Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Man irgi. Ir ne vienos  :dry2:​ 

tai reikia organizuoti vasarai  meeta su  suknelem, kad galetume  sauleje blizgeti ir  vejyje  plazdeti :)

man dar si parduotuve patinka  :) o ypac vaiku rubai :)

https://uk.monsoon.c...girls/partywear

https://uk.monsoon.c...desmaid/dresses

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 14 kovo 2019 - 22:31

jau man  paciai  prisireike  suknios  bevartant puslapius :oh: :lol: :lol: :lol:

Jo, pastoviai kažko prisireikia. Geriau net nelandžiot. :oh:​ 

Va mano paskutinis taip netyčia užmatytas pirkinys atvažiavo - kaukė plaukams a la naminis laminavimas. Kaip tik einu dabar išbandyt.

Atsakyti

Jo, pastoviai kažko prisireikia. Geriau net nelandžiot. :oh:​ 

Va mano paskutinis taip netyčia užmatytas pirkinys atvažiavo - kaukė plaukams a la naminis laminavimas. Kaip tik einu dabar išbandyt.

po proceduros pasidalink ispudziais  gal ir mums  reikes :)

Atsakyti

pyst melynas bruksnys :) 

klausimas. Kai turi telefone wizzair programele..ir ten yra tavo lektuvo bilietas...Reikia interneto, kad ta bilieta parodyt ar ne?

Atsakyti

klausimas. Kai turi telefone wizzair programele..ir ten yra tavo lektuvo bilietas...Reikia interneto, kad ta bilieta parodyt ar ne?

ryanair   naudoju, bet manau, kad reikia,  nors  buvo diskusija facebooko  platybese, kad kiti net shortcut  naudoja.  bet  gal kuri geriau zinos.

p.s. pasidaryk telefone isjungti interneta ir  pasinaudoti app.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 14 kovo 2019 - 22:41

ryanair   naudoju, bet manau, kad reikia,  nors  buvo diskusija facebooko  platybese, kad kiti net shortcut  naudoja.  bet  gal kuri geriau zinos.

nu blin..kodel as manau, akd nereikia interneto...  :hmm:​ 

Atsakyti

nu blin..kodel as manau, akd nereikia interneto...  :hmm:​ 

tu  teisi :)

googlas irgi ta sako :)

No need to print your ticket and no need for an internet connection while you are at the gates. At airports where mobile boarding card is accepted, just grab your phone and use the in-app boarding card, even offline.

Atsakyti

tu  teisi :)

googlas irgi ta sako :)

No need to print your ticket and no need for an internet connection while you are at the gates. At airports where mobile boarding card is accepted, just grab your phone and use the in-app boarding card, even offline.

yesss..tai tik reikia uzsitikrint, kad telefonas neissikraus :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 14 kovo 2019 - 22:47

Aš parsisiunčiu dokumentą pdf formatu, tada bet kokiu atveju galima jį parodyt.

Atsakyti

Aš parsisiunčiu dokumentą pdf formatu, tada bet kokiu atveju galima jį parodyt.

o kaip ta padaryt?

Atsakyti

o kaip ta padaryt?

Download.

Tiesa, wizz programėlės neturiu. Ten gal kas kitaip.

Atsakyti

Download.

Tiesa, wizz programėlės neturiu. Ten gal kas kitaip.

download is kur? is programeles? is emailo?

Atsakyti