QUOTE(wilike @ 2007 05 28, 13:17)
foto dar patys neturime,neatidave fotografai,bet jau greit bus
QUOTE(lithuanian-girl @ 2007 05 29, 18:18)
as irgi laaabai laukiu,
tokios ispudingos krikstynos buvo tai gal zurnalistus kvietesi?
tokios ispudingos krikstynos buvo tai gal zurnalistus kvietesi?
fotografus ir filmuotojus turejome,o uz papracius pabuvo artimieji,svetimu zurnalistu tikrai nebuvo bet pralinksminote
rumsiskese buvo super,ta vadove irgi labai liuks,gal tik konvejeris per didelis.mano galva per daug tu uzsakymu prisiima,nelabai ka ir speja.o prie +30 pavesyje,tai nelabai buvo faina stoveti ir laukti kol ten jie pasiruos mus priimti bet buvau prigalvojusi zaidimu,pridejusi pintine su vaisiais ir sumustiniais,cia pat po medziu patiesiau deki ir visi susedome.
apeigas pravede labai itaigiai,troboje po kaitros pasijutome kaip rojuje!vesu,kaimiskas maistas,gerimai-na ispudi tai neisdildoma paliko..
o tie arklininkai tai irgi apgavo,atseit po 33 zmogui,paskui pasidare po 25 uz arkli,finale susimokejome vietoje 60lt - 100lt.sukciai,kitaip nepavadinsi..ten prie kasu irgi savaip suoke:kai uzsakinejome telefonu,kelis sykius skambinau ir sake bus po 6lt zmogui + 50lt(cia kaina uz fotografus,kad galetu fotografuoti),o masinas ileis uz dyka.spekite kas buvo?atvykome,liepe nuo zmogaus po 10 lt duoti+ po 10 uz fotografa ir uz filmuotoja dar 10lt+uz masina 50lt.kai paklausiau uz ka mes cia taip kosmiskai mokame,tai pasitaise,kad tas 50lt uz gido paslaugas.tada susinervinau ir pasakiau,kad cia krikstynos,o uz gida as neketinu moketi.ta boba kasose pradejo rekauti,as jai atgal,bet taip mandagiai pasiuliau negadinti sventines nuotaikos,ismusti ceki,nes be cekio as neketinu moketi,liepiau duoti visus bilietus ir troboje mes mokejome ne 120lt ,o tik 70lt,nes pasakiau,kad skirtuma palikome "uz gido paslaugas" kasoje.vyras dar dave 50lt arbatos tai motereliai,nes tikrai patiko kaip pravede.bet man ir norejosi,ivertinti ir duoti nuo saves virsaus tiek,kiek maniau butina ir turime galimybe duoti,o ne plesia kiek uzsimao.vat tas sukciavimas ant kiekvieno kampo tai labai nepatiko..