Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Vrine, *****, tuiu dėdę kuris kiekvieną naują damą tempias pas gimines. Jau vienu metu rimtai buvo baisu vardų nesumaišyt :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 07 29, 15:28)
<p>aš tai sugalvojau kitą savaitę atostogų eit smile.gif jokių rimtų planų, ale, jau virš metų atostogas tik kokiom 2 dienom imdavau. Kažkaip pavargus pasijaučiau biggrin.gif</p>

Kaip faina, ar lėksi kur? Ar vietoje?

QUOTE(pikkolo @ 2019 07 29, 15:50)
<p>As ne tokia, matau, kad Kauno pusėj juodas dangus, ale pas mus saulė kepina, 33 rodo lauke. </p><p>Pradėjom naują etapą su vaikiu - bandysim sauskelnių atsisakyti. Kažin kaip čia seksis, nes namie nesėda nei ant puoduko, nei ant klozeto.</p>

Pas mus be debesų, ir nelyja, o aš dar prie viryklės šutinuosi smile.gif

Vrine, tai vargstat - sėjat, sodinat, ravit, tai lauk metat tongue.gif
Atsakyti
Pempe aš žinau kad tu čia iš pavydo.😎😎😎😎 turi agurkų? Koks te vargas...ir ravėjau juos tik kartą 😅😅😅😅 o turguj pas mus dar po.1 eu. O čia va mesiu lauk bagota jausiuos 😅😅😅
be nemesiu. Duosiu tetai. Išvešiu mamai vištoms. Toms dar kelioms gyvoms. Na toms kur Lyžukos draugai įkišo bet dar padvėst nespėjo 😅😅😅😅

QUOTE(pikkolo @ 2019 07 29, 18:36)
<p>Rudens pabaigoj 3 metai.</p>

Tai jau laikas.mano 2 m kai ėjom daržan jau nei pietų miegui nebereikėjjo. Jau protingas ir didelis tavo tai jau nebebus gal sunkiai. Gi su pilnom kelnėm pačiam bus negerai .

Dėl dukros situacijos- gi sakau ne žmona dar. Mes jo irgi nesivežan pas gimines kai važiuojam šiaip susitikt. gi dar neoficialus. Lyg suprato ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 liepos 2019 - 18:12
QUOTE(Cartman @ 2019 07 29, 18:38)
<p>Vrine, *****, tuiu dėdę kuris kiekvieną naują damą tempias pas gimines. Jau vienu metu rimtai buvo baisu vardų nesumaišyt biggrin.gif</p>

aš taip su vieno sūnaus panom vardus maišau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 29, 19:07)
Pempe aš žinau kad tu čia iš pavydo.😎😎😎😎 turi agurkų?
Tai jau laikas.mano 2 m  kai ėjom daržan jau nei pietų miegui nebereikėjjo. Jau protingas ir didelis tavo tai jau nebebus gal sunkiai. Gi su pilnom kelnėm pačiam bus negerai .
Dėl dukros situacijos- gi sakau ne žmona dar. Mes jo irgi nesivežan pas gimines kai važiuojam šiaip susitikt. gi dar neoficialus. Lyg suprato ☺

turiu, t.y. MB turi, bet duoda ir man biggrin.gif . Šiandien jau irgi dūsauja, ką daryt biggrin.gif .
Bet pavydžiu vistiek tongue.gif
Atsakyti
Ai Pempe tavo sužadėtiniai dar nesiženyja??
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 29, 19:14)

Ne, neturi laiko biggrin.gif
Išvažiavo užusienin padirbėti 2 mėn, tai sužadėtiniai atskirai.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 29, 19:14)

Ne, neturi laiko biggrin.gif
Išvažiavo užusienin padirbėti 2 mėn, tai sužadėtiniai atskirai.
Atsakyti

Pas mane tik Ate pomidorai užsiderlino, o agurkų minimaliai,šiemet, kaip žinodami kad nebus kam nagų kišt( tipo man)...

Dar radau kur rudeninės avietės bus tai oi,kaip vėl apsiėsiu,nu ir šaldysiu ir uogienę virsiu. Antra po braškių pas mus eina

Pikkolo o nežadi atjunkyt?

Atsakyti
ANT o tu kojų nagus kiši ??? 😅😅😅😅 gi sedi ant taburetes ir kiši agurkus į stiklainius.
Pas mus irgi jau ir pomidorai tuoj prasidės. Jau dabar nebesuvalgom.

Pikkolo o tu dar maitini??? 😨😨😨
Atsakyti

V-Rine, taip  :B 

As ne tokia, ne  :B 

Pasikalbėjom, ane  :laugh:​ 

Atsakyti
Kaip noriu miego, susikaupė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 07 29, 20:47)
Kaip noriu miego, susikaupė  ax.gif

o tai šiandie tikrai jokios repeticijos nėr..(klaustukas) smile.gif
o ko tu mums apie savo kelionių įspūdžius nieko nepasakoji, kur nuotraukos, gražūs vyrai ir t.t.

Pikkolo ooohoooooo ...kiek dar žadi maitint.
Atsakyti

V-arine,aš apie sodinimą.   Tik dešimt pasisodinom agurkų. Ta prasme laistyt  ir tvarkyt  :P  Aš nedarau į stiklainius,geriau pardėj nusiperku :B 

Bet juk sekina tave, organizmą...  Kodėl nenori nutraukti su sodinimu ant puodo,kaip ir nauja etapo pradžia?

Mano dviejų kai buvo tai vasarą ir išmokiau ant puodo.

Atsakyti