Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Iš skanumynų tai mano favoritas - creme brule. Iš tortų tai griliažinis.

Vakar prie mūsų tilto pastatė tokias kameras. Tai pusė kaimo peršiko  :laugh:  Blogiausia, kad bent pusė komentatorių net nežino koks ten galimas greitis. Nors ką čia stebėtis, kai mieste kas antras važinėja tragiškai  :oh: O ten buvo kelininkų aparatūra, srautus skaičiavo. Nors ir taip buvo aišku kad ne greičiui matuoti pastatyti, nes objektyvai nukreipti buvo žemyn į kelią.

Ir norėjau pasidžiaugti kad mano vaikiui labai gerai sekasi atsisakyti sauskelnių. Praeita savaitė buvo tragiška šiuo klausimu. O vat šią savaitę nebuvo nei vienų šlapių kelnių. Vakar net namie buvo su kelnytėm, pats nuėjo ir padarė ant puoduko. Ir ryte su kelnytėm išvažiavom. Tik vat kakų tai į kelnes padarė. Na bet juk negali viskas būti taip lengvai ir greitai, ane?

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 08 07, 09:52)
<p>Iš skanumynų tai mano favoritas - creme brule. Iš tortų tai griliažinis.</p><p>Vakar prie mūsų tilto pastatė tokias kameras. Tai pusė kaimo peršiko  laugh.gif  Blogiausia, kad bent pusė komentatorių net nežino koks ten galimas greitis. Nors ką čia stebėtis, kai mieste kas antras važinėja tragiškai  doh.gif O ten buvo kelininkų aparatūra, srautus skaičiavo. Nors ir taip buvo aišku kad ne greičiui matuoti pastatyti, nes objektyvai nukreipti buvo žemyn į kelią.</p><p>Ir norėjau pasidžiaugti kad mano vaikiui labai gerai sekasi atsisakyti sauskelnių. Praeita savaitė buvo tragiška šiuo klausimu. O vat šią savaitę nebuvo nei vienų šlapių kelnių. Vakar net namie buvo su kelnytėm, pats nuėjo ir padarė ant puoduko. Ir ryte su kelnytėm išvažiavom. Tik vat kakų tai į kelnes padarė. Na bet juk negali viskas būti taip lengvai ir greitai, ane?</p>

Mano Eglė ilgai į kelnes kaku darė
Atsakyti

Labas rytas, net per saldu pasidarė skaitant apie jūsų morengus ir grilijažinius tortus :D  aš cukraus iš vis nenaudoju nes negeriu kavos  :D 

Šaunuolis pikkolo vaikis :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 08 07, 09:04)
Labas rytas 4u.gif

Aš skaičiau nuo 3 iki 5, tai esu apsišvietusi, tik miego trūksta biggrin.gif
Man žiauriai patinka morengai, o dar jei pertepti sviestiniu kremu, tai išvis wub.gif

tada ir tas tortas patiktu, nes ten morengai ir ledai sluoksniuota smile.gif

Pikkolo, perduok vaikui 4u.gif nuo ciocių biggrin.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5DDEE6B2

va tas tortas mano megstamas smile.gif

dar iš desertu patinka monami kur buna toks ju keptas pyragelis, nepamenu pavadinimo kur skystas šokoldas viduje , kai bunam jame visad užsisakau tongue.gif

o šiaip kasdeinybeje jokiu cukru apart natūraliu smile.gif nevartoju
Atsakyti
Labos ciocės.

QUOTE(pempė12 @ 2019 08 07, 09:04)
Aš skaičiau nuo 3 iki 5, tai esu apsišvietusi, tik miego trūksta biggrin.gif
Man žiauriai patinka morengai, o dar jei pertepti sviestiniu kremu, tai išvis wub.gif

ką skaitei?

nežinau man kas patika, tik supratau kad esu kaimas nes nieko nesu ragavusi iš jūsų paminėtų unsure.gif nu tai mūsų maxsėj tokių nėr o daugiau kur gaut smile.gif
dirbu. Lauke gražu. Norėčiau sode pasidegint. Panorėsiu ir praeis smile.gif
O jūs ką veikiat?
Atsakyti

Pas mus tai apsiniaukę ir labai drėgna tiek lauke, tiek namie. Net plaukai nedžiūsta man. Žiūriu serialą "La casa de papel" - Pinigų namai, kankinuosi su sloga, ir neriu suknelę. Neturiu jėgų niekam.

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 08 07, 10:04)
Labas rytas 4u.gif

Sveikos, aš būčiau tavo draugė. Man morengai, tada dar zefyrai. O iš tortų Jaunystė bei Dainava 💕👍
Atsakyti
tortai tortai....einu agurko pagraužt.
Atsakyti

dar iš desertu patinka monami kur buna toks ju keptas pyragelis, nepamenu pavadinimo kur skystas šokoldas viduje , kai bunam jame visad užsisakau tongue.gif

Turbūt šokoladinė lava, esu dariusi namie tokį desertą.

Atsakyti
dar tiesiog minkštas ne trapus šakotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 07, 12:34)
dar tiesiog minkštas ne trapus šakotis smile.gif

Ir šakotis. O ypač skanu skruzdėlynas, žagarėliai ir senoviniai vafliai, kur kepami vaflinėj 👍🤫

Atsakyti
šitas patiko iš FB vienos grupės biggrin.gif

"Mėsos valgyti negalima. Į ją suleidžia įvairius hormonus, didinančius svorį, o kam jums svorį didinantys hormonai?
Žuvies taipogi negalima valgyti. Joje kaupiasi. Niekas nežino kas, bet kaupiasi. Dar jai suleidžia hormonus, kurie didina vaisingumą. Jums ir savo vaisingumo per akis, kam jums dar iš žuvies?
Pomidorų negalima – tai magnolijainių klasės notreliažiedžių poklasio bulvinių šeimos augalas. Nežinom kodėl, bet visi sako, kad tai – žalinga. Baklažanų ir pipirų – irgi. Taipogi ir vaisių bei uogų – jose cukrus ir diabetas. Ypač negalima vakarais. Nes per naktį visas vakarinis cukrus pavirs į užpakalį. O kam jums dar užpakalis, jūs juk ir savo turit.
Bulvių negalima – ten krakmolas. Ryžiuose irgi. Makaronų taip pat negalima – ten krakmolas ir gliutenas. O gliutenas vėliau virsta cukrumi, kuris vėliau virsta užpakaliu.
Aliejaus negalima – nei alyvuogių, nei rapsų ar saulėgrąžų. Tai – riebalai. Ir cholesterolis. Duonos negalima – ten mielės. Kaip ir alaus. Nežinome kodėl, bet tiesiog negalima, kad mielės jumyse rūgtų. Kiaušiniai – tai riebalai ir cholesterolis.
Pienas – riebalai ir svorio didinimui skirti hormonai, kuriuos suleido į karvę. Ir apskritai pieno paskirtis yra ta, kad veršiukas kuo greičiau užaugtų ir taptų karve. Jus juk nenorit tapti karve?
Sulčių negalima – tai tas pats kaip vaisiai ir uogos, tik be naudingosios ląstelienos.
Kopūstuose – tiek gūžiniuose, tiek kalafioruose, tiek brokoliuose – medžiagos, trukdančios jodo įsisavinimą. O miestų gyventojai ir taip turi problemų su skydliauke. Prasta skydliaukė – didelis užpakalis.
Špinatų negalima. Juose – oksalo rūgštis, kuri yra žalinga inkstams. Prasti inkstai – tai kelias į antsvorį. Tad ne, ne ir dar kartą ne – jokių špinatų.
Agurkai! Valgykit vien agurkus. Nes apie agurkus niekas nieko blogo dar nesugalvojo......"
Atsakyti