Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Šiandien pinigų sutaupiau... Neskaičiavau, kiek parduotuvių apieškojau, sijono neradau. Pavargau ir grįžau patempus lūpą  :oh:   :D 

Atsakyti

Šiandien pinigų sutaupiau... Neskaičiavau, kiek parduotuvių apieškojau, sijono neradau. Pavargau ir grįžau patempus lūpą  :oh:   :D

Kokio ieškai?

Atsakyti

Kokio ieškai?

Savo dydžio  :hihihi:  Storulių parduotuvėj man per dideli, eilinėse parduotuvėse dažnai dydžiai pasibaigia ties L  :mastau:​ 

Atsakyti

Savo dydžio  :hihihi:  Storulių parduotuvėj man per dideli, eilinėse parduotuvėse dažnai dydžiai pasibaigia ties L  :mastau:​ 

Supratau. Negali pasirinkti, mestis prie protingų, ar prie gražių  :D​ 

Atsakyti

Ai, kai tiksliai žinai ko nori, tada ir surasti gal lengviau  :ax:  Kažko paprasto, kasdieniško, gal džinsinio, prie kedų, maždaug iki kelių. Savo dydžio radau tik mini, nu aš dar nesunorvegėjau iki tiek  :lol:​ 

Atsakyti

Užsisakiau :D ačiū 

Atsakyti
QUOTE(ladynew @ 2019 03 13, 18:52)
Koookio grožio nuotrauką matau <3, sveikatos ir ramybės šeimynai linkiu.

Labas visoms. Šiandien mama virė cepelinus ir kvietė į svečius, gerai, kad dar ne rytojus:)

Alta, galiu paklausti kvailoko klausimo? Ar yra produktų, gerinančių vaiko protinę veiklą?

Jungiuosi prie sveikinimu.
Sveikatos ir augti didelei ir graziai temos mergytei.
O protine veikla stimuliuoja daug kas ir tas daug kas kaip taisykle ne is skaniuju .
Atsimenu ,kaip vyriausia dukte pries egza kilograma rukytos kupres suede, buvo zalia oda kaip tas zalias smailikas is sodininku chatu.Norejo staigiai paprotinget biggrin.gif Taigi geriau po truputi , bet pastoviai.
Taigi itin riebi zuvis ir dar kad nebutu mazai su brokoliais.
Sudaro itin gera jungini , nenuodinga organini fosfora, cia jau smugine tokia terapija.
Bet normaliom porcijom.
O homo tapo sapiens ,kai pradejo valgyt juros produktus , visokius juros kopustus ,moliuskus. Fosforas ir jodas.
Kad ir keista , dar ir grybai.
Sauleje dziovinti pomidorai su alyvuogiu aliejum ir pacios alyvuoges. Organinis batonas.
Kad ir kaip gaila , tradicinis lietuviskas maistas mazina neuronu eletro pralaiduma ir sakykim durina individa.
Note for Pinot Noir - visi mano patarimai jums gali buti kenksmingi asmeniskai , ir viena ryta galite atsibusti paryziaus katedros ziurke. Vo tada as jus staigiai sanuosiu , by proksi , savo minciu galia.
Pagarbiai - sena viedma alta.
Atsakyti
https://www.part.lt/...ff5f07d2968.JPG
Ar matote mano akmenine katyte , atejusia atsigert?
Atsakyti
Ačiū, Alta 4u.gif Bėda tik, kad dukrai tų produktų net su šautuvu nesumaitinčiau, o pati negaliu valgyt daugelio dėl skydliaukės. Na bet žuvį, alyvuoges tai kertu pilna burna.
Atsakyti

https://www.part.lt/...ff5f07d2968.JPG
Ar matote mano akmenine katyte , atejusia atsigert?

Matau, labai fainas vaizdas. 

Produktai mums su maže tinka, brokoliai  alyvuogės  grybai ir pomidorai... Žuvies reik paieškoti LT. Vat sūnui sunkiau jau su tokiu maistu, bet nepasiduodu pratinant :D

Atsakyti
O ko jus negalit valgyt del tos skydliaukes?
Pomidorai tai dziovinti su aliejum ir cesnaku , ar pomidoru padazai kokie ,kur regionas ne finliandija , o arciau pusiaujo.
Idomus tuo atzvilgiu bazilikas ir rozmarinas. Rozmarina dar galima imontuot i balkanu duonele
Atsakyti

O ko jus negalit valgyt del tos skydliaukes?
Pomidorai tai dziovinti su aliejum ir cesnaku , ar pomidoru padazai kokie ,kur regionas ne finliandija , o arciau pusiaujo.
Idomus tuo atzvilgiu bazilikas ir rozmarinas. Rozmarina dar galima imontuot i balkanu duonele

Joduotų produktų. Kai hyyperfunkcija.

Labryt.

Varau kai papakarla, tik man skirtingai nei Elijai, nesigirdi, kaip babkės į sąskaitą byra  :B  :D Nespėju niekooooo

Bet užtat aš jau su volvo  :didis: 

Atsakyti