Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

dėl puoduko tai su dukra oi vargom, bet ta prasme naktimis ilgai sysiodavo į lovą aišk, tai reikėdavo kelti ją...iki 7 m taip.
Su sūnum nuėmėm sauskelnę, parodėm puoduką, vaikštė vaikštė pamenu plika rura po namus, nuėjo ant puoduko ir padarė. Ir nuo to karto nei karto į kelnes. Taip sakytum va atėjo supratimas ir viskas. Nors buvom bandę anksčiau prieš kelis mėnesiukus tai galvojom bus blogai- isteriškai žviegdavo kai sodindavom. O kartą vat užaugo, subrendo smile.gif buvo 1,8 m smile.gif
Atsakyti
O geras, mano mažei dar tik.metai, bet jau dirbam su puoduku ir mišinį jau atimu.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 29, 21:20)
o tai šiandie tikrai jokios repeticijos nėr..(klaustukas) smile.gif
o ko tu mums apie savo kelionių įspūdžius nieko nepasakoji, kur nuotraukos, gražūs vyrai ir t.t.

Pikkolo ooohoooooo ...kiek dar žadi maitint.

yra, bet nevažiavau, turiu namie svečių.
tingiu pasakoti, vyrai gražūs, bijau, kad užpavydėsit biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 29, 21:33)
dėl puoduko tai su dukra oi vargom, bet ta prasme naktimis ilgai sysiodavo į lovą aišk, tai reikėdavo kelti ją...iki 7 m taip.
Su sūnum nuėmėm sauskelnę, parodėm puoduką, vaikštė vaikštė pamenu plika rura po namus, nuėjo ant puoduko ir padarė. Ir nuo to karto nei karto į kelnes. Taip sakytum va atėjo supratimas ir viskas. Nors buvom bandę anksčiau prieš kelis mėnesiukus tai galvojom bus blogai- isteriškai žviegdavo kai sodindavom. O kartą vat užaugo, subrendo smile.gif buvo 1,8 m smile.gif

kaip apie mano vyresnįjį pasakoji biggrin.gif . sODINOM- ŽVIEGĖ, nebesodinom gal metus, pasodinom tada, ir viskas, ir niekada daugiau nebereikėjo sauskelnių ir jokių bėdų nebuvo nei karto.

QUOTE(Sunflowers @ 2019 07 29, 21:44)
O geras, mano mažei dar tik.metai, bet jau dirbam su puoduku ir mišinį jau atimu.

Nesuprantu, o kodėl reikia dirbti su tuo puoduku. Juk yra įdomesnės veiklos smile.gif , kam save apsisunkint. Juk dabar sauskelnės ne milijonus kainuoja, įpirkti eina.
Papildyta:
Pikkolo, viską gerai darai, taip ir toliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 29 liepos 2019 - 21:01

V-Rine, kiek norės. As ne tokia, nemanau, kad sekina. Kiek tyriausi, kraujas visada geras. Tik vat kilogramai netirpsta kaip su dukra, kaip užkerėti ties viena riba stop ir viskas  :D reiktų daugiau gal pastangų, ale dar tingiu  :D  sakau organizmas ruošiasi ilgai maitint, tai negali atiduoti tų riebalų  :D  Sun, mišinys kas kita, pati juk supranti, kad dantukam nėr jis labai gerai, ypač jei dar naktim nori. Nors vėl gi, jei lengvai atsisako, tai pirmyn. Oi su tom sauskelnėm  :oh: su dukra ilgai kankinausi, nes jaučiau labai didelį spaudimą iš aplinkinių, maždaug kokia tu mama, jei vaikas dar su sauskelnėm, tinginė ir pan. Nors sodinau nuo metų, bet kas iš to, jei nedarė ir tiek. Net buvo laikas kai net nesėdo. O su šlapiom kelnytėm nelaikysi gi, ypač mergaitės. O būdavo taip, kad darželyje jau be avarijų, o namie per valandą visas kelnytes ir pėdkelnes suvarydavo. O turėjom jų daug, gal 20. VISAS! Tai kai nusispjovau ir sakiau kaip bus taip, nori būt su sauskelnėm, nu ir būk. Taip po kokių poros mėnesių ir pradėjo namie ant puoduko sėst. Tik vat svečiuose nesėsdavo ant klozeto, niekaip. Vežiojomės puoduką. Bet jei kur į miestą eidavom, tai tekdavo dėt sauskelnes, nes puoduko į rankinę neįsidėsi. Tai biškį susipainiodavo, bet neilgam. Kažko įtariu, kad su sūnum bus panašiai viskas. Tik šįkart man dzin ką kiti galvoja. Ir dar gal bus lengviau, nes jis sėda ir ant klozeto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 29 liepos 2019 - 21:41
maniškis tai mokykloje pirmoj klasej iš pradziu neidavo i vieša tualeta, tai buvo keli kartai kai namo grįždavo šlapiomis kelnemis...

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Labas karalaitės ☺
Šiandien paskutinis atostogų antradienis. Nerimas didėja....

Turiu du klausimus:
1. KAIP SKANIAI RAUGIATE AGURKUS- prašom receptą.
2. per kur tikrinate orų orognozes? Žinau orai ir gismeteo. ar yra kokių patikimesnių? Man ketvirtadieniui jie rodo skirtingai visiškai...

3.kur Li dingo???? Na čia retorinis klausimas 😅😆😆
Atsakyti
niekaip neraugiam nemegstam raugintu, žali skaniausia smile.gif

Li gal dar pajuriuose vartosi tongue.gif

turiu ten dvi programeles, labai nesigilinu į skirtumus biggrin.gif, buna kartais liapsusu kai lauke saule o per tel žaibai biggrin.gif
Atsakyti

Neraugiu agurkų, nemėgstu, va vyrui turguje nupirkau. Na nepatiko vis viena, nors kvepia tai labai labai.

Meteo.lt arba accuweather.com

Atsakyti
Dar. Dukra eis į veselias. Vietoj gėlių prašė knygų. Susitarė te supakuos su gėlės žiedu ir tt. Pakuotoja sako pinigus reikia pakuot kartu į tą knygą.
Bet: ar tikrai?? Jaunieji nenumes kur bile kur...vokus tai susirenka ar kažkaip pasakyt jad jų dovana ten yra
+ tai pakuojant negali palikti tų pinigų, nes o jei ne visus supakuos ...
Ką darytumėt ?
Atsakyti

Atskirai tegu deda. Kaip nors prie dovanos gali paskui priklijuoti ar pririšti kažkaip. 

Atsakyti

Eikit peklon tas prognozes. Visur rodė, kad šiandien bus 23-24, o užkaitino iki 29. Sukais mano vaikas su ilgom kelnėm, nes patikėjau prognozėm. Ech

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 07 30, 15:02)
<p>Eikit peklon tas prognozes. Visur rodė, kad šiandien bus 23-24, o užkaitino iki 29. Sukais mano vaikas su ilgom kelnėm, nes patikėjau prognozėm. Ech</p>

Tu matai. O pas mus vėsiau šiandien. Ir saulės tiesioginės nėr. Vyrs mana jau su ilgom kelnėm išėjo. Vaikas kieme su džempu. Aš tik ryte buvau išlindus tai man nešalta buvo.
Pavargau. Va tik prisėdau....
Atsakyti