Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Sveikos. Pas mus dar ne ruduo, pro langą saulė šviečia.
Atsakyti

Jau saulė ir pas mus išlindo.

Sinusitas prasidėjo  :oh: Laimė, kad išsipučia viskas, tai gal apsieisiu be gydytojų.

Atsakyti

Šiandien dukra buvo su drauge susitarus į Akropolį, į filmą 15 val. Bet draugė 10.40 parašė, kad keičiasi laikas ir filmas prasideda 12.50. Dukra kaip visada numetusi kažkur telefoną, nieko negirdėjo. Pamatė jau 12.43 ir dar atrašė, kad ateis. Nu kur tu sakau eisi, kai dar namie esi? O ir nuvešt jau nebegaliu, kai puodai užkaisti pietum. Tai va, liko be filmo

Atsakyti
nu va, tai dabar nuliudus?
ale tai kaip pasikeite taip kino teatre laikas? galvojau kad ten jau buna pastovus, tai isivaizduok atvaziuoji is kur toliau ir sast nera.
Atsakyti

Tai ne laikas kino teatre pasikeitė, o draugė pakeitė seansą. Juk būna keli variantai. Gal tėvai nusprendė, kad anksčiau geriau ar į kitą filmą sugalvojo eiti. Bet pvz aš negaliu taip šast ir pakeist visko, tuo labiau kai nuvažiuot tolokai.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 08 10, 13:36)
<p>Tai ne laikas kino teatre pasikeitė, o draugė pakeitė seansą. Juk būna keli variantai. Gal tėvai nusprendė, kad anksčiau geriau ar į kitą filmą sugalvojo eiti. Bet pvz aš negaliu taip šast ir pakeist visko, tuo labiau kai nuvažiuot tolokai.</p>

ai ne taip supratau, kai parasei keiciasi laikas..
ai aisku jei taresi tokiu, o dabar keliom val anksciau
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 10, 08:23)
<p>Labas rytas ... jei kas nors mato unsure.gif  net išsigandau atsimerkus kad per langą nieko nesimato  blink.gif  šakės ateina ruduo  huh.gif​ </p>

Neinau, ką matei tu, bet pas mus iš po šios nakties nugelto jaunos liepos. O pro upelį važiavome, tai ten pakrantėje jau nemažai nuraudusių medžių. Tikrai ruduo ax.gif . O aš tik ruošiuosi kitą savaitę atostogauti kaip žmogus ax.gif
Atsakyti

Filmas tai  bus kitas,bet kai švenčia mano gimtadienį  kubilą atsivežę tai COOL  :gun_bandana:  :gun_bandana:  :bash:  :bash:​ 

Atsakyti
Rytas, damos 4u.gif

Kaip tas kubilas biggrin.gif ?

Pas mus tik prūdas, bet mažiems gerai biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, kubilas dar stovi :D  ale tik išlipo antrą nakties visi  :oh:  aš kaše žiūrėjau,bet nusivyliau dundukai du su ragais,buvo 15 taškų persvara o prakišo 4 :oh:​ 

Atsakyti
Sveikos.
Vakarbuvom šventėj.klausėmės Baumilos ir Zasinauskaitės. Antroji tai kąąąaš žinau.vž jai tiktų akustinės salės ir panašiai, nes va tokiose miesto šventėse tikrai neuždega žmonių šventimui.
Šiandie persivežiau pomidoru ir agurkų. Pomidorus apsirvarkiau- kečupą viriau. Į agurkus žiūriu ir verkti noriu- kur juos kišt blyn....
Atsakyti

Kur kur kaimynus apmėtyk kaip Funtikas :D​ 

Atsakyti