Rykutė nieko neperka, ji bankrote ilgam
Ir, visu netiketimui ir liudesiui Vokietijos skalbimo masina sumazino ji pora dydziu
10.10.2020, tikiuosi rasim kaip restorana koki ikist i sita data, nes kunigui savam kaip ir tiko jau diena
gaila megztuko
UK ar Lt vestuvės bus?
Aš čia, gyva
Dvi savaites gyvenimo kažkas pavogė. Ne kažkas, aišku, yra ką apkaltinti. Bambeklis parnešė kažkokią zarazą, pats vieną dieną vaistų pagėrė ir kaip ridikas. O mane ant menčių paguldė, be pomiecės visai, nei ką valgiau, nei ką gėriau, pramiegojau savaitę, iš lovos tik į tūliką, o sakė net ir sm skaičiau, aga, nieko neatsimenu. Jau geriau, bet dar ne taip gerai, kaip norėčiau. Vaistų turiu, prašau nesijaudinti Šiandien buvau priversta įsijungti kompą, susimokėti PSD. Malonu, kad nepamiršot, Limcamca , Upjora . Šiandien pas mus -5, bandysiu laukan išeiti, pašaldyti zarazas, mažum bus geriau.
Festina, sveikatos tau
Man šiandien diena tai tragedija laiko atžvilgiu, rytinė klientė neatėjo, tai visą dieną bim bam darbe, bet durniausiai, kad nieko ir nepasidariau, toks tinginys apėmė... O vakare iki daba atidirbau lengvai, bet vis vien tik į lovą traukia, nuovargis lyg plytas būčiau tampius. antra savaitė tokia išišderinta, ką beplanuoju, viskas aukštyn kojom...
Aš twi negana, kad skraidžiau visą parą, vakar vakare dar bankomatas kreditkę prarijo
Šiandien apėjau tris banko ofisus, viską smulkiai pasiaiškinau ir sužinojau, kad turiu šansų atgauti ryt arba poryt Turiu naują darbą - banko lankymas
Vajė, Eularija, įsimins ilgam ši kelionė. Tikiuosi, toliau viskas tik sklandžiau
Aš lauke pabuvau, šaltuko įkvėpiau, taip gera lengva, net kosulys neišlindo lauk
Laba,
Vakar vakare galva taip isiskaudejo, kad teko anksti eiti gult. Siandien lyg ir nieko.
Filorga isbandziau testeriuka-krema, labai patiko. Laikau pavyzdi, kai baigsiu viska ka turiu, reikes pirkti pilna tubele.
Nors, sioje temoje berods Eularija daznai rase, kad Filorga naudoja tai gal nuo jos ir isgirdau, kad geri kremai.
Uzlekiau i Lidl is ryto, pirkau garini lygintuva. Man darbui reikia, kaina nesikandzioja. O, paskaiciau atsiliepimus, - labai geri.
Parodyk foto lygintuvo
Viskas ok, kažkaip juokingai viskas su ta kelione - nuotaika gera Paskraidžiau, kortelę kitą turiu, tai lanai galvos nesuku Oras puikus, kompanija gera, maistas skanus, kultūra dar nematyta - viskas ko reikia
Festina, sveikatos
Reikia ir man garinio lygintuvo. Fate su Tere kažkokius irgi turi. Pasirodykit visos
Turiu lygintuvą su garu. Net du: vienas su prieiga vaikams, kitas - ne. Ar čia toks VISAI GARINIS turimas omeny?
Tada neturiu.
Rykute, labas, tuoj būsim abi giliam bankrote: nusprendžiau dabaigt įsirengti sauną.
Labas. Kavos? Barzdų? Vitaminų?
(Ko bambeklis užgrūdintas, o bambeklienė - ne?)
Screenshot_20191106-080654__01.jpg 255,94KB 3 Parsiųsta kartų