Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Labas rytas,

simano, linastri, galėtumėt ir pakalbėti smile.gif
Papildyta:
Aš seniau tik kirpyklose dažydavau, o kai priaugo dukra, dukra dažo. Bet ji tik šaknis. Jei kada visus noriu atnaujinti, einu kirpyklon.
Atsakyti

Labas rytas :4u:  aš piktas žolę pradėjo pjaut po šešių :huh2:  nu debilas kaimynas :gun_bandana:  :gun_bandana:  :gun_bandana:  :gun_bandana: 

nematau aš jokios grupės fb

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 06, 08:43)
<p>Labas rytas 4u.gif  aš piktas žolę pradėjo pjaut po šešių huh.gif  nu debilas kaimynas gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif </p><p>nematau aš jokios grupės fb</p>

Ir pas mus taip būna biggrin.gif
Tai kad mes turim seną grupę fb, naujos nėra.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 08 06, 09:26)

Čia ta prasme pati, pati  blink.gif  ar kažkas iš artimųjų?
Pvz man dažo vyras, teta, sesė  biggrin.gif nei kart kirpykloje nedažiau  ax.gif

Ta prasme važiuosim pas tėvus, mama nudažys. Ta prasme ne kirpykloj, tai ir rašau, kad pati ☺️
Atsakyti

As ne tokia, messengeryje veiksmaa vyksta. Prisijunk  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Nerandu aš ten nieko,tik ta kur sekmadienį buvo

Atsakyti
Gal nepridėjot Aš ne tokia į mesingerį? kąą? ne- patikrinau- esi. tai kode nematai????
smile.gif

nu LI drąsi jei šviesiai pati dažysies smile.gif kai spalvai nuaugusiai pvz kaip man tai suprantu, bet pirmą kartą... , na aišku svarbu dažus gerus prisitaikyt. Su kokios firmos dažais dažysi?
Aplamai- visos kitos su kokios firmos dažais dažotes galvas?

dar Pikkolo barsiu- kodėl tu vis pabrėži kad tu jau sena ir panašiai. Bus tau blin sena rolleyes.gif . Senos mamos neturi 2 metų vaikų tongue.gif biggrin.gif senos mamos anūkus turi 2 metų -bet jos tada patampa jaunos močiūtės smile.gif Senos babytės tik būna, probabytės smile.gif- bet tada jos būna senjoros smile.gif
o tu nuo 35 m senti nori pradėt smile.gif kada jauna pabūsi tada? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 rugpjūčio 2019 - 09:52
QUOTE(Li @ 2019 08 06, 09:50)
Ta prasme važiuosim pas tėvus, mama nudažys. Ta prasme ne kirpykloj, tai ir rašau, kad pati ☺️

Aš galvojau, kad pati. Dabar jau parašei, kad mama.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 06, 10:48)
Gal nepridėjot Aš ne tokia į mesingerį? kąą?  ne- patikrinau- esi. tai kode nematai????
smile.gif

nu LI drąsi jei šviesiai pati dažysies smile.gif kai spalvai nuaugusiai pvz kaip man tai suprantu, bet pirmą anrtą, na aišku svarbu  dažus gerus prisitaikyt. Su kokios firmos dažais dažysi?

dar Pikkolo barsiu- kodėl tu vis pabrėži kad tu jau sena ir panašiai. Bus tau blin sena  rolleyes.gif . Senos mamos neturi 2 metų  vaikų  tongue.gif  biggrin.gif senos mamos anūkus turi 2 metų -bet jos tada patampa jaunos močiūtės smile.gif Senos babytės tik būna, probabytės smile.gif- bet tada jos būna senjoros smile.gif
o tu nuo 35 m senti nori pradėt smile.gif kada jauna pabūsi tada? smile.gif

Garnier
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 06, 11:48)
Su kokios firmos dažais dažysi?

Syoss
Atsakyti

As nezinau kokios firmos man naudoja, dazau kirpykloj, pasakau kaip visada, viska jie zino...

Atsakyti

***** prisispaudziau ir nauja versija telefone, kaip gryzt prie senos??

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2019 08 06, 11:12)
<p>***** prisispaudziau ir nauja versija telefone, kaip gryzt prie senos??</p>

ieškok, yra kažkur pereit į seną versiją smile.gif
Atsakyti