Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Kai pas mumi buna labai karsta , o yra reikalu -pasidarau linini sari . Turiu ilga gabala gerai atskalbto lino , ismokau apsivyniot kad nenukristu. Ant vienos sagos tas rubas laikosi.
Bet siemet bandysiu patobulet - pasisiut sijona surisama ir padoru flinstaunu tipo sari.
O va vietiniai tai zmones. Ant keptuvinio karscio devi juodus sintetinius rubus. As tai laukiu ,kada juos kanonizuos kaip kankinius.
Siandien pakrumeje radau fortizija zydincia. Generolas sako - what? Do not curse biggrin.gif
Jis ir mano wisteria vadina isteria ir pain in arse biggrin.gif
Taiva , forcizija (keistas zodis)jau pasodinta savam sklype. Ai dar dronui fakus rodem, paskui sutikom drono meistrus , pasirodo vandentiekis. Buvo geda biggrin.gif
Atsakyti

Nainai, 14 Kov 2019 - 15:54, parašė: Elija, tai ne ckalatas gal tunika labai puošni, svarbu ne per galvą velkama
Labai puosni tunika tai kur? Ar tu nori tiesiog chalato?

Pridėta:

• Priedas  image.png   675,24KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  image.png   548,69KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 03 14, 17:36)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72383040" data-time="<a href=">Nainai, 14 Kov 2019 - 15:54, parašė: Elija, tai ne ckalatas gal tunika labai puošni, svarbu ne per galvą velkama</blockquote> Labai puosni tunika tai kur? Ar tu nori tiesiog chalato?

Ne chalato, ryt įmesiu panašaus
Atsakyti
Ji nori wrap on sukneles.
Bet is lino ju retai buna.
Iseitis - siut ir dizainint savarankiskai biggrin.gif
Atsakyti

Aš noriu suknės į pliažą, kokios lengvos, šviesios, iki kelių. Dar tašės kokios reikia, susidėti daiktams, senoji plyšta. 

Atsakyti
https://www.forever2...wrap/2000295360
Atsakyti

oj blyn, isivaizdavau situacija su tuo dronu, tai taip zvygtelejau, kad net vaikas kaip i durna paziurejo :D

Atsakyti

Frofesore, o tu gerai moki susiristi tas skaras? Man atrodo taip nepatogu, viska taip raisioti. 

Atsakyti

Frofesore, o tu gerai moki susiristi tas skaras? Man atrodo taip nepatogu, viska taip raisioti. 

o tai ka ten moket? is nugaros apsigaubi, tada virs krutines sukryziuoji ir uz kaklo susirisi, keliu sekundziu reikalas :)

Atsakyti

Limca,nuo skaros priklauso,nuo jos audinio.Tos kur labai slystancios-smunka ir atsirisineja,kitos labai gerai laiko.Turiu as jas kokias 4 sitam reikalui.Zinok patogu jos visai.

Atsakyti

Aš noriu suknės į pliažą, kokios lengvos, šviesios, iki kelių. Dar tašės kokios reikia, susidėti daiktams, senoji plyšta. 

Tu i pliaza, o man reik vestuvems. Nieko klp nera  :hmm: . Aplaksciau daug parduotuviu- nieko. Nu vienoj radau.. akropoly. Su nuolaida tik 700 :mega_shok: 

Atsakyti

Tu i pliaza, o man reik vestuvems. Nieko klp nera  :hmm: . Aplaksciau daug parduotuviu- nieko. Nu vienoj radau.. akropoly. Su nuolaida tik 700 :mega_shok:

Maja, tavo vestuvės?  :bigsmile:​ 

Atsakyti