Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nors Alta, nusiravejusi darzus, liepe Intemorai gerai pagalvoti, ar pritaps(itariu ir man ta lieps), bet jau cia man sprest. Kastuveliais nemojuosiu be reikalo. Negarantuoju uz Alta, ana daug kastuvu turi. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nesidziauk pirma laiko, gris ir ne tokia puki :D 

Apie kuria čia Tu?

Atsakyti

Apie kuria čia Tu?

As apie save. O ka?

Atsakyti

As apie save. O ka?

Ne, nieko, yra gi papildomu knopkiu jeigu kas 😊 

Atsakyti

Mano viena vos pamacius siurbli lekia sleptis, tai negi siurpinsiu mazule  :D

As irgi ta pati pagalvojau. Per du metus daug kas gali nutikti. Blogiausiu atveju grisiu atgal, bet va naujos patirties gausiu, vien jau tai tikrai nepamaisys.

Maniškės irgi slepiasi. Bet ištraukiu ir savo padarau.

Susiruošiau į salę. Nukabinau rūbus nuo virvės, padėjau ant loovos. Kol nuėjau į wc, kačiūros ant treningų susirangė. Viskas aplipę pūkais. Nu ir kaip nesikeikt?

Atsakyti

Kasarai nuskriausti baisiai, pagaliau siandien prisiruosiau issukuoti. Tai dabar atstumo laikosi, nepatenkintais zvilgsniais mane visur lydi  :D O sunuciui gerai sekasi, geguzes menesi vel savaitelei parskris  :yahoo: Man irgi pasiule i kitas pareigas pereiti nuo geguzes. Tiesa, laikinai, kol kolege dekretinese bus, bet sutikau. Ir darbas geresnis, ir atlyginimas didesnis. O maza ka, gal ji sugalvos nebegrizt po poros metu, tada jau butu nuolatine vieta man. 

Nu bet kaip liuks! Metai, du yra daug darbe, šaunuolė, kad sutikai. Labai super naujienos!

A šito dar niekas nepatvirtino 😂

Jeigu jau anos tolerantiskos, tai aš tada Anglijos karaliene 😊😆

Bet tai kaip smagu, kad renkasi ir grįžta puiki kompanija!

Nu kaip nepatvirtino?  :B  :laugh: 

Isejau su dieduliu pasivaiksciot. Apdariai pasiemiau penionzu burbulams, bo neturiu namie. Dzingt i galva, kad sekmadienis, o alko iki 15. Pasileidau zovada i parde, sustojau tik supratus, kad nespesiu :D Ai. Stroganovo jautiena pas mane sian. Tiks ir raudons.

Hahaaaa. Nu nepasiseko čia tau konkrečiai.  :laugh:  Lėtai lakstai nu  :B 

Aš tai irgi labai džiaugiuosi kokia kompanija renkasi  :wub: 

Atsakyti

Tai jo jo, ju visada gi buvo. Pasinaudosiu Rykutes praktika nuo praeito skilimo ir palakstysiu po dvi temas. Yra sitoj temoj zmoniu, kurie man patinka ir nenoriu nutraukt bendravimo.

Atsakyti
Siaip alta asmeniskai isdeste selijai savo pozicija , dar gerokai pries sia nauja tema.
Ir taip ,dauguma zino kokia yra alta .
Atsakyti

Maniškės irgi slepiasi. Bet ištraukiu ir savo padarau.

Susiruošiau į salę. Nukabinau rūbus nuo virvės, padėjau ant loovos. Kol nuėjau į wc, kačiūros ant treningų susirangė. Viskas aplipę pūkais. Nu ir kaip nesikeikt?

Nu šunininkų temoj tokiais atvejais pataria, pasiimi susuktą laikraštį ir trankai per galvą... sau. Už tai, kad palikai  :D​ 

Atsakyti

Neturiu laiko, bet busiu CIA! Palikim man viena taburete!

Atsakyti

Acqua Alta, 10 Kov 2019 - 14:30, parašė: Intemora , mandagiai pasakius , pagalvok ar pati cia pritapsi?
Nebuk tu mazas vaikas,as esu cia seniau nei tu. Visko maciau.
Atsakyti

Nieko blogu susuktu laikrasciu ir suniui per subine uzplot, kai ka blogo pridaro. Tai neugdo agresijos, bet biski baimes duoda.

Atsakyti