Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Rumšiskėse

Gražu wub.gif

Man ir mintys sukasi, bet vis nenuvažiuoju doh.gif O galvojam liepa, jeigu aišku vietos bus ax.gif
Atsakyti
ačiū vlm28 už nuotraukytes 4u.gif
jau dabar seilė nutyso dešrytes pamačius essen.gif
o jau Dominyko rimtumas wub.gif
šaunuolė, kad pasiuvai pati rūbus, išsaugok juos ir anūkam parodysi.
Gaila, kad aš neturiu savo krikšto rūbų, man tai labai gražu ir sentimentalu blush2.gif

o ir kas ten per butelaitis? ar irgi įpila?
Atsakyti
mūsų krikštynos kitą 6dienį rumšiškėse, papasakosiu kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 05 09, 19:21)
mūsų krikštynos kitą 6dienį rumšiškėse, papasakosiu kaip sekėsi  mirksiukas.gif

butinai, lauksim foto ir įspūdžių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 05 09, 18:21)
mūsų krikštynos kitą 6dienį rumšiškėse, papasakosiu kaip sekėsi  mirksiukas.gif

QUOTE(wilike @ 2007 05 09, 19:32)
butinai, lauksim foto ir įspūdžių wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukana @ 2007 05 09, 20:13)
ačiū vlm28 už nuotraukytes  4u.gif
jau dabar seilė nutyso dešrytes pamačius  essen.gif
o jau Dominyko rimtumas  wub.gif
šaunuolė, kad pasiuvai pati rūbus, išsaugok juos ir anūkam parodysi.
Gaila, kad aš neturiu savo krikšto rūbų, man tai labai gražu ir sentimentalu  blush2.gif

o ir kas ten per butelaitis? ar irgi įpila?

visus rūbelius susidėjau,aš irgi labai sentimentaliai į tai žiūriu ax.gif
Wilike,važiuot nebūtina,reik pradžioj pasiskambint vadovei susitart dėl priėmimo,nes ji yra ir buities muziejaus direktorė,tai nevisad laiko turi smile.gif
o butelaityje tai toks stiprus gėrimėlis,jo turėjo išgert visi po čierkelę lotuliukas.gif nu viskas vyksta tipo kaip namie kaimo troboj kur šeimininkas pagal visus papročius svečius vaišina mirksiukas.gif gerai kad ir seneliai dalyvautų,jiems irgi pagerbimas paruoštas,ir krikštamotei viskas suruošta,nu žodžiu tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Vixiuke,lauksim įspūdžių drinks_cheers.gif
Atsakyti

Vixiuke,lauksim įspūdžių drinks_cheers.gif
[/quote]
būtinai papasakosiu, tik kad oras pasitaisytų
Atsakyti
o kaip tenai uzsakymus prijama? telefonu ar reikia nuvaziuoti? g.gif
Atsakyti
vlm28 o gal galit pasidalint paslaptim kiek su viskuo mazdaug kainavo? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutik @ 2007 05 12, 23:40)
o kaip tenai uzsakymus prijama? telefonu ar reikia nuvaziuoti?  g.gif

Man irgi šitas klausimas rūpi blush2.gif ax.gif Skambint vadovei ir tartis,ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutik @ 2007 05 12, 22:40)
o kaip tenai uzsakymus prijama? telefonu ar reikia nuvaziuoti?  g.gif

Pasiskambinat visų pirma klebonui ir su juo susitariat, tada skambinat vadovei (čia jei norit krikštyti koplyčioj rumšiškių). Jei norint tik užsiėmimo muziejuj, o krikštysit kitur, tada skambinat iškart vadovei. Likus maždaug savaitei, dviem iki krikštynų reikia nuvažiuoti į muzieju. Na mūsų krikštynos bus šį 6dienį, tai važiavom gegužės 5. Praktiškai ten nieko naujo nepasako, tik pasiūlo iš anksto bilietus nusipirkt ir pasako kur atvažiuot (pro kitur reiks per krikštynas įvažiuot), dar kelias smulkmenas. jei kam įdomu, koplytėlės papuošimas 20 lt (tokia moteris papuošia su žvakutėm, puokštėm), duona, sūris ir medus per užsiėmimą 25 lt, vienam žmogui važiavimas arkliu 10 min (nuo tos trobos iki koplučios per miestelį) 3 lt. Čia anksčiau buvo rašyta apie nesusipratimą su arklais, kai daugiau teko mokėt, sakė vadovė žino šį atvejį ir daugiau tai nepaskikartos, tikrai 3 lt žmogui, nebent norit ilgiau važinėtis, tai tada kaina kita. jei dar kas domintų, klauskit mirksiukas.gif P.S. Įvažiavimo bilietas vienam asmeniui 10 lt, studentui, moksleiviui, pensininkui, invlidui 7lt. Krikštynų proga muziejus dovanoja ir nereik mokėt už koplytėlę (šiaip už apeigas 50 lt) ir nereik mokėt, kad įvažiuoji su mašina (nes šiaip 25 litai už lengvą ir 100 lt už autobusą). thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 05 14, 09:05)
Pasiskambinat visų pirma klebonui ir su juo susitariat, tada skambinat vadovei (čia jei norit krikštyti koplyčioj rumšiškių). Jei norint tik užsiėmimo muziejuj, o krikštysit kitur, tada skambinat iškart vadovei. Likus maždaug savaitei, dviem iki krikštynų reikia nuvažiuoti į muzieju. Na mūsų krikštynos bus šį 6dienį, tai važiavom gegužės 5. Praktiškai ten nieko naujo nepasako, tik pasiūlo iš anksto bilietus nusipirkt ir pasako kur atvažiuot (pro kitur reiks per krikštynas įvažiuot), dar kelias smulkmenas. jei kam įdomu, koplytėlės papuošimas 20 lt (tokia moteris papuošia su žvakutėm, puokštėm), duona, sūris ir medus per užsiėmimą 25 lt, vienam žmogui važiavimas arkliu 10 min (nuo tos trobos iki koplučios per miestelį) 3 lt. Čia anksčiau buvo rašyta apie nesusipratimą su arklais, kai daugiau teko mokėt, sakė vadovė žino šį atvejį ir daugiau tai nepaskikartos, tikrai 3 lt žmogui, nebent norit ilgiau važinėtis, tai tada kaina kita. jei dar kas domintų, klauskit  mirksiukas.gif P.S. Įvažiavimo bilietas vienam asmeniui 10 lt, studentui, moksleiviui, pensininkui, invlidui 7lt. Krikštynų proga muziejus dovanoja ir nereik mokėt už koplytėlę (šiaip už apeigas 50 lt) ir nereik mokėt, kad įvažiuoji su mašina (nes šiaip 25 litai už lengvą ir 100 lt už autobusą). thumbup.gif

O kaip tam klebonui pasiskambint, koks Nr. ax.gif
Atsakyti