Taigi, nauja info. Krikštynos kainuoja 200 plius 70 lt. Iki pietų neskambinkit vadovei ir nevarkit, nekels tikrai. Skambinkit po antros valandos
QUOTE(Viotinola @ 2008 02 04, 11:46)
Taigi, nauja info. Krikštynos kainuoja 200 plius 70 lt. Iki pietų neskambinkit vadovei ir nevarkit, nekels tikrai. Skambinkit po antros valandos
+ iejimas, + ivaziavimas, +klebonui, + bricka, + vaises...
Aciu uz info, bandysim po pietu
QUOTE(Viotinola @ 2008 02 04, 11:46)
QUOTE(*panteRa* @ 2008 02 04, 12:27)
+ iejimas, + ivaziavimas, +klebonui, + bricka, + vaises...
Ai, nepatikslinau 200 lt renginys troboj, 70 lt "vaišės sielai ir skrandžiui".
Prisiskambinau, bet pirma su klebonu reik sutarti valanda tai laukiam vis tiek vakaro
QUOTE(*panteRa* @ 2008 02 04, 13:14)
Prisiskambinau, bet pirma su klebonu reik sutarti valanda tai laukiam vis tiek vakaro
O tai bent rezervavo norima diena ar ne?
QUOTE(liuoga @ 2008 02 04, 13:17)
O tai bent rezervavo norima diena ar ne?
Nea, nerezervavo be kunigo
QUOTE(*panteRa* @ 2008 02 04, 13:27)
Nea, nerezervavo be kunigo
Niu aš ir jau prisiskambinau, bet kas iš to. Pirma reik su klebonu derint.
bandysim ir mes skambint kunigeliui i vakara. O kodel jam diena negalima, juk misiu nebuna diena
gausim visos tos vietos, juk tik pradeda registruot iki vasaros dar marios laiko. Man asmeniskai nesvarbu perdaug kada, tik norim kad butu ne rugpjuti ir ne darbo diena
gausim visos tos vietos, juk tik pradeda registruot iki vasaros dar marios laiko. Man asmeniskai nesvarbu perdaug kada, tik norim kad butu ne rugpjuti ir ne darbo diena
QUOTE(murmur @ 2008 02 04, 14:50)
bandysim ir mes skambint kunigeliui i vakara. O kodel jam diena negalima, juk misiu nebuna diena
Sakė kažkur išvažavęs ir neturi prie savęs užrašų knygelės O aš noriu pasitikslint. Jo tel. nr. 8686 53390?
Mes gegužės mėnesį norim ir būtent konkrečiai numatytą dieną, nes mums ta diena ypatinga
QUOTE(murmur @ 2008 02 04, 15:50)
Jis man atrodo Caritu dar uzsiima, ir dar kazkokiu darbu turi.
QUOTE(liuoga @ 2008 02 04, 15:54)
Sakė kažkur išvažavęs ir neturi prie savęs užrašų knygelės O aš noriu pasitikslint. Jo tel. nr. 8686 53390?
aha, sitas
O mes norim liepa mociute data pagal Wolmer gera suzinojo
JASSSSSS, jau turim data