Mes irgi po svntes Rumsiskese.Svente tikrai nuostabi.Dar dabar gyvenam pakylejimu ir neisdildomais krikstynu ispudziais.Labai sauniai bobute-pribuveja buvo pasiruosusi Rumsiskese Visi suzaveti liko.Paskui Rade vietele pasidareme vaises-sveikino suneli visi, leidome balionus su linkejimais i dangu, dalinau dovaneles seneliams, kriksto teveliams, sveciams... ir tik vos vos nepavelavome is sventine vakariene Bet kai toks oras buvo, tai galejome net neuzsakineti tos kavines, butume piknika dideli pasidare gamtoje ir viskas....Zodziu tikrai sauni svente....Isleidome krikstynoms nemazus pinigelisu, bet nesigailiu nei vieno lito, nes tokiu ispudziu jokia kaina nenusipirksi....
QUOTE(Skorpe @ 2007 09 23, 11:26)
Mes irgi po svntes Rumsiskese.Svente tikrai nuostabi.Dar dabar gyvenam pakylejimu ir neisdildomais krikstynu ispudziais.Labai sauniai bobute-pribuveja buvo pasiruosusi Rumsiskese Visi suzaveti liko.
Isleidome krikstynoms nemazus pinigelisu, bet nesigailiu nei vieno lito, nes tokiu ispudziu jokia kaina nenusipirksi....
Isleidome krikstynoms nemazus pinigelisu, bet nesigailiu nei vieno lito, nes tokiu ispudziu jokia kaina nenusipirksi....
Pritariu 100%
Visiems savo draugams ir pažįstamiems rekomenduosiu pasidaryti tokią šventę. Aš beveik visą naktį neužmigau nuo įspūdžių. Visi svečiai liko sužavėti. Ir ta bobutė pribuvėja nuostabi Tikrai atsidavęs tam žmogus Aš net pagalojau, kad jai ten jokio biznio nelieka, nes ir dovanėlėm, ir vaišėm apdalino ir mus ir krikštatėvius O jau tuos sūrius, kaip visi gyrė
Pas mus tai arkliai neatvažiavo, nors buvom prašę, bet gerai, kad oras nuostabus pasitaikė, ir ta koplytėlė visai netoli, tai visi pasivaikščiodami ir nuėjome. Koplytėlės nebuvom užsakę puošti, bet buvo papuošta, ir tikrai labai gražiai, su kaspinais, žvakutėm ant klevo lapų, labai visiems patiko. Ir tikrai nepagailėjom atsiskaityti
QUOTE(Ledas @ 2007 09 23, 20:00)
Pritariu 100%
Visiems savo draugams ir pažįstamiems rekomenduosiu pasidaryti tokią šventę. Aš beveik visą naktį neužmigau nuo įspūdžių. Visi svečiai liko sužavėti. Ir ta bobutė pribuvėja nuostabi Tikrai atsidavęs tam žmogus Aš net pagalojau, kad jai ten jokio biznio nelieka, nes ir dovanėlėm, ir vaišėm apdalino ir mus ir krikštatėvius O jau tuos sūrius, kaip visi gyrė
Pas mus tai arkliai neatvažiavo, nors buvom prašę, bet gerai, kad oras nuostabus pasitaikė, ir ta koplytėlė visai netoli, tai visi pasivaikščiodami ir nuėjome. Koplytėlės nebuvom užsakę puošti, bet buvo papuošta, ir tikrai labai gražiai, su kaspinais, žvakutėm ant klevo lapų, labai visiems patiko. Ir tikrai nepagailėjom atsiskaityti
Mes buvome prase, kad papuostu, tai liko ir kitiems ...O su arkliukais vaziuojant mano vaikis viena vieninteli karta per visas krikstynas verkia, bet vrke taip, kad nuraminti niekam nepavyko, bet koplyteleje vel idemiai klausesi kunigelio..... Zodziu turbut arkliukai, velniukus is vaikio vijo
Mes krikštynas darėme Rumšiškėse, pagal senovės papročius. O po to visi nuvažiavome į kavinę. Visiškai pritariu toms, kurios nori švesti gamtoje Tiktai mūsų krikštynos jau rugsėjo pabaigoj buvo, tai nerizikavom švesti gamtoje, nors oras buvo rudeniškai gražus ir šiltas
Mes dareme Rumsiskese, o po to dar mini vaises salia Rumsiskiu karciamos Pavesineje.....O po to dar vakare tik pavakarieniauti i kavine nuvaziavom...Bet nevertejo, butumem zinoje, kad taip viskas sauniai bus, butumem dideli piknika ten pat susiorganizave ir viskas Kita vaikiuka jei kada turesiu tai tik taip gamtoje ir krikstysiu...nes visiems ir atrakciju prigalvoje buvom ir siaip visiems labai patiko...
Įkelsiu kelias foto
cia kaip papuosta koplytele
cia kaip papuosta koplytele
Man irgi idomu, kada tas sezonas prasideda. Vadovei nepavyko prisiskambinti, na, bet dar pabandysiu.
QUOTE(jurasili @ 2007 11 04, 01:06)
Sveikos, gal kuri zinote, kada krikstynu Rumsiskese "sezonas" ir ar kunigas krikstija baznycioje nesusituokusiu tevu vaikus.
Aciu.
Aciu.
mes nesusituoke ir dukryte sekmingai pakrikstijo net neklause apie tai, bet suprato is skirtingu pavardziu
Ir mes jau turime fotoreportaza is Rumsiskiu...keli krikstynu fragmentai 2007 09 22
QUOTE(Navi @ 2007 08 10, 12:54)
Mes pirmiausia pasiskambinom del krikstynu datos vadovei. Ji liepe skambint kunigui ir susitart, ar ta valanda ir ta diena gales pakrikstyt jis. Susitarem su kunigu ir perskambinom vadovei. Tada ir susitarem susitikt, kad viska akis i aki dar suderint. Sutarta diena ir valanda nuvykom i Rumsiskes. Susitikom prie centrinio muziejaus iejimo. Viska apsnekejom, sumokejom 75lt. Ir dabar laisvi iki rugpjucio 25d.
Galima butu vadoves telefono nr gauti
Aciu