Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Aš mėgstu Veliuoną, bet reik susiimt ir mažiau saldumynų valgyt.

Šiandien užėjau į gintarinę vaistinę. Sakau: man kokių vitaminų atminčiai gerinti, nes matau kad nuolaida yra. Žiūri į mane vaistininkė ir sako: o kuriem čia akcija? Taigi, sakau, lange pakabinta reklama. Pažiūrėjo ji į langą ir sako Aaaaa. Turbūt pačiai irgi reiktų, jei taip greit užmiršo  :D 

Sergu  :oh: sloga, jau gerklė prisidėjo. Ir nesuprantu kur čia taip sugebėjau peršalt  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 06, 15:05)
*negalvoju apie tai, kas ne nuo manęs priklauso, bus kaip bus  mirksiukas.gif

**Vrine ar ne tu veliuoną mėgai??? Žiuriu dingus ji dabar iš iki visiškai,. apvalgei mus biggrin.gif

* būtent. šiandien gerai ir tuo džiaukimės. kai bus blogai verksim...o kas belieka..

** taip- Veliuona. Tikrai jos nebėr. Blin sakai čia aš suryjau visą??? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 08 06, 15:20)
<p>Aš mėgstu Veliuoną, bet reik susiimt ir mažiau saldumynų valgyt.</p><p>Šiandien užėjau į gintarinę vaistinę. Sakau: man kokių vitaminų atminčiai gerinti, nes matau kad nuolaida yra. Žiūri į mane vaistininkė ir sako: o kuriem čia akcija? Taigi, sakau, lange pakabinta reklama. Pažiūrėjo ji į langą ir sako Aaaaa. Turbūt pačiai irgi reiktų, jei taip greit užmiršo  biggrin.gif </p><p>Sergu  doh.gif sloga, jau gerklė prisidėjo. Ir nesuprantu kur čia taip sugebėjau peršalt  hmm.gif​ </p>

Taigi paprasta, orai taip pasikeitė. Sveikatos 4u.gif
Papildyta:
Yra Sargėnų Šile kiek nori Veliuonos
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 08 06, 15:27)
Taigi paprasta, orai taip pasikeitė. Sveikatos  4u.gif
Papildyta:
Yra Sargėnų Šile kiek nori Veliuonos

nu man tolokai... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 06, 15:23)
* būtent. šiandien gerai ir tuo džiaukimės. kai bus blogai verksim...o kas belieka..

** taip- Veliuona. Tikrai jos nebėr. Blin sakai čia aš suryjau visą??? unsure.gif  unsure.gif

prisminiau žinok IKi jos beieškodama tave biggrin.gif

Aš tai galiu gyventi be jokiu saldumynu, pyragu ir pan. išskyrus medu...šaukštais galiu vagyti vieną ir galo nebūtų
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 06, 15:53)
prisminiau žinok IKi jos beieškodama tave  biggrin.gif

Aš tai galiu gyventi be jokiu saldumynu, pyragu ir pan. išskyrus medu...šaukštais galiu vagyti vieną ir galo nebūtų

aš tai be saldainių..
ei nu būk mano klientė... smile.gif kaip čia tau parduot tą medų smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 06, 16:53)
prisminiau žinok IKi jos beieškodama tave  biggrin.gif

Aš ryt pas save maximoj pažiūrėsiu, gal bus 🤔
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 06, 17:02)
aš tai be saldainių..

aš suvalgiau bandelę su obuolių įdaru, bet mažoka, mažoka. noriu dar ko nors skanaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 06, 16:02)
aš tai be saldainių..
ei nu būk mano klientė... smile.gif  kaip čia tau parduot tą medų smile.gif smile.gif

šaukštai jau popietų mirksiukas.gif , užsipirkom 17 kg šiam sezonui, beto radau bent jau kolkas neblogą vietinę bitininkę atveža į kiemą ko daugiau reikia, dar rudeninio iš jos truputi nusipirksiu paįvairinimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 rugpjūčio 2019 - 15:14

O aš saldumynų noriu tik kai pms  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 06, 16:13)
šaukštai jau popietų  mirksiukas.gif , užsipirkom  17 kg šiam sezonui, beto radau bent jau kolkas neblogą vietinę bitininkę atveža į kiemą ko daugiau reikia, dar rudeninio iš jos truputi nusipirksiu paįvairinimui  mirksiukas.gif

po kiek už kg moki?

Atsakyti

Kaip jum situacija: pardavinėjam mašiną. Bet kadangi vyro sesuo pateko į avariją ir jos mašina nebeeksploatuojama, tai paskolinom tą parduodamą. Šiandien skambino klientas, kad nori apžiūrėt. Vyras paskambino sesei, kad ji susitartų su tuo vyru ir prilėktu kažkur parodyt mašiną. Tai ji atsakė, kad su svetimais vyrais nebendrauja. Klientas aišku nelaukė, galbūt kitą dieną paskambins, jei neras nieko tinkamo. Tai va, kaip čia dabar mum elgtis. Mašina nepigi, būtų pinigėlių, kaip tik tvorą keisim, reikės. O ji nepirks tos mašinos iš mūsų, o dabar galbūt ur klientą per ją praradom.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 08 06, 18:38)
<p>Kaip jum situacija: pardavinėjam mašiną. Bet kadangi vyro sesuo pateko į avariją ir jos mašina nebeeksploatuojama, tai paskolinom tą parduodamą. Šiandien skambino klientas, kad nori apžiūrėt. Vyras paskambino sesei, kad ji susitartų su tuo vyru ir prilėktu kažkur parodyt mašiną. Tai ji atsakė, kad su svetimais vyrais nebendrauja. Klientas aišku nelaukė, galbūt kitą dieną paskambins, jei neras nieko tinkamo. Tai va, kaip čia dabar mum elgtis. Mašina nepigi, būtų pinigėlių, kaip tik tvorą keisim, reikės. O ji nepirks tos mašinos iš mūsų, o dabar galbūt ur klientą per ją praradom.</p>

Po tokio pasakymo mašina ant kiemo ir taškas, su svetimom mašinom irgi tegul susilaiko nuo bendravimo bigsmile.gif
Atsakyti