Pomidorai tai dziovinti su aliejum ir cesnaku , ar pomidoru padazai kokie ,kur regionas ne finliandija , o arciau pusiaujo.
Idomus tuo atzvilgiu bazilikas ir rozmarinas. Rozmarina dar galima imontuot i balkanu duonele
Nieko jūrinio, joduoto ir net brokolių. Mano hipo, bet labai daug antikūnių, pastovus uždegimas, gyd.sakė, kad negaliu valgyt, tai klausau
Ilgai ilgai žlibinau, kur ta katytė, kol pažvelgiau iš toliau gražu, čia Bulgarijoje?
Bet užtat aš jau su volvo
Kaip sekasi?
Ar limpa masina? Nors gal anksti dar klaust
Taip , visai netoli kur as gyvenu
Alta, tik netrink to posto su produktais!
Reik issisaugot
Labas rytas.
Orage, sveikinimai su nauja mašina, gero važinėjimo.
Naturalus vidurzemio juros regiono(cia kad nediskriminuot)jogurtas su graikiniais riesutais ir medum,figos su suriu kas dar skaniau.
Ir velgi , del to tyroido gal leiskim turet ir alternatyvia nuomone.
O alternatyvi tai nedraudzia thalassofilosofijos.
Joduotų produktų. Kai hyyperfunkcija.
Labryt.
Varau kai papakarla, tik man skirtingai nei Elijai, nesigirdi, kaip babkės į sąskaitą byra Nespėju niekooooo
Bet užtat aš jau su volvo
Nu tai kaip as Volvo nusipirkau,tai ir pas mane laikinai buvo nustojas tas skambesys.
Del tos hyperfunkcijos ir jodo , gandai gerokai perdeti.
Ir visi mano patarimai eina ant sintetinimo ,kai kunas pats sintetina ir pasiiima kiek reikia.
Amerikieciu skydliaukininku asociacija irgi ta sako,taip kad as per sav butinai suvalgau juros dumbliu ir naudoju juoduota druska.Ir pas mane skydliauke vel normoj jau 9 metai.
Orage, svekinimai.