Tai nebera tu kardiganu?
mano artimas giminaitis "įsitaisė" greivso ligą, čia kai skydliaukė stumia akie sobuolius lauk, žiauriu, jaunas vaikinukas, medikai sakė, kad tai paveldima, nors nieks giminėje ja neserga, bet matyt skydliaukės reikalai paveldimai gali būti
Nainai man irgi tokio pat aprėdo reik, norėčiau dar tos skaros plonos ant užpakalio kur susijuosia
sveikos, nespėju su jūsų tempais
nu tai skarą tai gali bet kur kokią ploną nusipirktai, o man reikia tokio kaip chalatuko užmetamo, mačiau akropoly triumph yra, kaina 99 eu., nu bet tai gal pigiau rasčiau, bet matau, kad nerandu
nu tai skarą tai gali bet kur kokią ploną nusipirktai, o man reikia tokio kaip chalatuko užmetamo, mačiau akropoly triumph yra, kaina 99 eu., nu bet tai gal pigiau rasčiau, bet matau, kad nerandu
Paziurek cia.Jeigu ka -atsiusiu.
ačiū už rūpestį bet tai kainos lietuvėlėj, palyginus su jum....
I.Elija, 14 Kov 2019 - 11:16, parašė: Paziurek cia.Jeigu ka -atsiusiu. [url="https://www.tkmaxx.com/uk/en/search?q=beachwear&sort=publishedDate-desc&facets=stockLevelStatus:inStock&page=0"]https://www.tkmaxx.com/uk/en/search?q=beachwear&sort=publishedDate-desc&facets=stockLevelStatus:inStock&page=0[/url]Aš kadangi pėsčia per miestą tai iš Tkmaxx Alternos šampūnų papirkau papigiai 😊 Važiuoju namo “ant” autobuso dabar keistas jausmas
Aš kadangi pėsčia per miestą tai iš Tkmaxx Alternos šampūnų papirkau papigiai 😊 Važiuoju namo “ant” autobuso dabar keistas jausmas
O tai kuo jie geri?Nieko negirdejau apie juos.
Vandens spalvos. Labu.
Pridėta:
O tai kuo jie geri?Nieko negirdejau apie juos.
mono kirpykloje juos naudoja, man jie patinka, kad neturi parbenu ir t.t. o ir kvepia ir plaukas atsigauna labai.
Alterna lyg ekologiski? as tai zinau juos, esu pirkus.
Vandens spalvos. Labu.
labai grazu, o jums ten bunant ilgiau vaizdai vis dar kelia susizavejima ar jau tiesiog priimate kaip kasdienybe? net turbut vietiniai, kaip mes Palanga, nei labai zavimes, nei labai palangiskiai eina degintis
Alterna lyg ekologiski? as tai zinau juos, esu pirkus.
taip, neturi jie daug blogiuku, o ypac po Olaplex procerudu tinka siais sampunais plauti.