Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 19, 16:19)
nu va. atėjo ir išėjo.. smile.gif

bet vat slaptikus atsiminė, o sakė nk nebežino smile.gif

va va kaip užreike viskas įmanoma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 19, 16:09)
aaaa. nu jei bute tai jo...
JO- o jėzom.  tu ką čia?

Papildyta:
JO- neištekėjai dar?  tongue.gif  tongue.gif

Net neplanuoju, man suzedetuviu per akis smile.gif
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 19, 16:12)
Galvojo JO dušia atėjo pasivaidenti biggrin.gif

dar tuoj gal ir KRP pasirodys  mirksiukas.gif  ir kas ten dar pabego, ar ne Griaustinis?

Jos fb tupi. Jezau kaip sudetinga cia.
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Orchidėja @ 2019 08 19, 16:39)
Net neplanuoju, man suzedetuviu per akis smile.gif

Jos fb tupi. Jezau kaip sudetinga cia.

Zinok sakoma jei po sazadetuviu per metus nesusizenija abu vėl laisvi skaitosi bigsmile.gif

Kad čia nieko sudėtingi nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 19, 18:00)
Zinok sakoma jei po sazadetuviu per metus nesusizenija abu vėl laisvi skaitosi  bigsmile.gif

Kad čia nieko sudėtingi nėra  mirksiukas.gif

Tai tik aukso prikaupsiu papildomai smile.gif
Atsakyti
Jūs kaip norit bet aš čia irgi kalbėsiu. Kad ir viena. Pempė manau kada ne kada užsuks...

Šiandien su mv susiginčinom. Koks narcicizmas .... jis man aiškina kad moterys puošiasi gvarkosi dažosi tik dėl vyrų. Pz mąstynas ką. Aš tai visa darau tik dėl savęs. Noriu gerai atrodyt ir tada gerai jaučiuos...o apie senius mažiausiai galvoju.
O kaip jūs manot?
Atsakyti

Na aš kai nesipuošiu ir nesidažau, tai nežinau ką ir pasakyt.

Tai ar lijo? Žemėlapy rodė, kad lietus tik šonu praeis, Dzūkija, Vilnius. Pas mus tik pakrapnojo.

Atsakyti
Labas rytas,
puoštis, pasitempti ir šypsotis. biggrin.gif Visa tai sau ir tik sau. Nesiruošiu gyvent ir dėt pastangas dėl diedų. Lai jie bent nusiprausę ir batus nusivalę vaikšto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ax.gif Savo gyvenimą reikia gyventi.
Vakar savo kaimuke buvau. Vakare taip gražiai, smelkiančiai, be vėjo lijo. Ramuma, geruma. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 20 rugpjūčio 2019 - 07:39
QUOTE(Juodoji_Orchidėja @ 2019 08 19, 19:05)
Tai tik aukso prikaupsiu papildomai smile.gif

biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 19, 22:16)
Jūs kaip norit bet aš čia irgi kalbėsiu. Kad ir viena. Pempė manau kada ne kada užsuks...

Šiandien su mv susiginčinom. Koks narcicizmas .... jis man aiškina kad moterys puošiasi gvarkosi dažosi tik dėl vyrų. Pz mąstynas ką. Aš tai visa darau tik dėl savęs. Noriu gerai atrodyt ir tada gerai jaučiuos...o apie senius mažiausiai galvoju.
O kaip jūs manot?

tą pati manom biggrin.gif
QUOTE(pikkolo @ 2019 08 20, 07:04)
<p>Na aš kai nesipuošiu ir nesidažau, tai nežinau ką ir pasakyt.</p><p>Tai ar lijo? Žemėlapy rodė, kad lietus tik šonu praeis, Dzūkija, Vilnius. Pas mus tik pakrapnojo.</p>

aha panašu, kad ant Alytaus puses nuėjo smile.gif

Sveikos ax.gif

Užtat vakar koks dangaus grožis bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
blin kaip dirbu, kaip už milijoną.

Dangus vakar buvo jooooo...net kvepėjo kažkokia įtampa nuo to grožio.

O dėl to požiūrio- aš labai nustebau, maniau kad mano vyras gudresnis smile.gif tai sakau dėl ko aš tvarkinga rengiuos dažaus ir tvarkausi- mano darbe nei vieno diedo nėr, vien bobų pulkas, ir klientai pas mane neina. Galėčiau kepurę užsimaukšlinus atsliūkinti ruyre- nei vienas diedas net nepastebėtų kaip atrodau smile.gif ai kimsargis pastebėtų, kas rytą apie kažką sukalbam... bet anas jau tokio amžiaus kad jam visos už jį 20 m jaunesnės manau gražios smile.gif
o čia toks susireikšminimas- sako gi dėl mūsų tik ir puošiatės. 100 metų man jie, svarbu pati sau patikčiau smile.gif smile.gif

pas mus nelyjo, o dar tamsiau apsirengiau, o šilta ir gražu, tai taip durnai jaučiuosi smile.gif

ar esate kepę duonos tuos tortus- na tą duoną kai iškepa, galus sūriu , viršuj dešros ir t.t. noriu pabandyt, kaži gautųsi man? kitą savaitgalį pusženčio gimkė, tai iškepčiau, nes mūsų sodyboj švęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 rugpjūčio 2019 - 09:34

Tai lyja, ką? 

Atsakyti

Nu lyja  :)  tik miegot per tokį orą :B​ 

Atsakyti
tegul lyja tik smile.gif viskas džiūvę, nudžiūvę pas mus verysad.gif
Atsakyti