Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Žinau kad būna juk matau kaip būna...... gėda dejuot...

Vrine nu su lempom tai joooo.....  :unsure:  ir pirksit? 

Beje klausiau ten-ar nebijau kalį ir magnį išsivaryt su skysčius varančiais? kokius geri?

Užsienių vaikai mažai atostogų turi,bet gal pas jus krūviai mažesni nei lietuvių :hmm:  kelintokai tavo vaikai?

Atsakyti
Pas mus dar nepradejo, rugseji.zinau kad De anksti pradeda. Uk itgi ilgai eina.skirtingai visur..

Blemb.a ilgai tau gipsas eina sau.. bet as pamirsau kas tau buvo tu griuvai kur namie ar darbe?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 14, 20:50)
būtent.
kažkas pvz lempas už 500 kaimynų mašinoms perka.... rolleyes.gif

4u.gif
Papildyta:
Labas rytas
Atsakyti

Pas mus dar nepradejo, rugseji.zinau kad De anksti pradeda. Uk itgi ilgai eina.skirtingai visur..

Blemb.a ilgai tau gipsas eina sau.. bet as pamirsau kas tau buvo tu griuvai kur namie ar darbe?

Darbe,skubiai į reanimaciją vežėm,ir žinai kaip užkliūva koja einant,tai taip pėda įsitempė ir viskas, nu skauda skauda,maniau pasitempiau ir viskas,negi bėgsi pas gydytojus iškart, tai tai parą dar atidirbau su skaudančia,paskui namie trečią dieną jau negaliu paeit,nuvariau pas gydytojus,tai lūžio nematė,tik sausgyslė ir raiščiai įplyšę,tik po savaitės iš trečio karto pamatė kad lūžis yra,tai savaitę su palūžusia vaikščiojau. Va taip ir gavau gipsą cirkuliarinį,anei tarpuko,visa koja aplink sugipsuota jaučiu kokie 5kg. 

Labas rytas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 15 rugpjūčio 2019 - 08:27

9 ir 3 klases 🎈 

as ne tokia,gero gyjimo 🎈😊

Atsakyti
Su Žoline, brangiosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Prisišventinom žolynų per dvi bažnyčias, būsim gal r patys šventesni smile.gif
kAIP JŪS - ŠVENČIATE?

Vakar balandžių priviriau, šiandiemn irgi valgėm, bet jau ne tas pats, ne tas pats. Nėra ką lyginti ax.gif
Dar noriu keksiukų, bet nekepa dukra, ot ožka užsispyrus, man lašinukų rinkutė viena gali nutirpti, jei negausiu ax.gif

QUOTE(KolJe @ 2019 08 13, 22:33)
<p>Qq 😀 tai matau neblogai gyvenat 🙃</p>

Oo, kokie žmonės pasirodė bigsmile.gif

QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 14, 12:29)
<p>Keturiom savaitėm</p>

Nabage tu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(KolJe @ 2019 08 14, 15:13)
<p>Maniskes jau eina i mokykla,as dar iki pirmadienio namie. </p>

Vargšai vaikai biggrin.gif
Ar ne vargšai biggrin.gif Gal jie taip nesijaučia?

QUOTE(pikkolo @ 2019 08 14, 15:29)
<p>Kaip anksti pas jus mokslo metai prasideda.</p><p>Mane tai mažasis užknisa su savo noriu, nenoriu. Sakau valgysi? Taip taip. O paskui pažiūri ir sako: ai, nenoriu  doh.gif​ </p>

biggrin.gif
Atsakyti

Ir aš balandžių šiandien dariau,prieš tai vyrą į mišką išvariau  :D   parėjo ne kaip našlaitė,ne tuščiomis  :B​ 

Atsakyti

Mes prie ežero. Biškį palijo, bet oras geras, vėjo nėr

Atsakyti
Sveikos gyvos,
oras puikus, tiesiog vasaros pratęsimas.
O dar fainiau kad šiandie penktadienis smile.gif
nors ir be planų ale vat faina.
Ką veiksit savaitgalį? kokie planai ar svajonės?
Atsakyti
Svajonese išsimiegot ir pailset, planai daug nuveikti biggrin.gif nelabai suderinama bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos sveikos.
Aš apsipirkau savaitgaliui, vakare reikia į koncertuką, nelabai noriu, nes rytoj pusę 7 keltis, bet ... kartais būna reikia ir teks biggrin.gif
Ryt varom su šeimyna su baidarėm toli Žemaitijoje. Ir su palapinėm. Ačiū Dievui, brnt jau žaibus nuo prognozės nuėmė, o truputis lietučio gal nepakenks biggrin.gif
Tad mojuokite man skarelėm, išlydėkit, galit kelionei kokių sodo gėrybių ar jau paruoštų patiekalų įdėti biggrin.gif

aš ne tokia - kokie grybai - voveruškos ?
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 16, 16:28)
Svajonese išsimiegot ir pailset, planai daug nuveikti biggrin.gif nelabai suderinama  bigsmile.gif

biggrin.gif
Atsakyti

Ne,aš nemėgstu šiaip voveruškų,jos man tik iškart pakeptos ant sviesto į padažą tinka,o pririnko raudonviršių,baravykų,lepšiukų

Atsakyti