Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Blyn kaip man palengvejo. :yahoo: 

Atsakyti

Aš saviškei ką tik išroviau iltinį dantuką. Vos vos laikėsi, tai jau pati paprašė.

jau iltiniai krenta? jei neklystu, tavo truputuka jaunesne, nei mano, o jau man atrode, kad maniskei pieniniai krenta gerokai anksciau nei priklauso, bet va iltiniai dar kaip muras :)

Mažė mano šuniui dantukus bežaizdama ištraukė ir paskiau pakišusi po guoliu laukė dantukų fėjos :D

verslininke :lol:

Ziu ir mano 2200. Tai gal jau galiu gaut ta inksta???

jus cia apie kokius inkstus kalbat? :D gal pirma manes atsiklauskit, ar as ji jums duosiu :D

Atsakyti

Fate, tu man Miele, tau Frofesore inkstą.

Atsakyti

tfuu, tie nelemti inkstai...  8 p.m. maziukes nepagyriau :wub: kai paniurkyciau tokia :rolleyes: o jau ta lupyte riesta  :wub: gerai, kad vyras nemato, kaip lydausi, tikrai vaika uzstatytu :lol: 

Atsakyti

Fate, tu man Miele, tau Frofesore inkstą.

ale tu gera aferiste :D as jau rimtai pradejau galvot apie savo treciojo apdraudima, kad kas nakcia nepavogtu :lol:

Atsakyti

8pm koks maziukes grozis! :)

Atsakyti

ziurineju  batus...  ir tokia banalybe  uzmaciau, kad pasidalinsiu :)

53852511_2368884063123777_37568276463657

Atsakyti
Kam kasmyro uz pigiai?
Atsakyti

Man

Atsakyti

Frofesore, ne aferistė ašai, man tik galingos Miele reikia.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Frofesore, ne aferistė ašai, man tik galingos Miele reikia.  :rolleyes:​ 

bet inkstas tai mano!

Atsakyti

ir ka daret? as niekad nesusidurus su tokia situacija, teoriskai bookingas uz ati atsakingas juk, turetu rast alternatyva jie, kur apsigyvent, jei del ju sistemos klaidos taip nutiko

Tada bookingui neprisiskambinom. Pasiėmėm kitą viešbutį per tą patį booking. Tik pasiskambinau pasitikslint, ar viskas gerai.

O sodra tau jau grąžino pinigus? Nepasigyrei čia, ar vis dar lauki  :rolleyes:​ 

Grąžino seniausiai. Per savaitę, berods. Sakiau čia tikrai, matyt praleidai.

bet inkstas tai mano!

Tai todėl lengva ranka ir dalija. :D 

8pm, meilybė kokia tavo lėlė  :wub: 

Atsakyti