Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 27, 14:31)
Sveikos, po žodelį ir inlipsim į 100-tąjį puslapį smile.gif

man jokie užkištukai tokie nepadeda, aplamai 2-3 d neduok die kokie didesni planai nei namai/darbas. prapultis. Draugė taureles naudoja, jai sakė labai gerai, aš dar mąstau... smile.gif nes šiaip tikrai problema- faktiškai jei koks balius/kelionė ir pan. tai pirma žiūriu ar ne tos dienos, tada kaput. gal geriau žinot kaip nutolint pvz kelioms dienoms, sako vitC padeda, bet įtariu arkliškom dozėm reiktų gert... ne visoms vienodai, man deja tiek duoda kad nespėju imt... smile.gif

nulijo. atsivežiau agurkų, raugsiu. kaip jūs raugiate žiemai...turit kokį pačiausią receptą, ar nupilinėjat vandenį..(klaustukas) smile.gif

Man anksčiau vitaminas c sumažindavo. Po antro gimdymo "plaukdavau" visas dienas. Dabar geriu kontraceptines, tai kiek irgi sumažėjusios.
Aš raugdavau su kažkokiom žolelėm, yra tokie pokai pirkti specialiai.
Atsakyti

Neraugiu agurkų, net nemėgstu tokių.

Man tik kontraceptinės padėtų, bet kol dar maitinu savo žinduolį, nenoriu gert. Jei daugiau pažinda, tai nebūna potvynio, o jei tik ryte vakare, tai šakės  :oh: 

Gerklę skauda, nes vėl refliuksas. Jaučiu nuo aviečių, nes kelis vakarus valgiau. Nulloviau vaikam, bet jie nesuvalgė, tai aš įsisukau. Negaliu kokios jos man skanios.

Atsakyti
Man vaikai jokių uogų nepalieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 07 27, 15:47)
Man vaikai jokių uogų nepalieka  biggrin.gif

Laba, gaila, kad tol esat. Nesuvalgom. Genda ant krūmų ir byra. Avietės, agrastau, raudoni ir geltoni serbentai....
Atsakyti
Valioooooo 100 psl.

Ta proga pas mus pliaupia lietus jau antra valanda. O nežadėjo lyg tuek 😅 o jei taip ir pajūry būtume tai ojeee ojeeee kaip nefainai būt..
Bet koks dušnumas. Siaubelis...
Ką veikiat šiaip.
Atsakyti

Pas mus irgi beveik visą dieną lyja. Baisiai drėgna namie, net kondišinas nepadeda. Tai net neskalbiau, laukiu rytdienos tų 30  :D​ 

Atsakyti
Pas mus ir lyja, kaip gera vesa. Gryzau slapiom kojom ir puse suknes bet kai silta, tai malonu.taip reikejo lietaus...

Susitvarkiau nagucius, geazus dabar 🤗
Ziuriu netflix ir tingiu.vat. neveiksiu nieko.ai reikia indaplove istustint...
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 07 27, 16:50)
Laba, gaila, kad tol esat. Nesuvalgom. Genda ant krūmų ir byra. Avietės, agrastau, raudoni ir geltoni serbentai....

Gaila 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 27, 16:59)
Valioooooo 100 psl.

Ta proga pas mus pliaupia lietus jau antra valanda. O nežadėjo lyg tuek 😅 o jei taip ir pajūry būtume tai ojeee ojeeee kaip nefainai būt..
Bet koks dušnumas. Siaubelis...
Ką veikiat šiaip.

Mes kai buvom vieną dieną lijo ir nieko. Svarbu jūra biggrin.gif
Atsakyti
Broilerius vertėm mėsa. 12 įveikėm. Geruliai šiemet. Pavargau ir nagučių neliko. Oras nuo popietės normslus. Apie 21 ir saulutė pro debesį.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 07 27, 20:45)
Broilerius vertėm mėsa. 12 įveikėm. Geruliai šiemet. Pavargau ir nagučių neliko. Oras nuo popietės normslus. Apie 21 ir saulutė pro debesį.

Iš kurio paukštyno pirkot? Aišk ne kaišiadorių?

Pabudau su užspaustu kaklu- sprandu.
toks aštrus skausmas į galvą kad net pykina. Išgėriau vaistų ...laukiu pagerėjimo.

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 28, 08:47)
Iš kurio paukštyno pirkot? Aišk ne kaišiadorių?

Pabudau su užspaustu kaklu- sprandu.
toks aštrus skausmas į galvą kad net pykina. Išgėriau vaistų ...laukiu pagerėjimo.

Labas rytas

Labas rytas,
Pirkom viščiukus iš Dovainonių ir auginom. Kodėl sakai, kad ne Kaišiadorių?
Dėl sprando- pasimatuok kraujospūdį. Nejuokinga.
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Papildyta:
Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti