Bet siemet bandysiu patobulet - pasisiut sijona surisama ir padoru flinstaunu tipo sari.
O va vietiniai tai zmones. Ant keptuvinio karscio devi juodus sintetinius rubus. As tai laukiu ,kada juos kanonizuos kaip kankinius.
Siandien pakrumeje radau fortizija zydincia. Generolas sako - what? Do not curse
Jis ir mano wisteria vadina isteria ir pain in arse
Taiva , forcizija (keistas zodis)jau pasodinta savam sklype. Ai dar dronui fakus rodem, paskui sutikom drono meistrus , pasirodo vandentiekis. Buvo geda
Nainai, 14 Kov 2019 - 15:54, parašė: Elija, tai ne ckalatas gal tunika labai puošni, svarbu ne per galvą velkamaLabai puosni tunika tai kur? Ar tu nori tiesiog chalato?
Pridėta:
Ne chalato, ryt įmesiu panašaus
Aš noriu suknės į pliažą, kokios lengvos, šviesios, iki kelių. Dar tašės kokios reikia, susidėti daiktams, senoji plyšta.
oj blyn, isivaizdavau situacija su tuo dronu, tai taip zvygtelejau, kad net vaikas kaip i durna paziurejo
Frofesore, o tu gerai moki susiristi tas skaras? Man atrodo taip nepatogu, viska taip raisioti.
Frofesore, o tu gerai moki susiristi tas skaras? Man atrodo taip nepatogu, viska taip raisioti.
o tai ka ten moket? is nugaros apsigaubi, tada virs krutines sukryziuoji ir uz kaklo susirisi, keliu sekundziu reikalas
Limca,nuo skaros priklauso,nuo jos audinio.Tos kur labai slystancios-smunka ir atsirisineja,kitos labai gerai laiko.Turiu as jas kokias 4 sitam reikalui.Zinok patogu jos visai.
Aš noriu suknės į pliažą, kokios lengvos, šviesios, iki kelių. Dar tašės kokios reikia, susidėti daiktams, senoji plyšta.
Tu i pliaza, o man reik vestuvems. Nieko klp nera . Aplaksciau daug parduotuviu- nieko. Nu vienoj radau.. akropoly. Su nuolaida tik 700
Tu i pliaza, o man reik vestuvems. Nieko klp nera . Aplaksciau daug parduotuviu- nieko. Nu vienoj radau.. akropoly. Su nuolaida tik 700
Maja, tavo vestuvės?