Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

V-Rinė mažiukei batus nupirkau ax.gif Sau nieko, man ir nieko negamina unsure.gif
Einu jau miegot, ryt dičkę echoskopui pilvo vešiu. Anksti keltis 4u.gif
Labanaktis
Atsakyti

Sun, o kas dičkei?

Sesuo grįžusi iš Anglijos, tai buvo užsukus su vyru. Kadangi šiandien tvarkė signalizaciją, tai vis viena turėjau būt namie visą dieną.

Ir pabaigiau dukrai megztinį. Dabar sau suknelę nersiu, kas kad vasaros nedaug liko. Daugiau kol kas nieko nesugalvojau ko noriu.

Atsakyti
O aš iš koncerto ką tik grįžau biggrin.gif . Nieko naujo biggrin.gif Kol vonia užimta, prisėdau čia, vistiek prausts reikia smile.gif .
Mano kūdikis dainavo, gal reiktų jums parodyt, pakeltumėt peržiūras biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 01, 21:49)
Labos.
Kodėl tooookia tyyla????

Sunfl ką Megoje gavai ? ☺

Linkėjimai iš mano balkono 😅 va sėdžiu ir grožiuosi šlapiu vakaru ☺. lyyyja pas mumi. Nusipirkom šnd balkonui baldus lauko. Tai dabar aplamai apsigyvensiu  😆😆😆 uošviui ant pykčio nes patogu sėdėt ir stalas yra....vaikas ryte kiaušinienę galės valgyt kaimynams po langais 😅😅😅😅

Buvom šiandie mieste. didesniam.☺Nusipirkau sau tašę. Ruošiuos į darbą ☺ kitus daugiau apipirkau. Sau vėl nieko negavau...man nieko negamina 😈

Visą dueną galvą skaudėjo. Ryjau vaistus nepadeda....braškes pagaliau nusiravėjau. Tai taip fainai 😅

Dar - šiandien gimė naujas žmogeliukas. mb brolienė pasigimdė. Ta proga su uošviene net šampės išgėrem. Kad gerai augtų ir lengvai gyventųs. Aš gi ne piktą menanti ☺😊

Ačiū už linkėjimus, fain tavo balkone mirksiukas.gif

Gal ta tavo uošvienė nė nesupranta, kad tarp jūsų kažkas nevyksta ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 01, 07:50)
ale ko jūs ir nežinot, kitą kartą čia geriau užklausti negu kokio delfio biggrin.gif

Sveikos  bigsmile.gif

Tai jau matau, kad taip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2019 07 31, 22:41)
<p>Susisiojo vaikis savo abejas basutes darželyje  doh.gif  neina atskalbt normaliai, o ir džiūsta paskui ilgai. Kažkodėl nepagalvojau apie gumines, turim tokias. Tai ir auklėtojos galės tiesiog praplaut ir nusausint, ir vėl galės varyt. O tai dabar reiks naujas basutes pirkt, o tas galės sau toliau siusiot darželyje  lotuliukas.gif  kai išdžiūsta nebesmirdi.</p>

laugh.gif
Papildyta:
Na, einu jau, miegalės tongue.gif
Papildyta:
Na, einu jau, miegalės tongue.gif
Atsakyti
Pikkolo ilgiau paėjus skundžiasi, kad šoną skauda. Gydytojas rekomendavo pilvo organų echoskopą pasidaryti.

Labas rytas. Kaip tingiu biggrin.gif O aš iš plonos virvės rankinę neriu. Šį kart bandau su raštu.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 08 02, 07:30)
Pikkolo ilgiau paėjus skundžiasi, kad šoną skauda. Gydytojas rekomendavo pilvo organų echoskopą pasidaryti.

Labas rytas. Kaip tingiu  biggrin.gif  O aš iš plonos virvės rankinę neriu. Šį kart bandau su raštu.

Labas rytas 4u.gif
Aš irgi tingiu biggrin.gif
Bet, kartu su tinginiu biggrin.gif
Man rodos, daugumai vaikų paėjus, ar pabėgus, skauda. Man sskaudėjo biggrin.gif kadaise, mažąjai dabar irgi. Ar ne su deguonies trūkumu susiję hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 08 02, 08:26)
Labas rytas 4u.gif
Aš irgi tingiu biggrin.gif
Bet, kartu su tinginiu biggrin.gif
Man rodos, daugumai vaikų paėjus, ar pabėgus, skauda. Man sskaudėjo biggrin.gif  kadaise, mažąjai dabar irgi. Ar ne su deguonies trūkumu susiję  hmm.gif

Ir man skaudėjo. Viskas gerai pilvui bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

mano jaunimas prie jūros išlėkė, orai ne kažką smile.gif
Atsakyti

Man skaudėdavo taip, kad negalėdavau išsitiesti. Tai užsilenkus blužnis yra. Mano mamai irgi taip. Bet čia nieko nepakeisi.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 02, 09:12)
Sveikos gyvos smile.gif

mano jaunimas prie jūros išlėkė, orai ne kažką smile.gif

Gaila, kad tokie orai.
Ketinome dar prie jūros nuvažiuoti, grįžta vyro pusseserė su šeima, norėjome susitikti. Bet jei tokie orai, tai kažin ar važiuosim.
Atsakyti
saulute pas mus jau išlindus tik šaltoka lauke, per tel programėlę rodo tik +15 unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.
O pas mus visai neblogas oras. Visai net geras sakyčiau. o kai saulė užspygina jau net visai karšta ir pavėsio ieškosi ☺
Tai va užbaigta paskutinė atostogų diena 😭😭😭😭
Kaip neteisinga....

Maniškiui rgi kartais paskauda pilvą. Bet anas jau gudrus- jam visada apendiksą skauda. Spaudo maigo ir sako - jooo apendiksas. Ar aukštai, at žemai bet apendiksas. sakau dar pora metų paauk ir galėsi išsioperuot 😅 būsi didesnis gudresnis....nes jau užkniso - kai tik atsimena taip ir skauda. Užmiršta ir nebeskauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 rugpjūčio 2019 - 14:58
Pas mus šilta diena buvo. Ir saulėta. Jei taip prie jūros, tai liuks.
Atsakyti