Sveikos
Na biškį problema ne tame, kad šaiposi. O jos reakcijoje. Kad ir tai jog vos ne paniškai bijo kamuolio, ir dėl to trydalioja nuo sekmadienio vakaro. Taip neturėtų būti. Jos amžiaus aš tiek visko nebijojau, ir po medpius karsčiausi, ir ant turniko duodavausi, ir supdavausi, net ant karuselių eidavau kol apsivemdavau. Dabar daug visko bijau, bet tikrai ne vaikystėj.
Vėl apsikrėčiau nuo mažiuko
Nu bet ji bijo. Dar klausimas kodėl bijo? Gal pradžiai patiems bandyti kažkaip padėti jai įgauti pasitikėjimo savimi. O jei jau nepadės tada gal tikrai reik psichologo.
patycios baisus dalykas, ypac tiems, kas negali uz save pastoveti, o dar kai tokie visai mazi tai sunku. o tu zinai del ko tyciojasi is jos, del jos baimes? as pirmiausiai kalbeciau su tevais, paskiau su mokytoja. aisku paciu pirmiausiai su dukra, kazkaip bandyti issikalbet ir issiaiskint kad nestresuotu tiek..
ka tik isgeriau pamirsau nusipirkt popkornu eurovizijai.. nu tiek to
V-Rine, aš kaip tik nesusergu tom visom viaukt ligom, nors mano virškinimas ne iš stipriųjų. Bet vat kai koksvirusas, tai aš pirma eilėj Ne, tempos neturiu, tik gerklę kutena ir sloga kimba.
Ryt su caikiu pas gydytoją nuvažiuosim. Truputį jau neramina tas kosulys.
mano eiliškumas - pirma mokytojai. nes jei jie nori tai oi kaip tą reikalą greit sutvarko, ypač tokiem mažiukams. O tėvų vaikai nebebijo, bent ne taip kaip svetimų t.y. mokytojų
Labas vakaras,taip,pirm nuo mokytojos pradėti reikia.Žiūrit euroviziją? nu siaubas tuoj užmigsiu.....
Nežiūriu, tokios laidos gaila laiko
bet kodel..? juk vaikai pirmiausiai yra tevu... jei jie nesudaro stipraus pagrindo vaikams kaip elgtis ar ne, tai jiems pirmiausiai reikia ta dalyka spresti. mokytoja informuota turi but, jei dar to nezino, bet kazkaip nezinau, na cia as taip manau aisku tik, kas kaip darys tai kiekvieno reikalas kaip bebutu
Sveikos