Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 15, 08:27)
<p>Darbe,skubiai į reanimaciją vežėm,ir žinai kaip užkliūva koja einant,tai taip pėda įsitempė ir viskas, nu skauda skauda,maniau pasitempiau ir viskas,negi bėgsi pas gydytojus iškart, tai tai parą dar atidirbau su skaudančia,paskui namie trečią dieną jau negaliu paeit,nuvariau pas gydytojus,tai lūžio nematė,tik sausgyslė ir raiščiai įplyšę,tik po savaitės iš trečio karto pamatė kad lūžis yra,tai savaitę su palūžusia vaikščiojau. Va taip ir gavau gipsą cirkuliarinį,anei tarpuko,visa koja aplink sugipsuota jaučiu kokie 5kg. </p>

ahhh verysad.gif 4u.gif eina sau.

QUOTE(KolJe @ 2019 08 15, 14:00)
<p>9 ir 3 klases 🎈 </p><p></p><p>as ne tokia,gero gyjimo 🎈😊</p>

o kokie zmones. bigsmile.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 16, 13:37)
Ką veiksit savaitgalį? kokie planai ar svajonės?

nezinau dar. siandien apsiprekinom, tai ryt nereiks. manasis dar vis sirguliuoja, tai turbut bus ramiai.
Atsakyti

Mano savaitgaliai kaip ir visos kitos dienos  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 16, 16:28)
Svajonese išsimiegot ir pailset, planai daug nuveikti biggrin.gif nelabai suderinama  bigsmile.gif

Kokius darbus žadi dirbt?

Aš nzn ką veiksiu. Reiktų pomidorus kažkaip naikint...
Dar noriu į sodą. Pasidegint ir paravėt 😀 keistas noras ar ne....

Labiausiai į jūrmalą norėč dar...bet daugiau notinčių nėr..

Šiandien visą vskarą kuopiau virtuvę. Įkvėpimas buvo užėjęs 😎 ir pradėjo skraidyt maistiniai tie drugeliai... blin. Išmečiau pora šokoladų su razinom. Man panašu kad ten jos bazuojas..pas jus jų nežsiveisia ??? Kaip tada gaudot ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 rugpjūčio 2019 - 22:07

Laba diena, Vrine pas mane šokoladai neužsilaiko  :D   šiandien kaip tik pyragą kepsiu su baltu šokoladu  :B  

man iš pavydumo galėtų ir lyti  :D  bet mano mergiotė išvažiavo į Ventę,Rusnę tai jau tegul būna tas oras geras  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 16, 22:05)

Šiandien visą vskarą kuopiau virtuvę. Įkvėpimas buvo užėjęs 😎 ir pradėjo skraidyt maistiniai  tie drugeliai... blin. Išmečiau pora šokoladų su razinom. Man panašu kad ten jos bazuojas..pas jus jų nežsiveisia ??? Kaip tada gaudot ?

tai bet ar matei tas museles ten? paprastai jos ant svieziu vaisiu ar darzoviu, ant razinu taip tai kazi. ismetei gera daikta turbut biggrin.gif
niekaip negaudau, slepiu vaisius ar dedu i saldytuva ir jos dingsta.
Atsakyti

Šiandien visą vskarą kuopiau virtuvę. Įkvėpimas buvo užėjęs 😎 ir pradėjo skraidyt maistiniai tie drugeliai... blin. Išmečiau pora šokoladų su razinom. Man panašu kad ten jos bazuojas..pas jus jų nežsiveisia ??? Kaip tada gaudot ?

Tu ciaq apie maistines kandis kalbi,ane? :)

Pries 8 metus, kai atsikrausciau i mamos buta, nelabai tada kas cia gyveno, tai buvo uzvise situ kutvelu.... Oi kiek vargau kol atsikraciau :unsure:  viska viska (sausus produktus) ismeciau lauk ir atidarytus, ir naujus, nes jos sugeba stebuklingu butu patekti ten, kur atrodo neimanoma patekti. Spinteles sveiciau su actu.  Bet isnyko :)

Nesenai vel aptikau uzdaroje dezute kur laikem dziovintus vaisius, riesutus, pabarstukus ir pan.ju buveine... :oh:  ismeciau lauk vel viska. Bet daugiau lyg ir nebemaciau :)

Vienzo-fui jos!

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2019 08 17, 15:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72485144" data-time="1565985910"><div><p>Šiandien visą vskarą kuopiau virtuvę. Įkvėpimas buvo užėjęs 😎 ir pradėjo skraidyt maistiniai tie drugeliai... blin. Išmečiau pora šokoladų su razinom. Man panašu kad ten jos bazuojas..pas jus jų nežsiveisia ??? Kaip tada gaudot ?
</p></div></blockquote><p>Tu ciaq apie maistines kandis kalbi,ane? smile.gif
</p><p>Pries 8 metus, kai atsikrausciau i mamos buta, nelabai tada kas cia gyveno, tai buvo uzvise situ kutvelu.... Oi kiek vargau kol atsikraciau unsure.gif  viska viska (sausus produktus) ismeciau lauk ir atidarytus, ir naujus, nes jos sugeba stebuklingu butu patekti ten, kur atrodo neimanoma patekti. Spinteles sveiciau su actu.  Bet isnyko smile.gif
</p><p>Nesenai vel aptikau uzdaroje dezute kur laikem dziovintus vaisius, riesutus, pabarstukus ir pan.ju buveine... doh.gif  ismeciau lauk vel viska. Bet daugiau lyg ir nebemaciau smile.gif
</p><p>Vienzo-fui jos!
</p><p></p>

Buvo pas sūnų bute sako pro vamzdžius iš kito buto užėjo ir dabar vis pasirodo

Pas mus tik kažkada kaimynų tarakonai buvo užėję kai kaimynas remontus darėsi, ale paskui vėl namo grįžo biggrin.gif

Sveikos

Nei pailsėję, nei kažką ypatingo nuveikiau bigsmile.gif
Atsakyti
ai apie maistines kandis tu kalbejai, vrine, galvojau apie tas museles kur nuo svieziu vaisiu buna... doh.gif doh.gif ne taip supratau.
tu esu turejus stalciuj, kur kruopos, kai pakeliau viena paki net nusigandau, tu kiausiniuku ten buvo jau prideta, ir maciau kad skraidydavo bet nesupratau is kur. tai viska ismeciau kas aplink, perziurejau kitus
dabar mano visos kruopos plastikiniuose uzdaruose induose. tai garantuotai neprieina, nes jei yra viena, gali pridet kitur. reikia naikint zidini. kartais jau is parduotuvres gali parsinest. taip jos neatsiras man rodos.
Atsakyti

Maistinių kandžių nesu turėjusi. Tpfu tpfu tpfu. O tarakonus tai katinas išgaudė ir daugiau nebeatėjo  :D​ 

Atsakyti
Labas rytas.

Graži mūsų Žemaitija, labai graži. Plaukėme Minija(as ne tokia, nepavydėk, tavo koja sugis mirksiukas.gif 4u.gif ). Ir akmenų truputį , bet šiaip rami, graži upelė, tinkama ir su mažais plaukti. Dabar vanduo dar nusekęs, tai visai nebaisu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

oi tų vaisiniu tai kas met turim, ir iš kur jos zarazos užeina, va tik šiemet beveik nera, bet anakrt slyvas ant spinteles palikau ir jau žiuriu keletas suko ratus verysad.gif

Atsakyti
Sveikos,
tai va padariau reviziją- kandys buvo bičių duonelėje, kuri padėta atvirame inde ant spintelės virtuvėj. Na tokiam mažam induke...
dar buvo į vieną šokoladą susibazavę.... tai lyg viskas gerai- sunaikinau viską.
Pas mane į stalčius nepatenka kažkaip kruopų- neskai ta sistema kažkokia kur prilaiko stalčius tai nėra buvę. Jau žinau, jei pasirodo tai reikia viršutinėse virtuvės spintelėse jų ieškot.
o tų moškių nuo vaisių tai būna jei tik kiek palaikai vaisių daržovių virtuvėj. tik lb pikta kad blin mažos tai mažos, bet kakoja kaip visos didelės.. rolleyes.gif.lubas reik plaut ir plaut nuo jų verysad.gif

O šiaip manau nesąžininga tokiu oru kai reikia dirbt.

ir aplamai. dūšioj pirmadienis.
vat.

pempe, ką nuveikei savaitgalį?

ANtokia kaip tau gyvenimas.... nepagerėjo?smile.gif nu čia sarkazmas, nepyk.... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2019 08 18, 16:56)
<p>Maistinių kandžių nesu turėjusi. Tpfu tpfu tpfu. O tarakonus tai katinas išgaudė ir daugiau nebeatėjo  biggrin.gif​ </p>

kaip nuosavam name gali būti tarakonų....netikiu smile.gif gal ten voriukus katinai gaudė smile.gif

pas mano kolegę daugiabuty žaltys gyvena smile.gif smile.gif sako įeinu į laiptinę- raitosi , o ilgas, o didelis...sako nu jau ne mažiukas...sako ir sulindo į kažkokią terpę ten ar vamzdį. Sako visa laimė kad ji 5 a gyvena tai tikisi kad iki jos nedalys.... numirčiau tikriaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 19 rugpjūčio 2019 - 10:04