Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(ate42 @ 2019 07 30, 15:56)
Pakepini morką, svogūną, pomidorą, jeigu mėgsti dar čiliuko, verti apvirtas pupeles. Perkaista-skanaus. Ir karštas ir šaltas. Su skrebučiu ir be. Jei dėsi kepintą faršą-karštas.
Virti kiaušiniai, pomidoras, svogūno, prieskonių, apvirtos pupelės. Apmaišai kuo mėgsti. Mano vyraui-majonezu, aš tsadziki ar jogurtu su garstyčiom. Šaltas.

Šaltas variantas įdomus bigsmile.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 07 30, 16:04)
<p>Aš tai apverdu ir kepu ant keptuvės. Sau ir vyrui dar kiaušinių užmušu, o vaikai be nieko valgo.</p>

irgi įdomiai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 30, 19:51)
Aš šiemet neauginau šparaginių. Nors dabar jaučiu kad gal visai ir norėčiau jų ☺ na kitais metais sėsiuos.
Privalgiau po.idorų su grietine bei svogūnais  ir dar čipsų. Jaučiu ryt kaip tinsiu nes viskas sūru-aštru.

Ar tu valgai tik ką augini? Juk pilnos parduotuvės šparaginių. Ir turgely, manau, yra.
Nepasidarau pomidorų su grietine, o juk taip skanu ax.gif . Gal reikia nusipirkti separuotos kaimiškos grietinės wub.gif

Pinigų nedėčiau į knygą.
Papildyta:
QUOTE(-Darateja- @ 2019 07 30, 19:13)
<p>Labas mergaites smile.gif
</p><p>Snd jau pas mus atveso smile.gif
</p><p>Siek tiek smile.gif
</p><p>Bet oras superinis smile.gif
</p><p>As naudojuosi LHMT oru prognoze, tai visada patikimai parodo orus smile.gif
</p><p>Skaniausiai sparagines pupeles paprastai- truputi apvirtos, o po to apkeptos su daug cesnako, dziuveseliais ir daug daug surio smile.gif
</p><p>Turejau pora laisvu, bet nelabai ka ir nuveikiau smile.gif
</p><p>O ryt jau darban smile.gif
</p>

šitaip irgi nebandžius.

Reikia turėi daug laiko, kad tiek skanių maistų išbandyt, kiek čia prisiūlėte. Šparaginės šaldytuve laukia biggrin.gif
Atsakyti

Paskaitysiu rytoj :B  buvau gimtadieny nešiau pinigų medį( nes jos numirė)  ant lapukų po pitaką susukom kaip žiedą,tai gavo dešimt. Ne jubiliejus šiaip gimtadienis bet buvo patenkinta,nes mėgsta gėles ir pinigus :D 

Biški koją skauda :huh2:  įtariu rytoj ir galvą skaudės :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 31, 01:32)
<p>Paskaitysiu rytoj cool.gif  buvau gimtadieny nešiau pinigų medį( nes jos numirė)  ant lapukų po pitaką susukom kaip žiedą,tai gavo dešimt. Ne jubiliejus šiaip gimtadienis bet buvo patenkinta,nes mėgsta gėles ir pinigus biggrin.gif </p><p>Biški koją skauda huh.gif  įtariu rytoj ir galvą skaudės unsure.gif​ </p>

Labas rytas. Ryškiai, daug šokai. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Faina dovana, o ko ne bigsmile.gif

Gal koks mėnulis netoks? Pas mane per naktį buvo daug vaikštančių, ir pirmą, ir antrą, ir dar vėliau, jau nežiūrėjau ax.gif . Nieko nepamiegojau blink.gif
Atsakyti
Labas. Žiauriai vakar jau tingėjau rašyt. Šparaginių pupelių atskirai nevalgom. Pinigų į knygą nedėčiau.
Mažė nuo 7 gyva, nors visad miega iki pusę devynių. Negaliu išlipti iš lovos biggrin.gif
Galvoju šiandien iki Megos nueiti, gal ką nors nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū už patarimus -pritarimus kad pinigų į knygą nepakuot. Aš irgi tos nuomonės....reik kitaip sugalvot su jais...

Grange nei sąrašų nei pakraipų knygų pirkimui nebuvo. Laisvė tuo klausimu ☺

Sunfl tau šalia Mega gal ir nereik net važiuot gali net nueit??? Ar tik taip parašei.

Kaip vėsu lauke. Net katė į balkoną nenori😅

Pempe aš valgau ir kitų užaugintus 😅 bet kai nespėji suvalgyt savo derliaus kitų neperku. Nusipirksiu o ten pvz peraugę - su šparagais ten tuo klausimu juk slidus reikalas....nu siaubas kažkoks ar ne 😛😛😛

Nzn ką veiksiu šiandie. Bano braškės dar nesutvarkytos. Bet gal rytoj 😅😅😅😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 31 liepos 2019 - 07:57
Pinigus tik į rankas, na su vokeliu aišku tongue.gif

Sveikos smile.gif

Atsakyti

Sveikos :4u:  ate jo sirtakį su ramentais  :lol:  paskutiniu metu šiaip paskauda,gal kad pavargo  nuo gipso :(​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 31, 15:44)
<p>Sveikos 4u.gif  ate jo sirtakį su ramentais  lotuliukas.gif  paskutiniu metu šiaip paskauda,gal kad pavargo  nuo gipso verysad.gif​ </p>

tu dabar ANT ginkluota esi, jei kas ne taip tuoj ramentu gali šmaukštelti biggrin.gif

skaitet kiek pas Zuoka paveikslu rado ir juokingiausia kad žmona, neaišku kokias ten jie aferas velia unsure.gif
Atsakyti
V-Rinė galiu nueiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 31, 15:58)
skaitet kiek pas Zuoka paveikslu rado ir juokingiausia kad žmona, neaišku kokias ten jie aferas velia  unsure.gif

Kokias kokias...skyrybas daro 😅😅😅 manau dar ne tiek sužinosim jei jau kaip supratau taikiai jiems nepavyks išsiskirt...
Šiandie tos žmonos gimtadienis. Kažkaip man fb išmetė- kažkokia gydyt sveikina agnę tipo- būk laiminga. Ji atsako kažkaip panašiai - būsiu, tik jei tavo vyras mažiau man gyvenimą gadins...na .mintis ta, gal nepažodžiui. Man tie apatinių skalbimai viešai kaip neeegražu......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 31 liepos 2019 - 17:21

Man tai patiko Zuokas- tingėjo tvarkyt sandėliuką tai pasiskūndė savivaldybei  atvažiavo ir išvežė  :D​ 

Atsakyti