Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 12, 14:07)
ką veiksi per atostogas? smile.gif
o apie pinigus- tai bilietas nieko nelaimėjo, o išlaidų padaugėjo ..tokių kvailų ir nenumatytų verysad.gif

kaip šiandien šilta lauke.  ir nieko nenoriu- tik miego.... gulč va ir miegoč... smile.gif

Bliamba, aš irgi turu bilietą bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 12, 14:07)
ką veiksi per atostogas? smile.gif
o apie pinigus- tai bilietas nieko nelaimėjo, o išlaidų padaugėjo ..tokių kvailų ir nenumatytų verysad.gif

kaip šiandien šilta lauke.  ir nieko nenoriu- tik miego.... gulč va ir miegoč... smile.gif

Apie pinigus nieko nepasakei mastau.gif . Kas atsitiko, mašiną sudaužėt? Mergina?

Apie atostogas - geras klausimas biggrin.gif . Keturios dienos namie, Žolinė kaip Žolinė, su dviem bažnyčiom, gal nueisim kur pavalgyti, paskui dvi dienos ant lietaus su žaibais - su palapinėm biggrin.gif su kompanija, o kitą savaitę - prie marių su lietum ir žaibais. Och. Norėčiau, kad prognozės keistųsi, juk dažnai keičiasi, ar ne angel.gif.

Mano bilietas irgi nieko nelaimėjo, o tai jau ketinau vietoj marių į Monaką su šeima angel.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 08 12, 14:21)
<p>Nu ką tetos, vaikis pradėjo kosėt 2.30 ir taip su pertraukom iki pat ryto. Užmigo tik paryčiais ir miegojo netviki 9.30. Tik tiek, kad vyrą pažadinau, turėjo išskrist 6 val, pramigo, bet spėjo. Tai va, likom namie. Buvom megoj ledų, apsipirkt. Jau lyg mažiau kosėja. Eisim dar pakvėpuot.</p><p>V-Rine, tvankoka lauke, be saulės iki 27 sušilo, dabar tik išlindo.</p>

pas mus su pavėsiukais, jokių karščių nėra, ai, bet 26 termometras rodo bigsmile.gif
Atsakyti

Pempe, ateik į mesengerį ir sužinosi kas te buvo.

Karšta labai lauke, bet dangus tai nelabai draugiškai atrodo.

Atsakyti

Labas vakaras  :4u:​  

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš ir užmiršau tą kitą vietą ax.gif

Tai visos ten sėdėjote vakar rolleyes.gif ?

Pikkolo, kaip tavo vaikis?

Atsibudau kažko anksti, širdis duoda. Ir sapno jokio nepamenu. Ko dabar širdis ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,nesėdėjau nei ten vakar  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas. Kosti ir kosti. Nežinau jau net kaip padėt. Atrodo niekas nepadeda. Ir taip kaskart kankinamės, gal kada atrasim stebuklingą būdą.

Atsakyti
Negalėčiau būti ilgai namuose, ėdu ir ėdu. Ir dar svajoju, kaip ia dar balabdėlių pasidarius, picutę gauuuusią storą, bulvinių blynų rolleyes.gif ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 08 13, 08:50)
<p>Labas. Kosti ir kosti. Nežinau jau net kaip padėt. Atrodo niekas nepadeda. Ir taip kaskart kankinamės, gal kada atrasim stebuklingą būdą.</p>

gal alergija kažkam?
Atsakyti
Sveikos,
mao jaunikaitis serga, gerklė su tempa. nervai nervai....

o dėl pinigų tai jo- mašiną sudaužė. Tik sūnus smile.gif būna ir taip pas mumi.... ir ne savo. ir daužė gal prabangiausią kvartale stovėjusią...kur ta lempa nelemta kainuoja 500 eu.
Vakar pažadėjo, kad kai užaugs jis būtinai mums tuos pinigus grąžins-na čia jis pats tokį sakinį pasakė, neklaustas ir neprašytas. Ir liūdna paliko ir graudu, bet dar labiau pikta.

Pempe, linkiu kad tos orų prognozės vėl būt "nepataikytos" smile.gif bet kaip te yra- gerų prognozių daržnai nepataiko, o blogąsias vis nuspėja smile.gif

Beje, oras pas mumi visai neprastas šiandien. Panašu- nepataikė smile.gif

laukiam žinių iš ANT... nuims-nenuims??? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 13 rugpjūčio 2019 - 10:44
ir aplamai iš čato varat mergas namo.

Dabar dėl tų skyrybų- aš tai gyvenu visada taip- kad jei kas kad sugebėčiau šiandien ir dabar išgyventi be vyro. Aišku pajamos didžiosios eina iš jo ir beje neoficialios-kas skyrybų metu būtų tik man minusas...tačiau visada turiu kitą planą gyvenimo- na va jei palikčiau dabar viena- na paliktų mane pvz, arba aš jį palikčiau, arba taip kas (tfu tfu tfu), bet kad galėčiau išgyventi viena pati be jo T.y.- kur gyventi, iš ko gyventi, kad santaupų turėčiau ir panašiai.
Atsakyti

Tai kad per žinias rodė jog bus šiandien iki 24 ir vietom palis. Tai va, pas mus jau palijo ir oras šyla.

Manau, kad mesengeryje galim daugiau pasipasakot nei čia, nes ne viešas. O čia bet kas gali skaityt.

Mažiau jau kosėja vaikis. Toks vaizdas kad kai neturi ką veikt, tai ir kosėja, nes kai žaidžia tai ir pamiršta. Duodu Husticum sirupo, lyg lengviau atsikosti. Dar kvėpuoja su inhaliatorium. Gerklę purškiu su faringospray ir isla tabletes čiulpua-kramto. Jau ne pirmas kartas toks kosulys. Dukra su anginom kankinosi, o sūnus su kosuliais.

Atsakyti

Labas mergaitės :)

Tingiadienis man šnd 😁

Dukra atnešė pusryčius į lovą,db kavos :)  Tai tingiu ir iš lovos lipti :)

PIKKOLO spėčiau alergiškas kažkam tavo vaiks. Nes nelabai normalu,kad taip vis pakosėja.

Mano sesuo prietranka truputi. :oh: 10 dienų badavo.... kad numesti svorį... 5kg numetė. Bet ji pastoviai tokiom nesamonėm užsiima. Ir nėra ji  stora. Praktiškai mūsų ūgis ir svoris vienodas db. Nesakysiu aišku kiek sveriu 😄 bet rūbų dydis pas mus M.  Nu puse velnio😄 galėtų būti ir geriau  :)

Atsakyti