Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

kokia graži lapė :D

Atsakyti

Čia ne lapė, čia ŠO!

Atsakyti

lapšunis :D

Atsakyti

Tai kur kava ir skystakiaušiai skysti kiaušiniai?       Priedas  Screenshot_20191107-053517__01.jpg   347,3KB   2 Parsiųsta kartų   Suknelę atimčiau. Salma nereali!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 07 lapkričio 2019 - 08:38

nu kur kur, nu pas mane kiaušinis :B

Priedas  virtas-kiausinis-74998156.jpg   74,21KB   0 Parsiųsta kartų

 

nu, o kavos vienu puodeliu galiu pasidalint, man vieno užteks :D

Priedas  kofe-coffee-zerna-chashki-blyudca-620x264.jpg   38,64KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

lapšunis :D

Šunlapis !

Tai kur kava ir skystakiaušiai skysti kiaušiniai?       attachicon.gifScreenshot_20191107-053517__01.jpg   Suknelę atimčiau. Salma nereali!!!

Joa, grazi,  bjaurybe. :D

matau, sita tema baigia numirti, o su tokia pompa kadais atsidare, atrode kalbesim neuzsiciaupdamos.   :D Kokia jos prasme siuo metu ? Gal nedarom sau gedos,   atsibuciuojam ir atia?  :rolleyes: 

Atsakyti

o tai būtina varyt po 20psl per dieną, kad nevadintume temos mirusia? :) mes ir FB turim, tai ir ten pakalbam, nu tai ir pasidalina to plepesio per visur :)

Atsakyti

Labas rytas, aciu už kava šiandien dviguba espresso suėjo, kažko akys sunkiai kėlėsi 😊o lyja pas mus kaip ir dar lis kelias dienas. Į kiaušiniu temą, tai man prašom visada well done, negaliu pakęsti skystų su matomu dar snargliuku 😊nuo baltymo 🤮

savaitė, 06 Lap 2019 - 18:22, parašė: Parsinesiau is pasto siuntini , ipakuotas papildomai i plastika. Nu ok. Namuose tik perskaiciau ant pakuotes, kad pastas papildomai supakavo, saugodamas siuntini, nes pakuote pazeista. Susinervinau iskart, bet atidariusi isitikinau, jog viskas tvarkoje, pora pakuociu smarkokai susilamde, dregnos ( o jei tai butu dovana, blyn), pacios dezes sone ryski dregna deme ir ji skaniai kvepia. :D :mad2: Mano kosmetika tai bekvape ir nera kam ten issipilti. Matyt kazkam siunciami kvepalai issipyle/suduzo, kvepia nisa, ne dolcekabanomis. Nu tu kurmi kurmi, kaip apmaudu kazkam. Pirma karta mano praktikoje toks baisus siuntinys, laime, prekes visos vietoje ir nepazeistos, iskyrus pacius ipakavimus. :devil:
Į siuntinių temą, tai mano “pakaitukas” atvažiavo ir kaip ištraukiau dėžę supratau, kad jie labai labai vargo kol pavogė pirmąjį per tą mažą plyselį 😶

savaitė, 07 Lap 2019 - 07:06, parašė: Šunlapis ! Joa, grazi, bjaurybe. :D matau, sita tema baigia numirti, o su tokia pompa kadais atsidare, atrode kalbesim neuzsiciaupdamos. :D Kokia jos prasme siuo metu ? Gal nedarom sau gedos, atsibuciuojam ir atia? :rolleyes:
Sakai 😶tada ne viską žinai 😂 SM tema dėl dirbtinio kvėpavimo, o kraują mes nuleidinejame FB 😊Nori prisijungti?
Atsakyti

Siknius tas korektorius plaka viska kaip jam norisi 😊😂

. P.s šO labai gražus!

Atsakyti

Žadą atimantis kalendorius  :wub: 

Kaip suprantu, Kalėdos jau

Atsakyti

Aš jau antra diena 

 

Priedas  Screenshot_20191107-115437__01.jpg   192,28KB   4 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Siknius tas korektorius plaka viska kaip jam norisi 😊😂

. P.s šO labai gražus!

Aga kaip ir Kalendorius, alia su praleistum dienom 😊arba su ta mintim, kad tiek dienų reikia kvapui “išnešioti” kad suprastum tikrąjį jo grožį 😊 

Graži rudoji 😊lyg ir Treshen panašius mezga ☺

Atsakyti