Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Tai aš taip ir vyrui sakiau, kad tegu grąžina mašiną jei jau taip. Bet jis toks biškį minkštadūšis giminių klausimu. Tai bus matyt.

Atsakyti
Pikkolo aš irgi sakyčiau arba grąžina arba pagal vyro tavo skambutį atvaro kur reik- čia dėl apžiūrų tų pirkėjų. Ir tegu nemandravoja.
O gal tkkisi kad jai paliksit...☺
Atsakyti

Jai kartais užeina tokie marazmai. Be to, skorpionas. Jei bijojo viena važiuot, tai galėjo taip ir pasakyt, būtų ir vyras gal prilėkęs kartu.  Bet ji tokia biškį savanaudė, kaip ir mūsų dukra. Su ja gali dėl ko nors susitarti, o ji ims ir neatbažiuos, bet ir nepraneš.

Atsakyti

Aš tai pasiusčiau jei taip pasakytų.... davė naudotis tai dar sąlygas stato,bijo kad liks be mašinos jei parduosit.

Kaip fainai nušniojo lietus su griaustiniais :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 06, 21:20)
<p>Aš tai pasiusčiau jei taip pasakytų.... davė naudotis tai dar sąlygas stato,bijo kad liks be mašinos jei parduosit.</p><p>Kaip fainai nušniojo lietus su griaustiniais wub.gif​ </p>

O pas mus luka gražiai be griausmų
Atsakyti

Grįžau iš darbo. 

Užsukau į parduotuvę.

Prisipirkau nesamonių visokių- žiūrėsiu serialą 😄

Bent taip įsivaizduoju,kad bus... 😄

Saldumynus valgau ,bet tik saldainius,šokoladą. Pyragai,pyragaičiai,tortai tai nea :)

Aš plaukus visada dažausi tik kirpykloje.

Atsakyti
Plaukus dažau dažniausiai Garnier, bet paskutiniu metu jie man kažkaip suprastėjo, nudažius jaučiasi, kad apsidegino, pašiuro plaukai. Tai dabar jau gal tris kartus dažiau wellaton'u. Tas geriau.

QUOTE(pikkolo @ 2019 08 06, 12:30)
<p>V-Rine, tai kad man jau seniai ne 35 ir vaikui greit 3 metai. Aš ne jauna, o vidutinio amžiaus moteris.</p>

koks brandus požiūris rolleyes.gif . Aš tai norėč būti jauna, bet pasižiūriu į pagurklį ir biggrin.gif ...

QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 06, 14:36)
nu manau laikas parodys kur čia mes susimesime smile.gif

Vrine ledų ar vyno? aš labiau vyno norečiau biggrin.gif

Aš vyno beveik visada noriu biggrin.gif . Tik šįvakar kažkodėl ne. Gal kad arbūzo pririjau biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 06, 14:52)
aš Miglę vieną suvalgiau. na lyg lyg ir geriau smile.gif
ledų nenoriu, pas mus apniūko labai, vyno visiškai nenoriu, aš jo niekada nenoriu.... unsure.gif

neprotinga moteris tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 06, 21:20)
<p>Aš tai pasiusčiau jei taip pasakytų.... davė naudotis tai dar sąlygas stato,bijo kad liks be mašinos jei parduosit.</p><p>Kaip fainai nušniojo lietus su griaustiniais wub.gif​ </p>

pas mus tik truputuką telijo, galėjo daugiau.

Noriu atostogų ax.gif
Tris dienas nieko neveikti biggrin.gif
Bet taip nebus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(-Darateja- @ 2019 08 06, 22:24)
<p>Grįžau iš darbo. </p><p>Užsukau į parduotuvę.</p><p>Prisipirkau nesamonių visokių- žiūrėsiu serialą 😄</p><p>Bent taip įsivaizduoju,kad bus... 😄</p><p>Saldumynus valgau ,bet tik saldainius,šokoladą. Pyragai,pyragaičiai,tortai tai nea smile.gif</p><p>Aš plaukus visada dažausi tik kirpykloje.</p>

gal nerandi skanių pyragaičių ir tortų smile.gif
Žiūriu, kad aš darausi stipriai išranki, bet ko irgi nenoriu. Be kokių skanėstų būna... Tobulų... Va, Lvove su kava stebuklingo skonio karštą braunį su ledais teko valgyti, niam wub.gif . O kava buvo tokia "pastiprinta", panaši į airišką. Tai tobula tobula wub.gif
Atsakyti

gal nerandi skanių pyragaičių ir tortų smile.gif
Žiūriu, kad aš darausi stipriai išranki, bet ko irgi nenoriu. Be kokių skanėstų būna... Tobulų... Va, Lvove su kava stebuklingo skonio karštą braunį su ledais teko valgyti, niam wub.gif. O kava buvo tokia "pastiprinta", panaši į airišką. Tai tobula tobula wub.gif

Randu randu :)

Ir pati neblogus kepu :laugh:

Tiesiog druską myliu labiau nei cukrų :)

Todėl nevilioja manęs tokie dalykai :)

Atsakyti
Aš iš saldumynų labiausiai mėgstu ledus. O tortas man skaniausias madonos wub.gif Bet šiaip labai retai valgau saldumynus.

Labas rytas mirksiukas.gif Vėl nuo 6 gyvos. Eisim pusryčiauti ir balandėlius gaminti.
Atsakyti
pas mus tokioj kavinukeje buna labai skanus ledu tortas, kai nueinu visad jo užsisakau nors ir porcija didel joman buna smile.gif

Atsakyti
Pas mus prie pat namų yra skanėstų krautuvėlė, labai retai joje lankausi. Man kg svarbiau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš skaičiau nuo 3 iki 5, tai esu apsišvietusi, tik miego trūksta biggrin.gif
Man žiauriai patinka morengai, o dar jei pertepti sviestiniu kremu, tai išvis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 07 rugpjūčio 2019 - 08:05