Šiandien pinigų sutaupiau... Neskaičiavau, kiek parduotuvių apieškojau, sijono neradau. Pavargau ir grįžau patempus lūpą
Šiandien pinigų sutaupiau... Neskaičiavau, kiek parduotuvių apieškojau, sijono neradau. Pavargau ir grįžau patempus lūpą
Kokio ieškai?
Kokio ieškai?
Savo dydžio Storulių parduotuvėj man per dideli, eilinėse parduotuvėse dažnai dydžiai pasibaigia ties L
Savo dydžio Storulių parduotuvėj man per dideli, eilinėse parduotuvėse dažnai dydžiai pasibaigia ties L
Supratau. Negali pasirinkti, mestis prie protingų, ar prie gražių
Ai, kai tiksliai žinai ko nori, tada ir surasti gal lengviau Kažko paprasto, kasdieniško, gal džinsinio, prie kedų, maždaug iki kelių. Savo dydžio radau tik mini, nu aš dar nesunorvegėjau iki tiek
Užsisakiau ačiū
Labas visoms. Šiandien mama virė cepelinus ir kvietė į svečius, gerai, kad dar ne rytojus:)
Alta, galiu paklausti kvailoko klausimo? Ar yra produktų, gerinančių vaiko protinę veiklą?
Jungiuosi prie sveikinimu.
Sveikatos ir augti didelei ir graziai temos mergytei.
O protine veikla stimuliuoja daug kas ir tas daug kas kaip taisykle ne is skaniuju .
Atsimenu ,kaip vyriausia dukte pries egza kilograma rukytos kupres suede, buvo zalia oda kaip tas zalias smailikas is sodininku chatu.Norejo staigiai paprotinget Taigi geriau po truputi , bet pastoviai.
Taigi itin riebi zuvis ir dar kad nebutu mazai su brokoliais.
Sudaro itin gera jungini , nenuodinga organini fosfora, cia jau smugine tokia terapija.
Bet normaliom porcijom.
O homo tapo sapiens ,kai pradejo valgyt juros produktus , visokius juros kopustus ,moliuskus. Fosforas ir jodas.
Kad ir keista , dar ir grybai.
Sauleje dziovinti pomidorai su alyvuogiu aliejum ir pacios alyvuoges. Organinis batonas.
Kad ir kaip gaila , tradicinis lietuviskas maistas mazina neuronu eletro pralaiduma ir sakykim durina individa.
Note for Pinot Noir - visi mano patarimai jums gali buti kenksmingi asmeniskai , ir viena ryta galite atsibusti paryziaus katedros ziurke. Vo tada as jus staigiai sanuosiu , by proksi , savo minciu galia.
Pagarbiai - sena viedma alta.
Ar matote mano akmenine katyte , atejusia atsigert?
https://www.part.lt/...ff5f07d2968.JPG
Ar matote mano akmenine katyte , atejusia atsigert?
Matau, labai fainas vaizdas.
Produktai mums su maže tinka, brokoliai alyvuogės grybai ir pomidorai... Žuvies reik paieškoti LT. Vat sūnui sunkiau jau su tokiu maistu, bet nepasiduodu pratinant
O ko jus negalit valgyt del tos skydliaukes?
Pomidorai tai dziovinti su aliejum ir cesnaku , ar pomidoru padazai kokie ,kur regionas ne finliandija , o arciau pusiaujo.
Idomus tuo atzvilgiu bazilikas ir rozmarinas. Rozmarina dar galima imontuot i balkanu duonele
Joduotų produktų. Kai hyyperfunkcija.
Labryt.
Varau kai papakarla, tik man skirtingai nei Elijai, nesigirdi, kaip babkės į sąskaitą byra Nespėju niekooooo
Bet užtat aš jau su volvo