Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ir as nesu to Benedikto kiausu valgius. Ir  nenoriu. Bet as apskritai nesu kiausu megeja, tik kietai virti, ir tik retkarrciais, su  dz. pomidorais, o omletai, kiausinienes man yra siaubu siaubas,  net mintys apie juos sukelia negera refleksa. 

Bet uz tai jamu gadget kavuka puodos.

Labaryta, ponios. :)

Atsakyti

Laba laba,  :4u: 

Grįžtu į sektą, pasiilgau  :wub: 

Per tą laiką aplankiau gražiąją nuostabiają pietinę Italiją: Bari, Alberobello, Polignanę, Materą. Kaip mums pasisekė Baryje, tai ne tas žodis. Gavome viešbutį senamiestyje, pačiame tikriausio italų kvartalo viduryje. Tai OMG kokia nerealybė buvo: vespa, diedukai su kortomis, picos, Luigi šauksmai. Kaip kokiam filme. Jeigu kas lankysite tą Italijos pusę, pasakykit, aš jums rekomenduosiu apsistoti pas Armando. Kuris beje ex profesionalus futbolininkas, ir dar mes su juo smagiai pavakarojom apie futbolą plepėdami. 

Benedikto kiaušiniai labai skanu, bet pats geriausias skonis kai jie yra su Hollandaice padažu. Be padažo, tiesiog be luktštų virti kiaušiniai. 

Atsakyti

Imu kavos ir Benediktą, bo nesu ragavus. Kiaušus mėgstu, iš Fatės išmokau mašinoje juos jiesti.

Sveikatos Rykutės mazgei. 

Atsakyti

Limcamcos Italija kokia patraukli. :wub:​ 

Atsakyti

Italijoje galėčiau gyventi ir gyventi. Mano šalis. Turbūt neveltui mus vis suveda keliai, tai draugai italai, tai klientų italų vis daugiau ir daugiau. Šiuo metu labai įtemptas laikotarpis, kai randu tarpą laisvo laiko imu knygą į rankas. Reiktų grįžti prie italų kalbos mokslų. Gi reikės susikalbėti su Frančeskomis ir Luidžiais  :D  :D​ 

Atsakyti

As nesu dar Benedikto ragavus, geda dziunglems...

Nesijausk vieniša.

Labas pirmadienis.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 10 21, 11:41)
<p>Laba laba,  4u.gif </p><p></p><p>Grįžtu į sektą, pasiilgau  wub.gif </p><p>Per tą laiką aplankiau gražiąją nuostabiają pietinę Italiją: Bari, Alberobello, Polignanę, Materą. Kaip mums pasisekė Baryje, tai ne tas žodis. Gavome viešbutį senamiestyje, pačiame tikriausio italų kvartalo viduryje. Tai OMG kokia nerealybė buvo: vespa, diedukai su kortomis, picos, Luigi šauksmai. Kaip kokiam filme. Jeigu kas lankysite tą Italijos pusę, pasakykit, aš jums rekomenduosiu apsistoti pas Armando. Kuris beje ex profesionalus futbolininkas, ir dar mes su juo smagiai pavakarojom apie futbolą plepėdami. </p><p></p><p>Benedikto kiaušiniai labai skanu, bet pats geriausias skonis kai jie yra su Hollandaice padažu. Be padažo, tiesiog be luktštų virti kiaušiniai. </p>

Dusauju, kokie orai ispuole?
Atsakyti

Labai geri. Diena 23-25 silumos, vakare uztenka plono megztuko ant pliku ranku. 

Ne taip, kaip cia pas mus, pila lietus nuo pacio ryto  :mad2:​ 

Atsakyti

Kur čia lyja, kam čia lyja? Šviesos diena!!

Atsakyti

Šiandien šiaip buvau susiplanavus keturis rimtus susitikimus. Dar du įgrūdau, nes labai prireikė.

Tai jau net aš: ekstravertė, paturbinta puikiu smuiko koncertu vakar, jaučiuosi padirbėjusi. Nieko, laukia treniruotė, greitas šopingas, irrrr draugė!!!

O apie Italiją godžiai skaitau - gi važiuosiu! Dar negreit.

Atsakyti

Kavos dienai gerai pavyksta Benedikto kiaušiniai​Nors patys geriausi buvo Vienoje.

Atsakyti
As irgi vaziuosiu butinai, gal net greitai.
Atsakyti