Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Edu jogurta, kabinu,  kabinu saukstais ir atrandu uzrasa is vidaus : Aciu, kad valgai mane. Tavo persikutis. :laugh:  galvoju, kad gadgetukui patiktu. Uzrasas, del skonio nezinau. Jogurtas ne vaikiskas, paprastas, lietuviskas bifi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 13 lapkričio 2019 - 12:12

Limcamca, aš servetėles naudoju rankšluosčius džiovindama, to pačio kvapo kaip ir minkštiklis, kurio pilu labai mažai. Dar patalynei. 

Gagded, aš irgi turiu puikią komandą susirinkus, mano širopodistė tai net makiažą man pieš veselei, nes nualpo ir pasakė, kad man neleis negražiai žanytis, ir kad turiu būti karalienė,  kai atėjau po bandomojo su kita meistre. O jos vyras pats pasisiūlė svečius po antros dienos baliaus išvežiot. Nuostabūs žmonės. 

Kai esu pavargus šiandien. Naktį mažai miegojau, jau pradėjau nerimauti.  :unsure: 

Nieko, namie užsiimsiu terapija -valymu ir daiktų dėliojumu. Praeis. Be to, ryt atalekia mano uošvienė, bus man petys žliumbti ir juoktis.  :rolleyes: 

Atsakyti

Gagded, tavo barbiniai nageliai dailūs. Mano bus panašūs jau greit. 

Savaite, tavo persikutis. Apsiprunkščiau neskania kirpėjuko kava.

Atsakyti

Upjora, po visu tavo tokiu pasiruosimu, tu tikrai atrodysi karaliene. Dziaukis, nezliumbk , dabar tavo laikas. Bus ka prisimint . :)

As pati sau makiaza ir sukuosena dariausi ( na, kokia ten sukuosena, elementariai susisukavau ir siek tiek su znyplemis pasukau virsugalvi, tokia sukuosena tada buvo madoje, italjanka lyg vadinosi). Manau, kad tada tikrai dar mokejau graziai dazytis ( akis) , buvau jauna, kai ir snarglys puose. :D dabar jau akiu nesugebu suseseliuoti, visai  kiti vokai, blakstienos isbluke isreteje, net neprasidedu.  :D

Atsakyti

Savaite, kai ateina reikalas dažytis ir frizuot plaukelius, mano rankikės yra ne iš tos vietos augusios. Nemoku. Tai einu pas specus. 

Šiandien pagalvojau, kad neturiu nieko per priekį (ar nugarą) sagstomo rengtis ryte.  :hmm:  :huh2: Su chalatu sėdėti nenoriu, taigi fotkins.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tai kam  vargt,  siais laikais viska padaro, tik norek ir mokek. Pries 30 metu  viska savom rankelem dariau, net  nesidomejau, ar buvo galimybe pas ka makiazintis, pati megau ir mokejau dazytis gana gerai ir saikingai, nors tikraji 9 -o desimtmecio makiaza vargu ar galima pavadinti saikingu .  :B    Sukuosena irgi norejau darytis pati, norejosi daugiau kasdienio naturalumo, kad neatrodyt ka tik is kirpyklos su daug daug lako.

Atsakyti

Limcamca, 13 Lap 2019 - 10:37, parašė: [b]Festina[/b] parodyk sijoną. Kaip įdomu, esu girdėjusi apie rūbus iš plastiko, bet realiai nė vieno neteko matyti.
 

 

https://www.lindex.c...ated-wrap-skirt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 13 lapkričio 2019 - 13:17

Taaaip, žinot mane jau trupučiuką  :wub: Man tikrai patiktų. Bet tik jogurtas, ne šoninė  :angel2:

Up, apsiverksiu kaip tavo didžiosios dienos laukimas man fajnas. Tu nesisirupini iki diabetinės krizės ta meile, bet kažkaip už žodžių jaučiu, kad ji yra. Tu žinai, kad tau tikrai pasisekė.

Einu, Hawkinso knygą iš pávydo užsisakysiu. Yra vertimas išankstinis pirkimas, skaitysiu su vaikais.

Papirkau švarką, auskarus, šiobeitonuostabaus Loccccccitaniujujuje ir prisėdau salotų. Kokias septynias minutes sesę mačiau, labai fajnaj buvo. Nes neplanuotai  :wub:​ 

Atsakyti

Puikus sejuonas!!!

Overpriced, bet dailus. Ką prie jo derinsi?

Atsakyti

Savaite, kai ateina reikalas dažytis ir frizuot plaukelius, mano 

Perskaičiau frEzuot, burokėliais čiut neapsispjaudeu

Atsakyti

sveikos,

Upjora,  tu gi  zinai, kad  ne tik  'ant' uosvienes,  bet ir  cia  kokis   60   peteliu  galiu turi, kad paverkti  ar pasidziaugti :) 

i pirkiniu  tema, vakar nieko  neplanavau, tik buti namuose ir nieko neveikti, bet  pasirodo  nusipirkome  sofa dvieju ir triju daliu, perkrate mano masiniuka mechanikas ir sake viskas ok :)  paskui dar kavos, apziurejome  viena nama :)  viena  salikuti  nusipirkau,  kazkokia manijaman su jais paskutiniu metu :)

 O siandien  7 am  jau buvau pas daktariuka, niekada  gyvenime taip anksti nesu buvusi :)  mano skydliauke pusele  dirba uz  pilna ir rodikliai visi   vietoje,  bet turiu H.pylori suaktivejusia,  tai zudysiu antibiotikais :(  nepatinka, bet   o ka  daryyyyt :(

Atsakyti

Limca, paro Assorti serveteles

Atsakyti