Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(Cartman @ 2019 08 04, 11:40)
<p>Man tai Prūsaitais labiau patiko kokią muziką darė, kai dar nebuvo msiškai žinomas. Kaip ir Bareikis biggrin.gif</p><p></p><p>O man atostogos, paydėkit, be be be biggrin.gif</p>

Dainavo ir Happyendless'ų laikų dainą

Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 04, 17:22)
Į fb nenoriu nes nieko rimto. O mesingeryje eina ir nueina.. toj kitoj temoj susiidedam bile ką - ką matom, ką veikiam, ką pirkom, ką gaminam .ir tt. Na į fb nei šis nei tas dėtis atrodo..
Bet tai nesvarbu ☺

Aš pvz žinau žmones kurie bent pora savaičių atostogų ima žiemą ar vėlų rudenį- va kad nieko neveikt o pailsėt. Reikia ir taip.o ne atostogos tik ritme nuo taško a iki taško b... aplamai ką matom kai dirbam- darbas darbas, vakare namai o ten puodai bliūdai vaikų probkemos, apsikupimas ir lova. Ritme, bėgime...o kada sustot ir nieko neveikt???

neatmenu . kada nieko neveikiau... Bet norėčiau smile.gif

Labankt, braškės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 04 rugpjūčio 2019 - 22:13
QUOTE(pikkolo @ 2019 08 04, 22:17)
<p>Atsirado burnoj žaizdelių  unsure.gif  ksip greičiau užgydyt? Pas gydytoją tik penktadieniui užsirašiau, bet jaučiu bus kaip visada, kol sulauksiu jau viskas susitvarkys  laugh.gif​ </p>

Anaftin purškalas
Papildyta:
Labas rytas
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Atsakyti

Kažin kaip V-Rinei pirma diena po atostogų, ar labai sunki bus? Lauksim žinių

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 08 04, 10:15)
Li jau tikrai per ilgai atostogauja  ax.gif . Li, kur tu?

Labas rytas,

Grįžtu į šeimą, vyras atostogų turėjo, tai žinot kaip su tom atostogom būna, tai pamiegi ilgiau, tai išvažiuoji kažkur...

o ir buvom aišku Palangoj, nors tiek tos Palangos.. vieną dieną į Kolką, kitą dieną į Nidą, o paskui jau Klaipėda Klaipėda , ir delfinariume buvom, ir jūrų liūtų žiūrėt, ir muziejuj. bet vaikui labiausiai delfinariumas patiko. o paskutinę dieną Palangoj praleidom. jau leido oras pasimaudyt, tada "Gintaro muziejuje" buvom. patiko čia jau man smile.gif

nu o kitą savaitę Vilniuj, bet vis tai ten tai ten, tai to laiko prie kompiuterio mažai ir buvo...
Atsakyti
Labas rytas suraitytas.
Neee aš tai nesutinku- mesingeryuje 70 neskaitytų postų tai žinokit tikrai neturėsiu laiko skaityt ką ten pliurpiat
Gi aš žmogus rimtas gal- va į darbą išėjau.
Kėlėmės ryte su dukra abi į darbus, dukrai ir sakau- man geriau, aš nuo bliūdų ir namų kuopimo einu prie stalo ir prie kompo dibt, o tu nuo kompo ir tralivali eini visai dienai prie bliūdų dirbt smile.gif smile.gif

tai va. Darbas gal gerai. Slaptiką iš antro karto pataikiau, neužblokavo smile.gif tik va žiūriu lauke gražus oras- blin sode pasideginčiau dar.... unsure.gif

grįžkit čia. Ten tik paslaptys ir nuotraukos prašom... nes kitaip nu aš nedraugauju su jumis unsure.gif unsure.gif

Li smagu kad grįžai, o tai vakar dar kai ir mesingerio išėjai- galvoju kapiec, kažką pridirbom negero....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 rugpjūčio 2019 - 09:38
ten labai pabėga mintys biggrin.gif, bet šiaip dėl šmutkiu pvz ar kitu dalyku pasitart gal ir nieko, na net nežinau, man asmeniškai ta pirmoji fb grupė gal labiausia, yra tema ir po ja komentarai, kažkaip viskas ne taip chaotiškai gaunas smile.gif

bet tik klausimas del tu 3 kas joje yra ir čia nera... mirksiukas.gif tas ir man nepatinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 rugpjūčio 2019 - 10:14
ten apie šampūną slenkantiems plaukams mačiau kalbėjot. galite čia pakalbėt apie tai? smile.gif iš kur jūs jį perkat/siunčiatės ar kaip?
sakau ten nuotraukos ir paslaptys, o daugiau varat čia smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Cia SUn raše, apie šita, dar kažkoks lyg buvo ikelta
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Man tai lietuviški šampūnai nepatinka. Labai greit susiriebaluoja plaukai. Tai šampūnu ir neperku, tik kremus, prausiklius.

Atsakyti
Aš tą šampūną pirmą kart pirkau rimi, antrą kartą maksimoje.
Pikkolo, aš tai manau jeigu plaukai greit susirebaluoja, tai tiesiog netinka šampūnas.
Galim kaip Lyžuka sako pvz susikurti fb grupę ir ten kasdien įdėti nuotrauką ir po ja visą dieną plepėti. Kitą dieną vėl foto ir vėl plepame. Nes tikrai fb arba mesendzeri patogiau 😊
Atsakyti
man margaritos paskutiniu metu muilai ir dušo želes patinka , o šampunus dabar perku iš vaistines tokius klorian su avižom
Atsakyti