Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(pikkolo @ 2019 08 04, 13:35)
<p>Sun, o ko jūs nemiegat? Dantys? Maniškis irgi prastai ko tais miega. </p><p>Mes vakar šašlykų kepėm. Tai vėlai gulėm, vėlai ir kėlėmės, tai be pietų miego būsim. Sėdim abu su mažium lauke. </p>

Nežinau kas jai. Gal ir dantys. Nesuprasi jos to miego, miega idealiai, va kažkas nutinka ir vėl nemiega.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 04, 16:02)
Ei nu pz jos po savaitę ima atostigų ir tipo pailsi 😅😅😆 aš po  mėnesį varau. nuo savaitės būčiau nesupratus net ☺☺

Aš irgi šašlus kepiau sode. Ilsėjaus. Deginaus    gedėjau paskutinės atostogų dienos. taip man te gera žinokit....

Ai įmesčiau nuotrauką bet į fb nenoriu. O jūs nenorit dar mesingerio fb grupę kažkaip te galima sukurti. ten pvz bųtume tik dalyvaujančios čia. Ne visos iš patapo laikų kaip yra fb toj grupėj.  Aš nemoku bet galima, kitoj temoj kur kalbu yra tokia.

O ko į fb nenori? Į mūsų grupę net nenori?
Papildyta:
Aplankėme kapus, dabar dešrelių, sparnelių kepame ax.gif
O šiaip kažko negera viduj,net nežinau kodėl unsure.gif Rudenį gal jau jaučiu unsure.gif
Atsakyti
Bet kai imi savaite ar kelias dienas tik, tai galima per metus paskirstyt kada nori.
Jei pasiimciau menesi is kart daugiau visus metus nebutu atostogu.net zinau kad ne viaur taip galima po kelias dienas...
Man tokie atvejai netinka biggrin.gif na nebent kur nors vaziuociau kur reikia daugiau laiko, bet but tik namie tai ne ne ne. Jau dabar kelias dienas bunant nezinau ka daryt..

Del mesengerio tai jo galima, bet nzn kokia prasme jei yra fb? Nors tiesa, yra ten kelios kur sm visai nebebendrauja.. bet bijau kad mesengeris bus tuscias, ta prasme ka ten desi ar rasysi, tik tai ko nenori rasyt FB?
Atsakyti
Nu bet mesendzeri kažkaip ir nepatogu skaityti. Nes jei pvz daug žinučių 🤔 nu čia tik mano nuomonė. Ir įdomu kodėl nesinori dėti į fb grupę 🤔 Ar norisi aplamai pasirašyti tik su tomis, kurios čia yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 04 rugpjūčio 2019 - 16:02
Į fb nenoriu nes nieko rimto. O mesingeryje eina ir nueina.. toj kitoj temoj susiidedam bile ką - ką matom, ką veikiam, ką pirkom, ką gaminam .ir tt. Na į fb nei šis nei tas dėtis atrodo..
Bet tai nesvarbu ☺

Aš pvz žinau žmones kurie bent pora savaičių atostogų ima žiemą ar vėlų rudenį- va kad nieko neveikt o pailsėt. Reikia ir taip.o ne atostogos tik ritme nuo taško a iki taško b... aplamai ką matom kai dirbam- darbas darbas, vakare namai o ten puodai bliūdai vaikų probkemos, apsikupimas ir lova. Ritme, bėgime...o kada sustot ir nieko neveikt???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 rugpjūčio 2019 - 17:01

Gavau kibirą raudonviršių :B   sutvarkiau,apsiėdžiau ir pavargau...

Labas vakaras ponios :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 04, 17:51)
<p>Gavau kibirą raudonviršių cool.gif   sutvarkiau,apsiėdžiau ir pavargau...</p><p>Labas vakaras ponios 4u.gif​ </p>

Kas davė? Kitiems nenori duot???
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 04, 17:22)
Į fb nenoriu nes nieko rimto. O mesingeryje eina ir nueina.. toj kitoj temoj susiidedam bile ką - ką matom, ką veikiam, ką pirkom, ką gaminam .ir tt. Na į fb nei šis nei tas dėtis atrodo..
Bet tai nesvarbu ☺

Aš pvz žinau žmones kurie bent pora savaičių atostogų ima žiemą ar vėlų rudenį- va kad nieko neveikt o pailsėt. Reikia ir taip.o ne atostogos tik ritme nuo taško a iki taško b... aplamai ką matom kai dirbam- darbas darbas, vakare namai o ten puodai bliūdai vaikų probkemos, apsikupimas ir lova. Ritme, bėgime...o kada sustot ir nieko neveikt???

Tai galim susikurti, tik nežinau ar visas drauguose turiu.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 04, 17:22)
Bet tai nesvarbu ☺

Galiu sukurti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 04, 16:22)
Bet tai nesvarbu ☺

tai jooo pilnai sutinku ir butina pailset va taip nieko neveikiant. tik va vieniems reikia savaites, 10 dienu ar daugiau, kitiems keliu dienu uztenka. smile.gif man tai max dvieju man rodos, va taip nieko nedarant, nieko rimto negalvojant, iseit i lauka, ziuret tv, klausytis muzikos, skaityt, svajot .. daugiau jau darosi nuobodu. nebent dar prie juros kur sedint, gal ir ilgiau sutikciau biggrin.gif
mes kai vaziuojam kur atostogu tai visada buna kelios dienos aktyvios, na pazint bent kiek miesta, kur esi, ar sali, o daugiau va taip ramiai nieko neveikiant, megautis maistu, oru, vaizdu... visa laik prie viesbucio baseino drybsot ir nemegstu. nu zo, bet tokiu atostogu siemet man deja nebus tai uz tai sedziu namie ir svajoju biggrin.gif

del mesengerio, nu tai galim pabandyt, nepatiks istrinsim biggrin.gif
SUn ,kuri? ar man?
Atsakyti

Kas davė? Kitiems nenori duot???

Vyras  prigrybavo pikkolo miškuose :B​ 

Atsakyti

Atsirado burnoj žaizdelių  :unsure:  ksip greičiau užgydyt? Pas gydytoją tik penktadieniui užsirašiau, bet jaučiu bus kaip visada, kol sulauksiu jau viskas susitvarkys  :laugh:​ 

Atsakyti

Tau?  daktarinu arba kur vaikam nuo dantukų dygimo skausmo kamistadu. Šaltalankių aliejum tai oranžinė būsi

Atsakyti

Purškiu su Faringo spray ir anaftin. 

Atsakyti