QUOTE(Nikoleta @ 2008 02 08, 18:15)
o gal nebūtinas auksinis tas pinigas, kažkodėl aš užsirašius sidabrinio kad reikia bet man sakė tinka ir litas ar 1 ar 2 ar 5, nes sakė po 30 metų išsaugotas ir jis bus vertingas
As ir taip masciau ir va vakar is tevuku grizom su sidabriniu 10 litu 1936 metu lietuvisku litu
QUOTE(laurada @ 2008 02 08, 21:02)
Dabar iskilo klausimas o tai kiek reikia moketi klebonui nes nera jokios kainos kainyne, nes kai vadove sako viska susimokesit i kasa, o tada kaip bus su klebonu ir kasoje mokesimes
Ir dar kiek i vezima telpa zmoniu, nes kai vadove paklause kiek zmoniu, pasakiau 18, tai sako uzteks vieno vezimo, o kiti sveciai gali ir pasivaikscioti
Ir dar kiek i vezima telpa zmoniu, nes kai vadove paklause kiek zmoniu, pasakiau 18, tai sako uzteks vieno vezimo, o kiti sveciai gali ir pasivaikscioti
Klebonui moka ivairiai 50-100 lt.
Mes "brickute" viena emem, ir tik krikstavaikiukams su teveliais nuriedeti iki koplycios.
QUOTE(Skorpe @ 2008 02 08, 21:42)
metem is vezimaiciu visiems sutiktiems saldainiu...tai ir mums, ir jiems atrakcija buvo
Isivaizduoju, kaip linksma buvo ne tik jums Oi kaip laukiu as sios sventes
QUOTE(Dziolina @ 2008 02 08, 22:11)
labas brangiosios,va labai sudomino mane Rumsiskese krikstynos,nes norime krikstyti dukryte.butu labai malonu ir idomu suzinoti kur ir kaip ten susisiekti.
Pirmam psl. visa info, o toliau ir fotoreportazu rasi
QUOTE(deimi @ 2008 02 08, 22:20)
Kaip jums smagu,mamytes,kad vietines esat ir galit Rumsiskese tokia grazia svente susiorganizuot
Baltai jums pavydziu
Baltai jums pavydziu
Mes nerumsiskietes lyg ir