Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 02, 22:34)
Pempe nepjaustyk arbūzo ant nakties. Išplauksi ☺☺☺☺
Aš tai agurkų kai priryju vakarop tai po 3 kartus keliuosi naktį  į wc....
Guliu. Koncertą per rusus žiūriu. Vyras pašonėj jau knarkia. Sūnus dar veikia kažką savo kambary. Dukra laukais... va taip ir gyvenam.

A jūs kaip penktadienį švenčiat ???

Et, silkės buvom pavalgę, tai arbūzas labai gerai pritiko biggrin.gif
Nesikėliau naktį, vis mažai miegu, kaip lapas gulėjau biggrin.gif ax.gif
O šventėm - taip, uošvienei plaukus dažiau, silkę valgėm, vyną gėrėm, viskas puiku gražu biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 03, 09:35)
Na namuose tai kodėl nepriimt pagalbos. na čia tavo atveju. Bet čia dar ligoninėj. Baba sedi visą dieną, vyras visą parą. Man ta baba lb nervintų...na tai babai 47 metai tai ji jauna baba bet vistiek. Man nei vyro nei babų kartu ištisai nesėdėjo...ateidavo babos lankyt tai vis gakvodavau greičiau varykit...labai te lankytojai reikalingi kai visi galai bėga...

Aš tikrai jokių lankytojų nenorėjau, tik artimiausius, kam priklauso- vaikus, vyrą. Ir neilgam.

Šiandien rytas nuo anksti labas, bet dabar tik pusryčiauju kartu pietukus virdama biggrin.gif . Jau 7,15 lėkiau kitan rajonan repeticijon, vakare šventė, pasirodymai, šeštą jau vėl atgal kitam rajone turiu būt. Bus fain, paskui gal dar ir Prūsaičio sulauksim, jei valiosim biggrin.gif . Visai norėč tų 39 paklausyti biggrin.gif . Kad tik nelytų. Dabar gražu, saulė, kad ir nekarščiai.
Atsakyti

O pas mane buvo mama, ne ištisai, bet pusę dienos tikrai. Sūnus pirmą parą visai nemiegojo, tik rėkė, o kadangi naktį išvažiavom gimdyt, tai aš buvau parą be miego, nebegalėjau jau nešiot ištisai, nes jau vos pastovėjau. O ir aplamai pirmą mėnesį miegojo tik ant rankų arba vežamas vežime. Prie krūties nesiramino ir nesimigdė nuo gimimo. Tai buvo labai gerai kai buvo mama, galėjau pamiegot, nusipraust, pavalgyt. O namie dar ir valgyt padarydavo.

Tai čia negali nieko sakyt jei ndžinai kokia situacija.

Atsakyti
😅😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 03 rugpjūčio 2019 - 16:37
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 03, 17:31)

Ar čia taip gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 08 04, 00:53)
Ar čia taip gražu rolleyes.gif

Labas rytas. Tai buvai pas Prūsaitį? Čia Palangoj? Skaičuau kad anšlagas tipo buvo.

gražu gražu....Ai ten klausiau ir poto pati radau atsakymą ☺

Ryt į darbą. Bijau 😥 nenoriu 😰 tingiu 😠😠😠
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 rugpjūčio 2019 - 08:00
Labas rytas. Naktis vėl bemiegė ir gyvos nuo 6 ryto. Užtat varškėčių prikepiau pusryčiams.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 04, 08:59)
Labas rytas sekmadienį 4u.gif

Labas rytas. Tai buvai pas Prūsaitį? Čia Palangoj?  Skaičuau kad anšlagas tipo buvo.

gražu gražu....Ai ten klausiau ir poto pati radau atsakymą ☺

Ryt į darbą. Bijau 😥 nenoriu 😰  tingiu 😠😠😠

Prūsaitis buvo pas mane biggrin.gif
Šila lėje, anšlagas , tikrai, daug žmonių. Ne vienas, visa grupė. Fainai. Lauke, oras geras... Norėjau gyvai išgirsti. MB sakė, kad jo akyse Prū saitis pakilo penkiais balais biggrin.gif . Nežinau, kokioje sistemoje biggrin.gif . Man tai įtinka jo dainos. Primityvus popsas, bet jis moka jį skaniai padaryti. Tik viena taip labiau į vestuvines nešė, bet dėl tos vienos galima pakentėti biggrin.gif

A, o galvojau, kad jau ant manęs pavarei tongue.gif

Į darbą ir aš ryt nenorėsiu, šiandien šašlykai gamtoje su visais priedais nusimato biggrin.gif . Bet ko mes negalim- viską galim biggrin.gif

Li jau tikrai per ilgai atostogauja ax.gif . Li, kur tu?
Atsakyti

Man tai Prūsaitais labiau patiko kokią muziką darė, kai dar nebuvo msiškai žinomas. Kaip ir Bareikis :D

O man atostogos, paydėkit, be be be :D

Atsakyti
Laba sekmadieni. Issimiegojau uz prarastas valandad. Vaje vaje penktadieni nedirbau, atejo drauge po pietu tai iki 3 nakties plepejom... jauciu kad padauginau alko, laaabai seniai ka geriau, o ir jei geriu tai puse taures vyno, nu ir dabar ne kazka, bet du butelius putojancio, o dar bemiege naktis dave savo. Tai vakar tokia disorentuota buvau.Nezinau kaip zmones gali kas savaite taip..
Siandien po namus, pralyginti reikia zadu virtinius, arba koldunus sukt, tada vrine kai pakalbejo tai noriu..turiu laiko.

Cartman, biskuti pavydziu.ka veiksi gero? Mano atostogos tik rugseji bus, na kelias dienas ilgiau o siaop siemet imu po kelias dienas per visus metus.
Nors skaiciau, kad tipo tik po 7 dieni smegenys pamirsta darba ir tik tada prasideda tikros atisrogos...
Atsakyti

Sun, o ko jūs nemiegat? Dantys? Maniškis irgi prastai ko tais miega. 

Mes vakar šašlykų kepėm. Tai vėlai gulėm, vėlai ir kėlėmės, tai be pietų miego būsim. Sėdim abu su mažium lauke. 

Atsakyti

grange, nieko labai neplanuoju. šiek tiek po Lietuvą pasibastysim :) bet aš irgi va virš metų vis imdavau po 1-2 dienas atostogų ir kažkaip pajaučiau, kad jau kažkokia išvargus patapau ir noris bent savaitei atsijungt :)

Atsakyti
Ei nu pz jos po savaitę ima atostigų ir tipo pailsi 😅😅😆 aš po mėnesį varau. nuo savaitės būčiau nesupratus net ☺☺

Aš irgi šašlus kepiau sode. Ilsėjaus. Deginaus gedėjau paskutinės atostogų dienos. taip man te gera žinokit....

Ai įmesčiau nuotrauką bet į fb nenoriu. O jūs nenorit dar mesingerio fb grupę kažkaip te galima sukurti. ten pvz bųtume tik dalyvaujančios čia. Ne visos iš patapo laikų kaip yra fb toj grupėj. Aš nemoku bet galima, kitoj temoj kur kalbu yra tokia.
Atsakyti