Kūdikis nuostabus, kaip tooookioo norėčiau.... kaip su kvepavimu?
Oi kokia lialia.
Duok D kad tik atmestu vel ir vel.Net tie kurie balsavo uz brexit -suprato kad sikna bus po jo.Jau labai daug kapitalo isejo is salies.Pinga nekilnojamas turtas,bet tik tas kur prasideda nuo milijono.
Labas rytas mamzelkos.
Papirksim
Jau ko ko, bet pinigu mes tikrai turim
8 pm, kokia graži mergytė
Aš saviškei ką tik išroviau iltinį dantuką. Vos vos laikėsi, tai jau pati paprašė.
8 pm, kokia graži mergytė
Aš saviškei ką tik išroviau iltinį dantuką. Vos vos laikėsi, tai jau pati paprašė.
Mažė mano šuniui dantukus bežaizdama ištraukė ir paskiau pakišusi po guoliu laukė dantukų fėjos
Bet tavo katytė jau senutė?
Tau kiek metu? Tu ekonomikoj ar politikoj nors kiek gaudaisi? . Tie kurie balsavo uz isejima-seni zmones ir tie kurie gyvena ant benefit.Jie nieko nesupranta is kur i sali plaukia pinigai ir kaip daromas biznis.Dabar ir tie mato kad sikna arteja.Reikejo grieztinti vidinius istatymus,o ne draskytis. Del pabegeliu,tai tu melsk D kad gyveni salyje,kur nera karo,bado ir taves nepjauna ir neprievartauja Alacho vardu.Idomu ka tu tada sakytum del pabegeliu.Pripazystu,kad pabegeliu irgi yra visokio plauko ,bet ant to dirba tarnybos juos suskirstyti ir integruoti.
O tu garantuoji,kad gyvenime neturesi transexualo arba gejo savo seimoje arba gimineje?Arba tavo kas is artimuju neistekes uz kitos religijos,rases,tautos zmogaus ir bus laimigi?
Istrauka is Savukyno straipsnio (rasyto is karto po balsavimo del istojimo), kuriam labai labai pritariu:
Kalbant vulgariai, tipiškiausio išstojimo iš ES šalininko portretas labai paprastas: tai labai bukas senis ar boba, kuri nei nesimokė ir išvis per visą gyvenimą nieko gero nenuveikė, gyvena kur nors kaime. Ir senatvėje dėl visko dabar kaltina Europos Sąjungą, nes kaltinti savęs negali, atmintį prarado, o proto išvs neturėjo.
Pasilikimo Europos Sąjungoje šalininkai visai atvirkšti – tipiniu atveju tai išsilavinęs vaikinas ar išsilavinusi mergina, kuri ir mokėsi, ir gavo darbą, ir sėkmingai gyvena kažkur dideliame mieste. Ir mato visas perspektyvas, kurios atsiveria Europos Sąjungoje.
Čia galite pasidaryti išvadas apie tai, kokia ta realybė. Neišsilavinę, buki, pašalpomis gyvenantys tipažai nutarė padaryti kažką gero savo šaliai. Paskui pažiūrėsime, ką išties jie savo šaliai padarė.
Pries pora metu, man atrodo, prieme ta tvarka. https://www.which.co...u-need-to-know/
Galingumas ribojimas, kaip ir plauku dziovintumams. Del klimato kaitos.
Pvz mano dabartine Miele nebeparduodama, per galinga.
Koks galingumas tavo Miele?
Aciu uz pagyras kleckei, geras vaikas ji musu Kvepavimas tai nezinau Uzkniso ten monitorius pastoviai bypsintis (nes tai nuslysta, tai nepagauna), nuemem ir viskas. Turim namudini naktini bet ten parametrai ne tokie jautrus, uztat visi miegam gerai
Skaitau apie Boeing 737 Max 8 ir nervas paeme. Ne nu aisku JAV vinintele salis, kuri leidzia skraidyt toliau Tikiuos ne su tokiu skrisim birzeli
Ai beje, apie burbulus paraset temoj, tai as ilgesingai nuzvelgineju vyno ir sampano butelius parduotuvej....
8 pm, o jau mergytes grozis koks kaip noretusi tokia mazule pasupuot truputeli...
As va pagaliau namo grizau, mokykloj susirinkimas kazko labai uzsitese, nors tradiciskai atejom penkiese Smagu tik kad pagyre mano vaiki mokytojai, sake labai suvyriskejes, surimtejes po ligos grizo.
Alkana kaip vilkas, saldytuvo isvalyma padariau ant nakties, bliamba
8 p. m. tai del gresiancio persileidimo nedarbingumu JAV neduoda, reikia savo saskaita?
Mergyte nuostabi Kaip sese?
Eularija turbut apie dukra rase. Katytes gi nebera jau...
Nu Limca,tai tu dabar protingas zmogus ir kalbi apie imigracija ir musulmonus.Tai dabar pasakyk prie ko EU ir musulmonai?Kiek EU musulmonisku saliu?Kiek pamenu dvi ar trys.
Jiems maziau is savo buvusiu koloniju plesti reikejo,o paskui butu nereikeja lengvatinem salygom susileisti kolonieciu is Cado,Irako,Sudano ir tt.Patys prisiveze -patys turi.
Taip kad istoriskai nezino o kaltina EU.
Jau koksai ziogas fantastiskas.....
I.Elija, as rasiau, ka zmones sneka.
Be to musulmonus imigrantus jie kaltina del to, kad EU ju nemazai prisieme beganciu is karu. O, ir teroristu visi bijo.
Koks galingumas tavo Miele?
2200
8 pm., nenustebino, kad pas jus nenuimti tie lektuvai. Kitaip JAV i tai ziuri. Juk, pas jus ir auto technikines visai kitokios, nei EU.