Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

ir pas mus vesiau, bent taip atrodo

pasiūlykit ka skanaus vakarienei iš šparaginiu pupelių, greit pagaminama dalyka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 30, 15:47)

pasiūlykit ka skanaus vakarienei iš šparaginiu pupelių, greit pagaminama dalyka smile.gif

Pakepini morką, svogūną, pomidorą, jeigu mėgsti dar čiliuko, verti apvirtas pupeles. Perkaista-skanaus. Ir karštas ir šaltas. Su skrebučiu ir be. Jei dėsi kepintą faršą-karštas.
Virti kiaušiniai, pomidoras, svogūno, prieskonių, apvirtos pupelės. Apmaišai kuo mėgsti. Mano vyraui-majonezu, aš tsadziki ar jogurtu su garstyčiom. Šaltas.
Atsakyti

Aš tai apverdu ir kepu ant keptuvės. Sau ir vyrui dar kiaušinių užmušu, o vaikai be nieko valgo.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 07 30, 16:04)
<p>Aš tai apverdu ir kepu ant keptuvės. Sau ir vyrui dar kiaušinių užmušu, o vaikai be nieko valgo.</p>

Labai trumpai apvirtos. Į keptuvę ant sviesto, užspaudi česnakiuko, druskos, baltų pipirų. Kai pradeda skrusti pili šlakelį grietinėlės, palauki kol sutirštės, beri krapų ir kelios minutės po dangčiu. Net seiles nurijau.
Atsakyti

Aš tik druskos beriu. Beveik nieko kito iš prieskonių nenaudoju, kaip ir jokių padažų, išimtinais tik atvejais, pvz voveraitėm.

Atsakyti

Man tai skaniausia senoviškai - baltam padažė :)

Vilniuj irgi šiandien karšta, o kur orų prognozėm pasitikėt, tai jau nežinau. mano telefono appsas, tai nuomonę apie prognozę per dieną daug kartų pakeičia :D

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 07 30, 15:56)
Pakepini morką, svogūną, pomidorą, jeigu mėgsti dar čiliuko, verti apvirtas pupeles. Perkaista-skanaus. Ir karštas ir šaltas. Su skrebučiu ir be. Jei dėsi kepintą faršą-karštas.
Virti kiaušiniai, pomidoras, svogūno, prieskonių, apvirtos pupelės. Apmaišai kuo mėgsti. Mano vyraui-majonezu, aš tsadziki ar jogurtu su garstyčiom. Šaltas.

Dariau su daržovėmis tik paprika vietoj morkos nes jų neturėjau, irgi be jokių padažu, vietoj prieskonių vasara žolės iš daržo dabar pvz baziliko sauja, žemai tos pačios tik džiovintos mirksiukas.gif šį kartą net druskos nereikėjo
Atsakyti

Labas mergaites :)

Snd jau pas mus atveso :)

Siek tiek :)

Bet oras superinis :)

As naudojuosi LHMT oru prognoze, tai visada patikimai parodo orus :)

Skaniausiai sparagines pupeles paprastai- truputi apvirtos, o po to apkeptos su daug cesnako, dziuveseliais ir daug daug surio :)

Turejau pora laisvu, bet nelabai ka ir nuveikiau :)

O ryt jau darban :)

Atsakyti
Aš šiemet neauginau šparaginių. Nors dabar jaučiu kad gal visai ir norėčiau jų ☺ na kitais metais sėsiuos.
Privalgiau po.idorų su grietine bei svogūnais ir dar čipsų. Jaučiu ryt kaip tinsiu nes viskas sūru-aštru.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 30, 11:20)
Dar. Dukra eis į veselias.  Vietoj gėlių prašė knygų. Susitarė te supakuos su gėlės žiedu ir tt. Pakuotoja sako pinigus reikia pakuot kartu į tą knygą.
Bet: ar tikrai?? Jaunieji nenumes kur bile kur...vokus tai susirenka ar kažkaip pasakyt jad jų dovana ten yra
+ tai pakuojant negali palikti tų pinigų,  nes o jei ne visus supakuos ...
Ką darytumėt ?

o ka jie darys su knygom? Sau ar dovanos kazkam toliau?
zinau kas dare taip vietoj geliu irgi prase gyvunams maisto, ir veze paskiau i prieglauda. man tai grazi ideja. kur tos geles nuvys paskiau ir psio.

antras klausimas - jei prase be geliu, kam pakuoti geles zieda?? gi ismes ji vistiek ir tuo labiau jei prase, tai kam daryt kitaip? rolleyes.gif

jei nepasitiki kas pakuoja, tai tada ir nereikia deti, atskirai i voka ir paduot kartu su knyga, kokia problema?

QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 30, 14:47)

negaminu as ju, o jei darau laaabai retai, tai pakepinu ant grill keptuves. bet skanu ir at aliejaus su svogunu.. darbe skaniai daro taip.
Atsakyti
Grange gėlių prašė nedovanot nes po vestuvių tuoj išvaro į kelionę, o ne todėl kad kažkaip nusiteikę prieš gėles. Ir tikrai tas vienas rožės žiedas manau tik papuoš supakavimą o nepagadins.
Pinigų nedės į vidų. Ir ne vien kad nepasitiki - pagaliau gali bernas stovėt ir žiūrėt kai pakios, bet ir todėl kad žmonės susidės su visom knygom kartu....gali laiku nesuprasti kur pinigai paslėpti. nu vž jie dar mąąsto. Svarbu knygų vienodų nesupirkt. Bet ar tai svečių problema. Lyg nusprendė jau kokią pirkt. Jei sutars- kavalierius kažkokią kitą labai piršo, bet dukra lyg perkalbėjo.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 30, 21:23)
Grange gėlių prašė nedovanot nes po vestuvių tuoj išvaro į kelionę, o ne todėl kad kažkaip nusiteikę prieš gėles. Ir tikrai tas vienas rožės žiedas manau tik papuoš supakavimą o nepagadins.
Pinigų nedės į vidų. Ir ne vien kad nepasitiki - pagaliau gali bernas stovėt ir žiūrėt kai pakios,  bet ir todėl kad žmonės susidės su visom knygom kartu....gali laiku nesuprasti kur pinigai paslėpti. nu vž jie dar mąąsto. Svarbu knygų vienodų nesupirkt. Bet ar tai svečių problema. Lyg nusprendė jau kokią pirkt. Jei sutars-  kavalierius kažkokią kitą labai  piršo, bet dukra lyg perkalbėjo.

o tai nebuvo kokios nors bent krypties, kokiu knygu reikia? nebent jei ne jiems patiems,tai tada kitas reikalas. nu as isivaizduoju jei prasyciau knygu, tai kazkaip sukonkretinciau gal, nu pvz tik detektyvai, kulinarines ar romanai. nes kitaip tai jei ir bus vienodos, tai jei be saraso, galimas dalykas, bet tai jau nebe sveciu problema tikrai.
Atsakyti