Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Ko nešnekat biggrin.gif ? Penktadienio filmą žiūrite biggrin.gif ?
Einu pjaustyti arbūzą ax.gif
Atsakyti
Pempe nepjaustyk arbūzo ant nakties. Išplauksi ☺☺☺☺
Aš tai agurkų kai priryju vakarop tai po 3 kartus keliuosi naktį į wc....
Guliu. Koncertą per rusus žiūriu. Vyras pašonėj jau knarkia. Sūnus dar veikia kažką savo kambary. Dukra laukais... va taip ir gyvenam.

A jūs kaip penktadienį švenčiat ???
Atsakyti
Įprastai švenčiam, maistas, ožiai, žaidimai ir miegas.
Žiauriai šiandien pavargau, net galvą skauda rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti

Labas  :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytelis iš mano balkono. Saulėtas gražus ir šiltas. Tikrai ☺
Ką veiksit, kur lėksit, kaip šeštadienį sutiksit.
Aš depresuosiu-nes poryt į darbą.
Dar gal šaltibarščių prigaminsiu.
Gal į sodą varysiu užuolaidų pasikabint. Jei nesutingsiu nusikirpt ir išsilygint 😅
Vyras ir dukra dirba tai namuose bus ramybė ☺

Ne į temą. Kaip sakiau gimė tas žmogutis pas mus naujas. Tai vaiko tėtis ir močiūtė-iš mamos pusės ištisai būna ten. Grįžta nusiprausia pamiega ir vėl ten. Tai aš galvoju- ar čia tokia nauja mada dabar ar tikrai tos moterys tokios silpnos paliko.... na man tai niekas te su manim ligoninėj nebudėjo ir nuokat negelbėjo. mane net erzinę tikriausiai būtų...😮 o dabar visi ten ir visi padeda.... nu seniau taip nebūdavo ir susitvarkiau ir tikrai net problemų nekylo. Ko nesusitvarkiau seselės labai geranoriškai padėdavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 03 rugpjūčio 2019 - 08:13
V-Rinė tai gal ji pati to nori.
Aš negalėčiau pakęsti. Nors va po šio gimdymo, gi jau pas mamą gyvenau. Padėjo mama ir net labai. Bet mum tuo metu buvo ir taip labai sunkus laikotarpis.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 08 03, 09:30)
V-Rinė tai gal ji pati to nori.
Aš negalėčiau pakęsti. Nors va po šio gimdymo, gi jau pas mamą gyvenau. Padėjo mama ir net labai. Bet mum tuo metu buvo ir taip labai sunkus laikotarpis.

Na namuose tai kodėl nepriimt pagalbos. na čia tavo atveju. Bet čia dar ligoninėj. Baba sedi visą dieną, vyras visą parą. Man ta baba lb nervintų...na tai babai 47 metai tai ji jauna baba bet vistiek. Man nei vyro nei babų kartu ištisai nesėdėjo...ateidavo babos lankyt tai vis gakvodavau greičiau varykit...labai te lankytojai reikalingi kai visi galai bėga...
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 03, 09:35)
Na namuose tai kodėl nepriimt pagalbos. na čia tavo atveju. Bet čia dar ligoninėj. Baba sedi visą dieną, vyras visą parą. Man ta baba lb nervintų...na tai babai 47 metai tai ji jauna baba bet vistiek. Man nei vyro nei babų kartu ištisai nesėdėjo...ateidavo babos lankyt tai vis gakvodavau greičiau varykit...labai te lankytojai reikalingi kai visi galai bėga...

Pas mane irgi nesėdėjo nei mama, nei vyras. Man jo reikėjo tik gimdyme biggrin.gif Ir nesuprantu ko ten sėdėti. O čia jų pirmas vaikas?
Atsakyti

Labas,gulim,ėdam,filmus žiūrim ir storėjam :oh: 

Pas mane niekas nėjo kol nepakviečiau,net močiutės :ax:  iš vis erzindavo kai paimdavo vaiką kas ant rankų :dry2:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 03, 11:33)
<p>Labas,gulim,ėdam,filmus žiūrim ir storėjam doh.gif </p><p>Pas mane niekas nėjo kol nepakviečiau,net močiutės ax.gif  iš vis erzindavo kai paimdavo vaiką kas ant rankų dry.gif​ </p>

Aš truputį apsileidau, tris kilus priaugus buvau. Dabar vėl susiemiau. Nu žiauriai gailai, butu ataugti tuos numestus 12kg.
Ir mane. Negaliu iki dabar pakęsti, kai ima mano vaikus.
Į ligoninę tai tik vyras su dukra, mama ir mano sesė buvo atvažiavę. O visi kiti daug vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 03 rugpjūčio 2019 - 11:00
Jo pirmas vaikas.
Manęs nenervindavo kad kas paimdavo☺☺☺ bet šiaip kai žmonių pilna kaip pailsėt. O šiaip vaikas snaudžia ir tu šalia snaudi. o kai tokio amžiaus jis arba snaudžia arba prie papo guli. O pampius man sesutės pakeisdavo vaikui nes aš irgi cezarinė buvau tai truputį palepindavo ...sunkiau du tais kėlimaisi ir pakėlimais buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 03 rugpjūčio 2019 - 11:34