Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Volvo vairuoja tie ,kas jau yra kazkas. BMW - kas dar tik nori kazkuo buti.
Sveika istojus i kluba.
Del tos hyperfunkcijos ir jodo , gandai gerokai perdeti.
Ir visi mano patarimai eina ant sintetinimo ,kai kunas pats sintetina ir pasiiima kiek reikia.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 03 14, 08:45)
O ko jus negalit valgyt del tos skydliaukes?
Pomidorai tai dziovinti su aliejum ir cesnaku , ar pomidoru padazai kokie ,kur regionas ne finliandija , o arciau pusiaujo.
Idomus tuo atzvilgiu bazilikas ir rozmarinas. Rozmarina dar galima imontuot i balkanu duonele

Nieko jūrinio, joduoto ir net brokolių. Mano hipo, bet labai daug antikūnių, pastovus uždegimas, gyd.sakė, kad negaliu valgyt, tai klausau
Atsakyti

Ilgai ilgai žlibinau, kur ta katytė, kol pažvelgiau iš toliau  :D  gražu, čia Bulgarijoje?

Atsakyti

Bet užtat aš jau su volvo  :didis:

Kaip sekasi? :)

Ar limpa masina? Nors gal anksti dar klaust

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2019 03 14, 09:11)
<p>Ilgai ilgai žlibinau, kur ta katytė, kol pažvelgiau iš toliau  biggrin.gif  gražu, čia Bulgarijoje?</p>

Taip , visai netoli kur as gyvenu
Atsakyti

Alta, tik netrink to posto su produktais! :) 

Reik issisaugot

Atsakyti

Labas rytas.

Orage, sveikinimai su nauja mašina, gero važinėjimo.

Atsakyti
Siaip tai visa thalassofilosofija padeda .
Naturalus vidurzemio juros regiono(cia kad nediskriminuot)jogurtas su graikiniais riesutais ir medum,figos su suriu kas dar skaniau.
Ir velgi , del to tyroido gal leiskim turet ir alternatyvia nuomone.
O alternatyvi tai nedraudzia thalassofilosofijos.
Atsakyti

Joduotų produktų. Kai hyyperfunkcija.

Labryt.

Varau kai papakarla, tik man skirtingai nei Elijai, nesigirdi, kaip babkės į sąskaitą byra  :B  :D Nespėju niekooooo

Bet užtat aš jau su volvo  :didis:

Nu tai kaip as Volvo nusipirkau,tai ir pas mane laikinai buvo nustojas tas skambesys.

Del tos hyperfunkcijos ir jodo , gandai gerokai perdeti.
Ir visi mano patarimai eina ant sintetinimo ,kai kunas pats sintetina ir pasiiima kiek reikia.

Amerikieciu skydliaukininku asociacija irgi ta sako,taip kad as per sav butinai suvalgau juros dumbliu ir naudoju juoduota druska.Ir pas mane skydliauke vel normoj jau 9 metai.

Atsakyti
Jūs esate lobynas žinių 4u.gif
Atsakyti

Rykute, Vipą į reklamą prakišai? :D

Priedas  VIP.jpg   76,45KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Orage, svekinimai.

Atsakyti