Gražu
Man ir mintys sukasi, bet vis nenuvažiuoju O galvojam liepa, jeigu aišku vietos bus
ačiū vlm28 už nuotraukytes
jau dabar seilė nutyso dešrytes pamačius
o jau Dominyko rimtumas
šaunuolė, kad pasiuvai pati rūbus, išsaugok juos ir anūkam parodysi.
Gaila, kad aš neturiu savo krikšto rūbų, man tai labai gražu ir sentimentalu
o ir kas ten per butelaitis? ar irgi įpila?
o jau Dominyko rimtumas
QUOTE(vixiuke @ 2007 05 09, 19:21)
mūsų krikštynos kitą 6dienį rumšiškėse, papasakosiu kaip sekėsi
butinai, lauksim foto ir įspūdžių
QUOTE(vixiuke @ 2007 05 09, 18:21)
mūsų krikštynos kitą 6dienį rumšiškėse, papasakosiu kaip sekėsi
QUOTE(wilike @ 2007 05 09, 19:32)
butinai, lauksim foto ir įspūdžių
QUOTE(Tukana @ 2007 05 09, 20:13)
ačiū vlm28 už nuotraukytes
o jau Dominyko rimtumas
o jau Dominyko rimtumas
visus rūbelius susidėjau,aš irgi labai sentimentaliai į tai žiūriu
Wilike,važiuot nebūtina,reik pradžioj pasiskambint vadovei susitart dėl priėmimo,nes ji yra ir buities muziejaus direktorė,tai nevisad laiko turi
o butelaityje tai toks stiprus gėrimėlis,jo turėjo išgert visi po čierkelę nu viskas vyksta tipo kaip namie kaimo troboj kur šeimininkas pagal visus papročius svečius vaišina gerai kad ir seneliai dalyvautų,jiems irgi pagerbimas paruoštas,ir krikštamotei viskas suruošta,nu žodžiu tikrai rekomenduoju
Vixiuke,lauksim įspūdžių
o kaip tenai uzsakymus prijama? telefonu ar reikia nuvaziuoti?
QUOTE(Rutik @ 2007 05 12, 23:40)
Man irgi šitas klausimas rūpi Skambint vadovei ir tartis,ar kaip
QUOTE(Rutik @ 2007 05 12, 22:40)
Pasiskambinat visų pirma klebonui ir su juo susitariat, tada skambinat vadovei (čia jei norit krikštyti koplyčioj rumšiškių). Jei norint tik užsiėmimo muziejuj, o krikštysit kitur, tada skambinat iškart vadovei. Likus maždaug savaitei, dviem iki krikštynų reikia nuvažiuoti į muzieju. Na mūsų krikštynos bus šį 6dienį, tai važiavom gegužės 5. Praktiškai ten nieko naujo nepasako, tik pasiūlo iš anksto bilietus nusipirkt ir pasako kur atvažiuot (pro kitur reiks per krikštynas įvažiuot), dar kelias smulkmenas. jei kam įdomu, koplytėlės papuošimas 20 lt (tokia moteris papuošia su žvakutėm, puokštėm), duona, sūris ir medus per užsiėmimą 25 lt, vienam žmogui važiavimas arkliu 10 min (nuo tos trobos iki koplučios per miestelį) 3 lt. Čia anksčiau buvo rašyta apie nesusipratimą su arklais, kai daugiau teko mokėt, sakė vadovė žino šį atvejį ir daugiau tai nepaskikartos, tikrai 3 lt žmogui, nebent norit ilgiau važinėtis, tai tada kaina kita. jei dar kas domintų, klauskit P.S. Įvažiavimo bilietas vienam asmeniui 10 lt, studentui, moksleiviui, pensininkui, invlidui 7lt. Krikštynų proga muziejus dovanoja ir nereik mokėt už koplytėlę (šiaip už apeigas 50 lt) ir nereik mokėt, kad įvažiuoji su mašina (nes šiaip 25 litai už lengvą ir 100 lt už autobusą).
QUOTE(vixiuke @ 2007 05 14, 09:05)
Pasiskambinat visų pirma klebonui ir su juo susitariat, tada skambinat vadovei (čia jei norit krikštyti koplyčioj rumšiškių). Jei norint tik užsiėmimo muziejuj, o krikštysit kitur, tada skambinat iškart vadovei. Likus maždaug savaitei, dviem iki krikštynų reikia nuvažiuoti į muzieju. Na mūsų krikštynos bus šį 6dienį, tai važiavom gegužės 5. Praktiškai ten nieko naujo nepasako, tik pasiūlo iš anksto bilietus nusipirkt ir pasako kur atvažiuot (pro kitur reiks per krikštynas įvažiuot), dar kelias smulkmenas. jei kam įdomu, koplytėlės papuošimas 20 lt (tokia moteris papuošia su žvakutėm, puokštėm), duona, sūris ir medus per užsiėmimą 25 lt, vienam žmogui važiavimas arkliu 10 min (nuo tos trobos iki koplučios per miestelį) 3 lt. Čia anksčiau buvo rašyta apie nesusipratimą su arklais, kai daugiau teko mokėt, sakė vadovė žino šį atvejį ir daugiau tai nepaskikartos, tikrai 3 lt žmogui, nebent norit ilgiau važinėtis, tai tada kaina kita. jei dar kas domintų, klauskit P.S. Įvažiavimo bilietas vienam asmeniui 10 lt, studentui, moksleiviui, pensininkui, invlidui 7lt. Krikštynų proga muziejus dovanoja ir nereik mokėt už koplytėlę (šiaip už apeigas 50 lt) ir nereik mokėt, kad įvažiuoji su mašina (nes šiaip 25 litai už lengvą ir 100 lt už autobusą).
O kaip tam klebonui pasiskambint, koks Nr.