Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(Li @ 2019 08 08, 11:58)
Nea, maišytus keptuvėje. Nu kaip pasakyt 🤔

supratau.

as ir einu priespieciaut mm m tuoj imesiu foto i chata, pati sau pavydziu biggrin.gif man patinka labai mozarela...
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 08 08, 10:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sunflowers" data-cid="72480530" data-time="1565242510"><div><p>Vaje kaip rimtai. Kas čia tokio tas čiulpinukas? Aš būčiau davus vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>Einant gult???????</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72480540" data-time="1565243601"><div><p>Pikkolo aš irgi būčiau davus tą čiulpinį- o kodėl negalima?

</p></div></blockquote><p>Todėl kad grįžus ėjom praustis ir gult. Kokie dar čiulpinukai. </p><p>Ir aplamai kam tie čiulpinukai? Būtų mano valia, nematytų jie jų niekada. Juk dantis tai man reiks vest taisyt. Dukros pieniniai beveik visi taisyti buvo  doh.gif​ </p>

Tai žiūrint už kiek laiko ėjote miegoti. O dantys ne tik nuo čiulpinukų genda.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 08, 10:46)
NEIK

kalbėkis čia su manim. o ten visai jos nukvaišę, chatina 100-ais  žinučių. lyg veikt ko neturėtų.
BEEE

Papildyta:
aik tu, nesižeisk smile.gif mes gi draugiškai..
tik man atrodo kad tu perdaug imi viską į galvą.  Tokiose smulkmenose fiksuojiesi ir nervus sau ir vaikams gadini. Nenusaugosi nei savęs nei vaiko nuo gyvenimo.... smile.gif
šiaip tai jei pagal teisybę tu gal sąžiningiausia mama iš mūsų visų- na ta prasme pagal tai "kap tri būti", o aš jau pvz visada daug ką leidau pasroviui...ir tikrai prieš dantų valymą būčiau leidus tuos čiulpinius sugraužt smile.gif ....

Nu jau lai eina ten. Ten gi smagiau tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 08, 11:40)
Žodžiu bardakas biggrin.gif

lakstau ir ten ir šen, dirbti nera kada kol jus sugaudau biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif besitvarkydama viena dali stalciu supratau, kad man tikrai daugiau nereikia prieskoniu ir plastikiniu indeliu visokiu doh.gif doh.gif du nemazi stalciai prieskoniams ir voskiems tokiems reikalams, ir du dideli stalciai indeliams.. phew.. nu prameciau kai ka, nes indeliai jei indaplovej plaunami tai greit susivaro, nebegrazus palieka..dar radau du indus medaus, vasara as jo visai nenaudoju kazi ka daryt su juo, nieko nelabai kitur panaudosi tik i arbatas..
dar liko 5 spinteles ir 3 stalciai plius saldytuvas. aggressive.gif
Atsakyti
karsta.gif pabaigiau visus savo valymusis ploja.gif eina sau, visa diena beveik su pertraukom prisedus, na bet viskas is pagrindu perkrauta isvalyta, tai liuks.
Ryt issivalau namus ir langus ir lafa. biggrin.gif

sudejau vistiena troskint, pats nemaloniausias darbas nulupt skura doh.gif fe kaip nemegstu..

pasidariau kavos, pirmas puodelis siandien, kas jungias smile.gif
Atsakyti

sudejau vistiena troskint, pats nemaloniausias darbas nulupt skura doh.giffe kaip nemegstu..

Aš apskritai nemėgstu liesti žalios mėsos 😄

O darbe kasdien tenka su tuo susidurti :)

Tai stengiuos kolegoms duoti šitą darbą 😄

Atsakyti

Man tai smirda žalia mėsa. Tai kartais net nesuprantu ar dar gera ar ne.

Atsakyti
Mėsa kaip mėsa,bet jei  žalia žuvis arba česnakai tai vemsiu toliau negu matau...
Atsakyti
O rimtai cesnalu kvapo nepernesi?
Kur prie zalios mesos dirbt tai ir as negaleciau bet taip tai nieko...
Atsakyti
Labas rytas,
bet tai kokios čia fyyyfos susirinkę- vienom mėsa smirdi, kitom česnakai smile.gif
man tai niekas nesmirdi tiek kiek virtuvėje tvarkau, na jei dirbčiau ištisai kokiam tokiam fabrike tai nežinau kaip te būtų.

Šiąnakt pagavau diiidelę utelę pas save. Bet tokią nu kaip pusė didelės krevetės. smile.gif
skaitau sapninyką kaip nori taip suprast. Blogiausio neprisitaikau, o geriausią pasiimu- t.y. dideli gaunami pinigai smile.gif eisiu pirkt loterijos bilietą.
Bet tai kaip tokią nesąmonę sapnuot, kąąąą,,, smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 rugpjūčio 2019 - 08:33

Labas rytas :D   šūdą geriau sapnuot didesni pinigai  :D​ 

Atsakyti
O mano sapnai visada pranašiški unsure.gif

Sveikos
Atsakyti
lABAS RYTAS, DAMOS 4u.gif

AS NE TOKIA - su gimtadieniu birthday.gif
Vaišes jau suviešėjau biggrin.gif

QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 07, 21:59)
<p>Pempe, smirda man kava ir neskanu  tongue.gif tai kai perėjau į naktinę dirbt ir sakė- kas tu per boba,naktį ar parą dirbi nei kavos geri,nei rūkai  biggrin.gif    nes naktis pas mus kaip kava taip rūkyt... o man ir tas ir tas smirda  biggrin.gif​ </p>

rŪKALAI IR MAN SMIRDA, BET KAVA - KVEPIA wub.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 08, 10:38)
Pikkolo tai kol sugrįžot iš tų babų būt ir sučiulpę smile.gif
o dantų gedimą lemia tikrai ne vien čiulpinukai ir panašiai smile.gif dar genetika labai svarbi smile.gif arba kiti faktoriai.
O kiek nervų būtum sutaupius... smile.gif ir sau ir vaikams .. smile.gif

tai juk ne dėl gedimo, o dėl išbalansuoto to vakaro miego
tai negi nesuprantat mirksiukas.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 08 08, 10:41)
<p>5 min nuo jų grįšti. Nebūtų sučiulpę.</p><p>Kodėl jūs taip visada bandot mane bloga mama padaryt? Jau įsižeidžiau  verysad.gif​ </p>

aš būčiau nedavus, kaip ir tu, ir neduodu, ir mano jau žin, kad vakare negalima, nes paskui neina užmigti, ir prisigalvoja visokių nesąmonių, ir baimių, ir tada laksto kriokdama.
Jokių čiulpinukų vaikams vakare protest.gif
biggrin.gif
Šiaip duoti gali, tk su vaikais susitarti, kad valgomas jis bus kitą dieną.

Papildyta:

QUOTE(grange @ 2019 08 08, 18:24)
karsta.gif pabaigiau visus savo valymusis ploja.gif eina sau, visa diena beveik su pertraukom prisedus, na bet viskas is pagrindu perkrauta isvalyta, tai liuks.
Ryt issivalau namus ir langus ir lafa.  biggrin.gif

sudejau vistiena troskint, pats nemaloniausias darbas nulupt skura doh.gif fe kaip nemegstu..

pasidariau kavos, pirmas puodelis siandien, kas jungias  smile.gif

o kam skūrą lupti, su ja skaniau

QUOTE(pikkolo @ 2019 08 08, 20:29)
<p>Man tai smirda žalia mėsa. Tai kartais net nesuprantu ar dar gera ar ne.</p>

man kvepia ir aš noriu visą žalią suvalgyti biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 09, 09:09)
Labas rytas,
bet tai kokios čia fyyyfos susirinkę- vienom mėsa smirdi, kitom česnakai smile.gif
man tai niekas nesmirdi tiek kiek virtuvėje tvarkau, na jei dirbčiau ištisai kokiam tokiam  fabrike tai nežinau kaip te būtų.

Šiąnakt pagavau diiidelę utelę pas save. Bet tokią nu kaip pusė didelės krevetės. smile.gif
skaitau sapninyką kaip nori taip suprast. Blogiausio neprisitaikau, o geriausią pasiimu- t.y. dideli gaunami pinigai smile.gif eisiu pirkt loterijos bilietą.
Bet tai kaip tokią nesąmonę sapnuot, kąąąą,,, smile.gif

tikrai fyfos biggrin.gif drinks_cheers.gif Ir kaip mes su tokiom ir draugaujam biggrin.gif

Eik pirkti loterijos bibietų, nes bagota bevaikė teta Amerikoje vargu ar numirs biggrin.gif

Jei nežinosi, kur pinigus dėt, gali su manim dalintis angel.gif angel.gif , aš tavo draugė nefyfa biggrin.gif

Mano mama nesupranta, ką aš veikiu čia prie kompo biggrin.gif
Atsakyti