Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 28, 10:24)
Uošvienė yra.
To mb brolio su žmona nėra. Kažkada buvo,išsimėtėm ir nebesikviečiam. jie nekviečia ir man nereik....Pas sūnų anie yra. Jei kas per jį aš nužiūriu. Manęs nemato jie ☺☺☺ nei mb nei dukra neturim jų.

pikta esu ant kaikurių iš mb puses asobu šeštadieni buvo mišios tai aišku nesiteike but, nors tam pačiam miestelyje gyven biggrin.gif, o fb sedi ir seka kiekviena krustelejima tai va kilo tokiu minčiu jei nereikia kur reikia tai gal aplamai nereikia tik cekavintis ...žodziu taip

QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 28, 11:06)
Nes pas mus po kaimus vežiojo kaišiadorių viščiukus pardavinėjo. Visi prisipirko ir visiems beveik masiškai krito krito....vieniems iš karto, kitiems jei dar iš karto gydė kiek -vėliau, net paauginti krenta. Keikia visas rajobas juos. Dar taip nėra buvę. Pas mamą kaimynė 60 nusipirko tai gavo paaugint iki balandžių dydžio tik 12 sakė. Tada jau pjovė. Nes krenta žiauriai iš  po nakties vis randa ir randa... mamai brolienei irgi daug iškrito. Gal kokie nevakcinuoti ar ko ten ta Lyžuka kaži pridirbus....

Vr ine dar aplamai neišku iš kur tie viščiukai biggrin.gif, gal tik pakrikštyti to paukštyno vardu tongue.gif ir aplamai pasikartosiu kad jūsų kraštui matyt jau laikas mesos atsisakyti tongue.gif

QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 28, 19:14)
<p>Gulim,želė ryjam,ledus valgom su šampanu užsigeriam ir filmus žiūrim,ventiliatorius veikia tiesiai prie lovos  ko daugiau reik cool.gif​ </p>

tourist5.gif vacation1.gif gerai jums tongue.gif

kaip noriu atostogu, tiksliau ramiai rytais pagulineti smile.gif

aš ant rusu detektyvu persimečiau, vakar tokius pagal Litvinovos knygas pradejau žiureti...

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif Ir vėl pirmadienis 4u.gif
Aš ir turiu ant ko pykti, ir dėl ko pykti, bet stengiuosi nusiraminti. Niekam nuo to geriau nebus ir tik sau nervus gadinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 07 29, 08:49)
Labas rytas  mirksiukas.gif Ir vėl pirmadienis  4u.gif
Aš ir turiu ant ko pykti, ir dėl ko pykti, bet stengiuosi nusiraminti. Niekam nuo to geriau nebus ir tik sau nervus gadinsiu.

tai žinau aš šitą puikiai, bet vistiek kartais prasimuša biggrin.gif, kai jau visas ribas peržengia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 29, 08:16)
pikta esu ant kaikurių iš mb puses asobu šeštadieni buvo mišios tai aišku nesiteike but, nors tam pačiam miestelyje gyven biggrin.gif, o fb sedi ir seka kiekviena krustelejima tai va kilo tokiu minčiu jei nereikia kur reikia tai gal aplamai nereikia tik cekavintis ...žodziu taip
Vr ine dar aplamai neišku iš kur tie viščiukai biggrin.gif, gal tik pakrikštyti to paukštyno vardu tongue.gif ir aplamai pasikartosiu kad jūsų kraštui matyt jau laikas mesos atsisakyti tongue.gif
tourist5.gif  vacation1.gif gerai jums tongue.gif

kaip noriu atostogu, tiksliau ramiai rytais pagulineti smile.gif

aš ant rusu detektyvu persimečiau, vakar tokius pagal Litvinovos knygas pradejau žiureti...

Sveikos smile.gif

aš irgi norėčiau tokių atostogų, kur niekur neini. Bent jau dabar taip atrodo, kad norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 29, 09:08)
tai žinau aš šitą puikiai, bet vistiek kartais prasimuša biggrin.gif, kai jau visas ribas peržengia smile.gif

Taip ir pas mane taip būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Mergos laužkit kojas kaip ANT ir galėsit atostogaut 😅😅
Man va irgi paskutinis laisvės pirmadienis. taproga miegojau iki 9.30 😅😅😅😅Bijau darbo jau....

Lyžuka aišku pramėtyk iš to fb tokius. Tik ne dabar iš karto, supras kad užpykai ir vaikiškai atrodys...o po truputį pamažu....aš mėgstu taip fb apsikuopt nors paskutiniu netu mažai į jį keliu aplamai ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 liepos 2019 - 09:20
Vrine, kad ten tik vienas toks kandidatas išmetimui biggrin.gif

o šiaip tai man giliai dzin ka jie pagalvos , žinau ir taip, kad gero nieko tongue.gif
Atsakyti

Sveikos būkit....  geriau nenorėkit kaip aš.....

Koks staigus lietus užėjo  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

aš tai sugalvojau kitą savaitę atostogų eit :) jokių rimtų planų, ale, jau virš metų atostogas tik kokiom 2 dienom imdavau. Kažkaip pavargus pasijaučiau :D

Atsakyti

As ne tokia, matau, kad Kauno pusėj juodas dangus, ale pas mus saulė kepina, 33 rodo lauke. 

Pradėjom naują etapą su vaikiu - bandysim sauskelnių atsisakyti. Kažin kaip čia seksis, nes namie nesėda nei ant puoduko, nei ant klozeto.

Atsakyti
Pas mus dušniakas. nelyjo. Agurkų du maišai. Durniai ko jie auga vistiek jau išmesiu 😅

Pikkolo kiek taviškiui dabar metų? Šiltadis sezonas tai jo - geras laikas šitam darbui....

Prisipepiau bulvių. Priryjau. Aptingau ir tiek. Dukrą guodžiu- kadro puskė grįžo iš užsienio. Visa giminė renkas susimatyt...dukros nesiveža 😅 ana į ašaras 😅😅😅 sakau prie ko te tu- nusiveš kitą kartą susipažint. Dabar babos ir tt gal kokie šeimyniniai reikalai ir tt. Nu vž 😅😅😅
Atsakyti

Rudens pabaigoj 3 metai.

Atsakyti