Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aha. Pirmasis startavo. 

Maniškei dabar 9 metai ir trys mėnesiai. 

O tavo mergaitei kiek? 

Tai kad siais laikais ne pagal eile krenta tie dantys😀

Atsakyti

As tai manau, kad visai slaikais jie visaip krisdavo, tik niekas taip demesio nekreipdavo :)
Kaip ir i dygimo eiliskuma. Mamos kazkada klausiau, tai sake, nei ziurejo, nei domejosi :)

Atsakyti
Merginos, kur perkat paplūdimio sukneles, na tokias užsimesti kaip chalatuką einant prie jūros? gal žinot kokį psl. internete ieškau, nu neišsirenku, norisi ko nors įdomesnio.
Atsakyti

Oi, blyn, -škias kokią tai vieną raidos fazę būsiu prašokusi  :hmm:  :D  Ačiū.

Apie tai labai norėsiu vėliau, kada nors kitą sav. sužinot  :4u:

Puikiai. Vakar namo važiavau kaip prikrovusi į kelnes lyg su kaimyno mašina. Šiaip viskas puiku, išskyrus kol kas tą automatinę PD.  :B  :D

Automatas-visu musu ateitis,kaip ir elekyrines ar kokios ten masinos.Taip kad kas ten besipriesintu ir priestatautu,tai vistiek ivyks.

Uždegimas jau daug metų. Geriu tiroksiną, hormonų kiekį pavyksta pareguliuoti, bet antikūniai vis tiek nuolat padidėję. Dabar jau imu domėtis mityba. O dėl protinės veiklos dukrai klausiau, tik nebus lengva jai tuos produktus kažkaip sumaitinti. Tipiškas vaikas, kuris valgo kotletus, sriubas, koldūnus ir blynus biggrin.gif

Tu angliskai skatai?

O dukra -ka duodi ta ir valgo.Nebutu sito-valgytu kitka.Ir tu zinok,kad ji jau pas tave turi polinki i skydliaukes sutrikimus paveldetus is taves.Taip kad su situ maistu,tu ardai jai imunine sistema ir vystai skydliaukes sutrikimus.

Tik neisizeisk,nes manes nepazistancios kaskaip greitai pradejo isizeidineti po mano postu.

Labai blogai kaip ne pagal eile.Tada kreivi auga.Visa laime kad gyvename nuostabiais laikais ir turime briketus,nes daugumai vaiku,nuo siuolaikines mitybos nesivysto zandikauliai,netelpa dantys ir tt.

Atsakyti

Labas rytas su kava,

... jau tas vejas, kad ji  kur, ne dienom, o  savaitem  jau uzsibuvo, turbut   brexit news isnesioja  po  sali.

Joduotų produktų. Kai hyyperfunkcija.

Labryt.

Varau kai papakarla, tik man skirtingai nei Elijai, nesigirdi, kaip babkės į sąskaitą byra  :B  :D Nespėju niekooooo

Bet užtat aš jau su volvo  :didis:

Orage,  kad kelelis nedulketu  Tau, laukiam  foto  laistysim :)

O as savo Subaru  varau i  technikine siandien, turetu  buti viskas ok,  jeigu neprisikabins, kad  baro  nera   arba jis  tuscias :)

O Uzdegimui likviduoti kai deciau ringerblumes ,issivirciau poki per tris kartus ,turetu padet.
Bet buna bloga nuuo tos arbatos , biski pykina. O maximumas naudos kai paraugini , bet jau slykstu.
Negalima pastoviai su uzdegimu organizme gyvent. Reikia gydyt ta uzdegima.
Medetkas pokeli 100 dz zoles suvartoti per 12 dienu. Cia zmoniu kalba.

Aciu, Tau  geras zmogau. :4u:

Jeetau, esu darbe, negaliu išsisaugoti, tik netrinkite, maldauju. O kaip norėčiau savaitės kursų pas Jus bigsmile.gif

as kai neturiu  kur issisaugoti,    tai persikeliu i emaila ir  sau atsisiunciu :) o paskui  nustembu :hmm: , oi kas cia man emaila atsiunte  :P

Atsakyti

Labas rytas su kava,

O as savo Subaru  varau i  technikine siandien, turetu  buti viskas ok,  jeigu neprisikabins, kad  baro  nera   arba jis  tuscias :)

Viena iš mano favoritų tarp automobilių. Kokią vairuoji? :rolleyes:

Atsakyti

I.Elija, o ka turi minty "nuo siuolaikines mitybos"? Kad kramto permazai???

Atsakyti

I.Elija, o ka turi minty "nuo siuolaikines mitybos"? Kad kramto permazai???

Kieta maista reikia valgyt, pvz morkas

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 03 13, 22:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72382189" data-time="1552510339"><div><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.nordstromrack.com/shop/product/2534148?color=BLACK'>Kam kasmyro uz pigiai?</a></p></div></blockquote><p>Man</p>

Ner uzsakymo - ner kasmyro. Rykute va susisuko.

QUOTE(Oragė @ 2019 03 14, 08:54)
Bet užtat aš jau su volvo  didis.gif 

Uuu, sveikinu.

QUOTE(ladynew @ 2019 03 14, 10:31)
Uždegimas jau daug metų. Geriu tiroksiną, hormonų kiekį pavyksta pareguliuoti, bet antikūniai vis tiek nuolat padidėję. Dabar jau imu domėtis mityba. O dėl protinės veiklos dukrai klausiau, tik nebus lengva jai tuos produktus kažkaip sumaitinti. Tipiškas vaikas, kuris valgo kotletus, sriubas, koldūnus ir blynus biggrin.gif

Man identiska diagnoze, Levingeris pasake, kad nedramatizuot tu antikunu, jie niekur nedings. Tai valgau viska, kartais seleno pageriu.
Atsakyti

Labai blogai kaip ne pagal eile.Tada kreivi auga.Visa laime kad gyvename nuostabiais laikais ir turime briketus,nes daugumai vaiku,nuo siuolaikines mitybos nesivysto zandikauliai,netelpa dantys ir tt.

Nesutikciau. Maniskiui ne pagal eile ir tiesus, sakandis norma. Nuo daug ko priklauso dantu kreivumas- maistas, genetikas, per anksti istraukti pieniniai dantys ir pan.

Atsakyti

Viena iš mano favoritų tarp automobilių. Kokią vairuoji? :rolleyes:

Outback'a,bet jau  paseno jis   pas mane, reiketu atsinaujinti, bet  sentimentai neleidzia :) dar.

Automatas-visu musu ateitis,kaip ir elekyrines ar kokios ten masinos.Taip kad kas ten besipriesintu ir priestatautu,tai vistiek ivyks.

Tu angliskai skatai?

O dukra -ka duodi ta ir valgo.Nebutu sito-valgytu kitka.Ir tu zinok,kad ji jau pas tave turi polinki i skydliaukes sutrikimus paveldetus is taves.Taip kad su situ maistu,tu ardai jai imunine sistema ir vystai skydliaukes sutrikimus.

Tik neisizeisk,nes manes nepazistancios kaskaip greitai pradejo isizeidineti po mano postu.

I.Elija   :4u: uz tai, kad ir Tu rupiniesi  musu sveikata :)

Atsakyti
Laikrodeliai 12.24$
Atsakyti