Laba, Ačiū, Lyžuka, tik aš ten apsimelavus. Mano gimšius birželio...
Apsitarėm su vyru dėl spalvų. Natūralus uosio geltonumas jau pasenęs reikalas. pirčiai tinkamas. Beicuosim pagal grindis ir darysim baltas duris, kad medžio struktūra iš po dažo matytųs. palanges beicuosim ta pačia laiptų spalva ir visas stygas ir balkius mansardoj.

ot biggrin.gif

galvoji jaunesnė busi biggrin.gif

Atsakyti

Labas rytas  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 22, 09:20)
<p>Labas rytas  4u.gif​ </p>

Labas rytas smile.gif
tai su tuo penktadieniu vacation1.gif ura.gif mamontovas.gif lady.gif
Atsakyti
Labas rytelis,
vėsus rytas jau..
ėjau be švarko -nes juk dieną iki +27 žada...tai kam jį tąsyt, tais sugūžus ėjau, gal nepradės gerklos kokios skaudėt.
Pabudau su skaudančia galva, iki pykinimo (sprandą užsoaudė). Priryjay vaistų tai dar laukiu pagerėjimo.
Bet nuotaika vistiek penktadieninė. Nors savaitgalis bus nieko gero- bet juk dar pirmadienis-antradienis man atostogos. Jeeeeeee kaip faina smile.gif
Šiandien grįžusi kepsiu lietinius blynus iš 3 normų- užšaldymui, poto lėksiu į Baltijos kelio koncertą.
Rytoj bulviakasys... unsure.gif smile.gif
Poryt vešim dukros daiktus į sostinę, tai pasisvečiuosim, LI kaisk kavą, pasėdėsiu ir ant čiužinio, aš neonarava smile.gif
o poto- atostogos .................... rolleyes.gif
Papildyta:
Ai ate dėl durų ir t.t. tai ne ką patarsiu, nes supratau aplamai kad aš šuds ne dizainers... unsure.gif nes sekciją kai padarė tai dar į tą kambarį nenoriu eit.... :(ten gal ne mano nesupratimas, o meistro su nukonsultavimais, bet kai žiūriu dabar kyla minčių - o kodėl ne taip dariau, ar dar taip.... o spalvą pamačius tai man tik verkti norisi.... v.ž. verysad.gif )
Atsakyti

Sveikos tetos. Apie spalvas nieko negaliu pasakyt, neturiu tam nei akies, nei skonio, pas mane niekas nesuderinta.

Mane amžinai prie darželio apipypina, kai bandau užsukti į kiemą. Na nejaugi taip sunku yra truputį pristabdyti ir leisti normaliai atlikti manevrą? Mašina ilga, nenoriu ant bordiūrų ten važiuot, o įvažiavime telpa dvi mašinos, tad noriu taip pastatyti kad tilptų dar viena arba  jei statau prie kitos, negaliu ant greičio įsukti.

Jau po savaitės rugsėjis.....

Atsakyti