Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 07, 11:29)
tortai tortai....einu agurko pagraužt.

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 07, 11:45)
šitas patiko iš FB vienos grupės biggrin.gif

"Mėsos valgyti negalima. Į ją suleidžia įvairius hormonus, didinančius svorį, o kam jums svorį didinantys hormonai?
Žuvies taipogi negalima valgyti. Joje kaupiasi. Niekas nežino kas, bet kaupiasi. Dar jai suleidžia hormonus, kurie didina vaisingumą. Jums ir savo vaisingumo per akis, kam jums dar iš žuvies?
Pomidorų negalima – tai magnolijainių klasės notreliažiedžių poklasio bulvinių šeimos augalas. Nežinom kodėl, bet visi sako, kad tai – žalinga. Baklažanų ir pipirų – irgi. Taipogi ir vaisių bei uogų – jose cukrus ir diabetas. Ypač negalima vakarais. Nes per naktį visas vakarinis cukrus pavirs į užpakalį. O kam jums dar užpakalis, jūs juk ir savo turit.
Bulvių negalima – ten krakmolas. Ryžiuose irgi. Makaronų taip pat negalima – ten krakmolas ir gliutenas. O gliutenas vėliau virsta cukrumi, kuris vėliau virsta užpakaliu.
Aliejaus negalima – nei alyvuogių, nei rapsų ar saulėgrąžų. Tai – riebalai. Ir cholesterolis. Duonos negalima – ten mielės. Kaip ir alaus. Nežinome kodėl, bet tiesiog negalima, kad mielės jumyse rūgtų. Kiaušiniai – tai riebalai ir cholesterolis.
Pienas – riebalai ir svorio didinimui skirti hormonai, kuriuos suleido į karvę. Ir apskritai pieno paskirtis yra ta, kad veršiukas kuo greičiau užaugtų ir taptų karve. Jus juk nenorit tapti karve?
Sulčių negalima – tai tas pats kaip vaisiai ir uogos, tik be naudingosios ląstelienos.
Kopūstuose – tiek gūžiniuose, tiek kalafioruose, tiek brokoliuose – medžiagos, trukdančios jodo įsisavinimą. O miestų gyventojai ir taip turi problemų su skydliauke. Prasta skydliaukė – didelis užpakalis.
Špinatų negalima. Juose – oksalo rūgštis, kuri yra žalinga inkstams. Prasti inkstai – tai kelias į antsvorį. Tad ne, ne ir dar kartą ne – jokių špinatų.
Agurkai! Valgykit vien agurkus. Nes apie agurkus niekas nieko blogo dar nesugalvojo......"

biggrin.gif
Atsakyti

Laba ryta :)

Šokoladinis suflė vadinasi tas pyragaitis su išbėgančiu šokoladu :)

Skanus rupužė :)

Vakar baigiau serialą žiūrėti,tai truputi panaktinėjau :)

Nesenai papusryčiavom.

Vaiks kavos padarė,tai vėl grįžau į lovą 😄

Paskaitinėti,kavos atsigerti :)

Namus reiks tvarkyti šnd,tad kaupiu jėgas 😁

Atsakyti
Labos, šiuo metu valgau rūkytą varškės sūrį su česnaku. mielai ant jo užsidėčiau medaus, gaila, darbe neturiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 08 07, 14:02)
Labos, šiuo metu valgau rūkytą varškės sūrį su česnaku. mielai ant jo užsidėčiau medaus, gaila, darbe neturiu... biggrin.gif

tigi jis sūdytas/sūrus, manau medus netinktų smile.gif
skanu, norėč smile.gif

bet einu graužt pomidoro (agurkus pribaigiau).
nors man nuo tų daržovių pilvas išsipučia, kaip nėščia jaučiuosi ir nei velnio nesijaučiu kad laikausi neėdu ir t.t. ...ir aišku nei kiek neplonėju..ir aplamai ai.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 07 rugpjūčio 2019 - 14:24
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 07, 15:12)
tigi jis sūdytas/sūrus, manau medus netinktų smile.gif
skanu, norėč smile.gif

bet einu graužt pomidoro (agurkus pribaigiau).
nors man nuo tų daržovių pilvas išsipučia, kaip nėščia jaučiuosi ir nei velnio nesijaučiu kad laikausi neėdu ir t.t.  ...ir aišku nei kiek neplonėju..ir aplamai ai.... doh.gif  doh.gif

Aik, tu, kaip skanu. Pabandyk kada. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos- noriu galbūt..☺ garų lygintuvo to. Gal kas turite ir galite ką nors apie jį papasakot. arba gal galite patarti kažką apie juos ?
Atsakyti

Žiūriu serialą "La casa de papel" - Pinigų namai, kankinuosi su sloga, ir neriu suknelę. Neturiu jėgų niekam.

Paskutini sezona? 

As perziurejau per 2 d kai atsirado negaliu laukt :D

Atsakyti

Vrine to neturiu, nzn nieko apie tai. Cia tas su specialiu padeklu manau, nes tie paprasti visi turi garu purskala.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 08 07, 09:52)
<p>Iš skanumynų tai mano favoritas - creme brule. Iš tortų tai griliažinis.</p><p>Vakar prie mūsų tilto pastatė tokias kameras. Tai pusė kaimo peršiko  laugh.gif  Blogiausia, kad bent pusė komentatorių net nežino koks ten galimas greitis. Nors ką čia stebėtis, kai mieste kas antras važinėja tragiškai  doh.gif O ten buvo kelininkų aparatūra, srautus skaičiavo. Nors ir taip buvo aišku kad ne greičiui matuoti pastatyti, nes objektyvai nukreipti buvo žemyn į kelią.</p><p>Ir norėjau pasidžiaugti kad mano vaikiui labai gerai sekasi atsisakyti sauskelnių. Praeita savaitė buvo tragiška šiuo klausimu. O vat šią savaitę nebuvo nei vienų šlapių kelnių. Vakar net namie buvo su kelnytėm, pats nuėjo ir padarė ant puoduko. Ir ryte su kelnytėm išvažiavom. Tik vat kakų tai į kelnes padarė. Na bet juk negali viskas būti taip lengvai ir greitai, ane?</p>

Koks šaunuolis tavo vaikis bigsmile.gif

QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 07, 10:01)
<p>Labas rytas, net per saldu pasidarė skaitant apie jūsų morengus ir grilijažinius tortus biggrin.gif  aš cukraus iš vis nenaudoju nes negeriu kavos  biggrin.gif </p><p>Šaunuolis pikkolo vaikis 4u.gif​ </p>

siaubas, kava - labai maloni priklausomybė biggrin.gif . Kodėl negeri? Nskanu? Tau nesveika?

QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 07, 10:23)
tada ir tas tortas patiktu, nes ten morengai ir ledai sluoksniuota smile.gif

Pikkolo, perduok vaikui  4u.gif  nuo ciocių biggrin.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5DDEE6B2

va tas tortas mano megstamas smile.gif

dar iš desertu patinka monami kur buna toks ju keptas pyragelis, nepamenu pavadinimo kur skystas šokoldas viduje , kai bunam jame visad užsisakau tongue.gif

o šiaip kasdeinybeje jokiu cukru apart natūraliu smile.gif nevartoju

Noriu torto, bet jo man nerodo ax.gif .
Dar viena becukrė bigsmile.gif . Seniai nevartoji?

Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 07, 10:42)
Labos ciocės.
ką skaitei?

nežinau man kas patika, tik supratau kad esu kaimas nes nieko nesu ragavusi iš jūsų paminėtų unsure.gif  nu tai mūsų maxsėj tokių nėr o daugiau kur gaut smile.gif
dirbu. Lauke gražu. Norėčiau sode pasidegint. Panorėsiu ir praeis smile.gif
O jūs ką veikiat?

"kAI BAIGIASI LAIKAS" eLINA hIRVONEN. Lėtai skaitau, neturiu tam laiko, darbe darbas, namai pilni svečių smile.gif

Papildyta:

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 07, 18:24)
Merginos- noriu galbūt..☺ garų lygintuvo to. Gal kas turite ir galite ką nors apie jį papasakot.  arba gal galite patarti kažką apie juos ?

turiu nuo tada, kai tik atsirado iš top šop. Nelabai patogus, kieta ta žarna, esu kažkada sakiusi. Bet savo funkciją atlieka, kai labai reikia.

Papildyta:

Super tas apie maistą laugh.gif
Atsakyti

Pempe, smirda man kava ir neskanu  :P tai kai perėjau į naktinę dirbt ir sakė- kas tu per boba,naktį ar parą dirbi nei kavos geri,nei rūkai  :D    nes naktis pas mus kaip kava taip rūkyt... o man ir tas ir tas smirda  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 07, 18:24)
Merginos- noriu galbūt..☺ garų lygintuvo to. Gal kas turite ir galite ką nors apie jį papasakot.  arba gal galite patarti kažką apie juos ?

As turėjau, greit padovsnojom nu ne prilipo jis man, čia kokiems švarkams paltams gal tinka žodžiu aš nenaudojau mirksiukas.gif
Atsakyti

Grange, tik pirmą pradėjau. Bet trečias jau yra, ir beveik visas jau lietuviškai įgarsintas.

V-Rine, neturiu ir nenoriu, tai nieko nežinau.

Buvom pas uošvius, tai močiutė išeinant vaikam po čiulpinuką davė  :oh:  nu kas per protas moteros, nakčiai duot čiulpinuką. Kiek ašarų buvo, kad negalima.

Jau sloga praeina, bet užtat sunku kalbėt, nes pradedu kosėt. Nu kaip nors pasveiksiu gal.

Atsakyti