Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Buvau aš ten nuėėjus  :D  ale aš turbo sraigė tai nespėju ten jūsų sugaudyt ir pasisakyt į temą  :D 

Mano vaikai valgė  saldainius ir čiulpinius bet nei pieniniaine dabar dar nežino kas yra gręžti dantį. Sunui 20 mergiotei 15 abu ryja saldainius bet dantys sveiki :)  ot pasigyriau  :angel_not: 

Ačiū Grange :4u:​ 

Atsakyti
Žodžiu bardakas biggrin.gif

lakstau ir ten ir šen, dirbti nera kada kol jus sugaudau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 08, 10:05)
<p>Buvau aš ten nuėėjus  biggrin.gif  ale aš turbo sraigė tai nespėju ten jūsų sugaudyt ir pasisakyt į temą  biggrin.gif

bet tu matai zinutes? nes kazkas sake kad nematai, as tau ir asmenine rasiau klausiau per kur ziuri, kartais per tel ar kompa gali nerodyt.

nu einu spinteliu ir virtuves tvarkyt. per tuos metus nusistovejo kas kur, tai dabar reik pertvarkyt, kad neprisikauptu ko nereik, ir siaip dulkes pravalyt, nes nekilnoju visko kaskart.
dar pora langu reiks nusivalyt, nes nuo musiu apvaryta is lauko, baisu.
Atsakyti

AŠ NE TOKIA  su gimtadieniu Tave :oro_buckis: 

Atsakyti

Ačiū :4u: 

Matau matau, tik kol baigiu skaityt jau apie kitką plepat  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 08, 11:46)
NEIK

kalbėkis čia su manim. o ten visai jos nukvaišę, chatina 100-ais  žinučių. lyg veikt ko neturėtų.
BEEE

aš spėju visur bigsmile.gif

kada vakaras ateis, arba lietus baigsis?

eisim į parduotuvę prie namų. gaminsiu makaronus su faršu, tai makaronų reiks pirkt. nu ir dar kažką skanaus prie kavos arbatos unsure.gif
Papildyta:
pažiūrėjau, apstojo jau lyt, žmonės be skėčių vaikšto bigsmile.gif tik kaži ar ilgam...
oi nemėgstu lietaus, ypač tokio ilgo bash.gif protest.gif
Atsakyti
Aš sakau te sostinėj aplamai gal liūtys- nebent skaičiau kažkur kad tvinstat...pas mus tai ramiai lyšnoja. bet jau šalta- be pėdkelnių ne kas...tipo jau ruduo???? unsure.gif
Atsakyti

Klaipėdoj jau saulutė lenda :)

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 08, 13:51)
Aš sakau te sostinėj aplamai gal liūtys- nebent skaičiau kažkur kad tvinstat...pas mus tai ramiai lyšnoja. bet jau šalta- be pėdkelnių ne kas...tipo jau  ruduo???? unsure.gif

Tvinsta. T. Narbuto gatvė. Bet mes ne ten 😁
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2019 08 08, 11:44)

eisim į parduotuvę prie namų. gaminsiu makaronus su faršu, tai makaronų reiks pirkt.

kimstus?
as isemiau vistienos slaunis reikia tustint kazkiek saldikli, nes mesos daug, b kai grys parsives gi savo maisto, nebus vietos, nieko daug praktiskai negaminau kai viena unsure.gif
pas mane kiek makaronu tokiu paprastu praimtu yra tai nzn kodel. pamatau kur idomesnius ir perku, lygtais kad karas arteja ir nebus. dabar taip nebedarau, bet vis dar uzsilike ir niekaip neprisibaigia, nes apskritai pasta valgom retai, karta ar du i men.

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 08, 11:51)
Aš sakau te sostinėj aplamai gal liūtys- nebent skaičiau kažkur kad tvinstat...pas mus tai ramiai lyšnoja. bet jau šalta- be pėdkelnių ne kas...tipo jau  ruduo???? unsure.gif

jau rudeneja rudeneja.. rytai.. vesu
Atsakyti

Lyja lyja. Vienu metu ir stipriai. Bet 17-18 lauke, tikrai nešalta dar.

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2019 08 08, 13:54)

Nea, maišytus keptuvėje. Nu kaip pasakyt 🤔
Atsakyti