Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(pikkolo @ 2019 08 13, 12:37)
<p>Grangei arba Sunflowers parašyk.</p>

tai i FB bet kas gali priimt ne tik mes...

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 13, 15:01)
Mergos įmetat pačio pačiausio obuolių pyrago receptą. Skubiai (gal kepsiu vakare) smile.gif

http://belgija.blogs...s-kaip-2x2.html

man mano sitas pats pats. jau daug metu darau jei reikia. jokio kito nenoriu.
bet cia kaip kam aisku biggrin.gif man patinka kad super lengvas daug produktu nereikia, nieko ten plakt atskiruos induos..
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 13, 15:11)
rimtai? ta prasme manai bijo užsikrėsti nuo vaikų?
Papildyta:
ei nu pz....
o mūsų tau negaila?
va taip pokšt ir nėra 500. ir nei valgius nei gėrus...
kiek man paltų ir suknelių būt išėję...

na gerai, gaila ir jūsų smile.gif . Tai ką, reikėjo į rankas atiduot tuos pinigus??? O gal jie su kasko? Tai kam be reikalo mokėt. Jei brangi mašina, tai , greičiausiai, ir kasko turi. Vien žu, nelabai patikėjau, kad tiek mokėjote rolleyes.gif . Ar policiją kvietė? Deklaraciją pildė? Gal tik dūrina jus ax.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 08 13, 15:33)
<p>Rimtai. Pati taip sakė. Kai dukra sirgo ir buvo alerginis bėrimas, tai taip ir pasakė: jai aiškiai raudonukė, aš nesirgus, tai net negalvokit kad ateisiu. Nesvarbu, kad gydytoja patvirtino, kad alerginis bėrimas, o ir matėsi kad alergija kažkam, nes per dieną nunykdavo, o kitą dieną kitoj vietoj išberdavo. Ir dar kelis kartus kai prašiau pabūt su sergančiais vaikais, vos keliom valandom, taip ir pasakė: neateisiu, nes dar užsikrėsiu. Kviesdavausi mamą.</p>

Turi taupyt uošvienės sveikatą, aišku rolleyes.gif . Geriau įsivaizduoti, kad jos nėra, ir problemos tada nėra. Vaikai tau ir tiek. Su ligom ir be ax.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 13, 16:01)
Mergos įmetat pačio pačiausio obuolių pyrago receptą. Skubiai (gal kepsiu vakare) smile.gif

nekepu
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 13, 14:32)
Pempe, va tave palieka vyras- susirado verslininkę..kam jam dainininkė smile.gif ir ką tu darai-kaip toliau gyveni. Aš va tik tokį planą ir turiu, ne kažkokį ten kitokį. O esmėj šgyvenimo planą. Kad jei kas - o maž nebūtų šoko gyvenime smile.gif
Nes jei pvz nedirbčiau, neturėčiau nieko (turto, pajamų), ir vien tik tikėtis kad dirbantis vyras manęs niekada nepaliks- oi ne eee... nu peržiauru man būtų...

Na ir galės vaikams mokėt, o aš iš bado nemirsiu, dar darbą turiu. O be to, jei atsiranda problema, atsiranda ir sprendimas. Neturiu jokio plano. T.Y. PLANAS mano - gražiai, įdomiai, dorai gyventi, naudoti talentus, o ne palikti rūdyti, nes tam ir duota, kad naudotum smile.gif . Va, kaip tik praėjusios savaitės evangelija apie tai buvo biggrin.gif . Jei ėjote į bažnyčią, girdėjote mirksiukas.gif
Atsakyti
Pempe😀 mašina 2015 lexusas. Sakė kasko neturi. Ir mums buvo keista bet nepatikrinsi. + mums nieko gero iš jų kasko nes dabar lempą gavom per draugų firmą iš tiekėju už 450 eu.piigiau nerado. Patikėk būtų tvarkęsi patys salone kokiam būtų suma manau dviguba...ir poto būtų kasko iš mūsų regreso tvarka ne tokias sumas išsiieškoję, nes sūnaus dviratis deja draudimo neturi...ir nekompensuos tikrai.
Policijos nekvietė ir nk nepildė. Bet mb konsultavosi su draugais policininkais - beje neeiliniais ir tikrai suprantančiais, tai baigtis šiuo atveju būt ta pati - teismas ir sumos išieškojimas.nes suma didėlė ir nemano kad žmonės dovanotų tuos 500. Šiaip sakė jei vaikai patenka į
Tokias situacijas ir sumos nebus tokios - na pvz sena mašina - geriausia kviesti policiją kad formintų. Vaikai jokios atsakomybės neneša, o išsiieškoti galima iš tėvų tik per teismą. O jei te suma nedidelė maža tikimybė ir statistika kad į tą teismą duosis...
Vž liūdniau nebūna..bet deja yra 😧🤪 ir nieko gudriau nieks nepatarė..

Tik db reik labai fiksuot tą mūsų lempos keitimą. Kažkaip formint - tik nzn kaip..kad poto dar kokių pretenzijų neparrikštų. Dar čia reik pagalvot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 13 rugpjūčio 2019 - 17:03

Neklausinet... neerzinti....nešerti.... 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 13, 17:47)
Pempe😀 mašina 2015 lexusas. Sakė kasko neturi. Ir mums buvo  keista bet nepatikrinsi. + mums nieko gero iš jų kasko nes dabar lempą gavom per draugų firmą iš tiekėju už 450 eu.piigiau nerado. Patikėk būtų tvarkęsi patys  salone kokiam  būtų suma manau dviguba...ir poto būtų kasko iš mūsų regreso tvarka ne tokias sumas išsiieškoję,  nes sūnaus dviratis deja draudimo neturi...ir nekompensuos tikrai.
Policijos  nekvietė ir nk nepildė. Bet mb konsultavosi su draugais policininkais  - beje neeiliniais ir tikrai suprantančiais,  tai baigtis šiuo atveju būt ta pati - teismas ir sumos išieškojimas.nes suma didėlė ir nemano kad žmonės dovanotų tuos 500. Šiaip sakė jei vaikai patenka į
Tokias situacijas ir sumos nebus tokios - na pvz sena mašina - geriausia kviesti policiją kad formintų. Vaikai jokios atsakomybės neneša, o išsiieškoti galima iš tėvų tik per teismą. O jei te suma nedidelė maža tikimybė ir statistika kad į tą teismą duosis...
Vž liūdniau nebūna..bet deja yra 😧🤪 ir nieko gudriau nieks nepatarė..

Tik db reik labai fiksuot tą mūsų lempos keitimą. Kažkaip formint - tik nzn kaip..kad poto dar kokių pretenzijų neparrikštų. Dar čia reik pagalvot...

4u.gif ką daugiau...
Būna blogiau
Bet tai kur taip lėkė, kad tiesiai į tokią mašiną blink.gif ?

QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 13, 20:45)
<p>Neklausinet... neerzinti....nešerti.... </p>

Na na, kas čia dabar rolleyes.gif

Aaaa, koja nelaisvėje vis dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 13 rugpjūčio 2019 - 19:53
Ate, o tai tu fb esi? Kažkada sakei, kad nesi. Tam kad priimti reik, pirmą į draugus priimti.
Atsakyti

Qq 😀 tai matau neblogai gyvenat 🙃

Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2019 08 13, 22:33)
<p>Qq 😀 tai matau neblogai gyvenat 🙃</p>

va va pasirodysit ir čia, o tai vis nesijungia jums sm ir taškas smile.gif

Ate parašyk man savo FB varda kaip rasti, pridesiu tada mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
ANT, kiek laiko dar paliko? jei čia teisingai supratom verysad.gif
Atsakyti
Labos,

ANT nu pasipasakok, ar jau labai liūdna ?

kas geresnio be savaitgalio?

mano jaunuolis serga, aš dirbu. ir daugiau nieko.
reikia jau mokyklai pradėt ruoštis. siaubas..

Atsakyti

Keturiom savaitėm

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 14, 12:29)
<p>Keturiom savaitėm</p>

oje, tai ne kas, o kodel taip ilgai negyja gerai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 rugpjūčio 2019 - 11:48