Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ponickos, yra cia patyrusiu keliautoju, patarkit, gruodzio antroj pusej kur skrist, kad butu galima biski pasisildyt, bent kokie +22+24?

Tenerifė 🥰

Atsakyti


6-6.jpg

Atsakyti

Į Meksiką  :D

Aš būtent taip ir padariau. Neėmiau naujo, nes senas veikia puikiai. Už planą moku 10 pinigų.

tai turbut  bus protingiausia  nors mano baterijos capacity  tik 83% like :(  noretusi  geriau, bet   teks rintis pigiau :)

Atsakyti

Pas mus radiatoriai salti kaip nabasniko uzpakalis, jokios kates neuzvarytum ant ju. Miegu priw atverto lango.   Vasarrrra.

Kas pas jus blogesnio, kaip gyvenate? Tylu cia..

A, va, jau Oragyte ir pasidalino.  :D   Pas mane tai remontai - kaimynai uzu sienos kala,  grezia, salia  viso kito gyvenimisku "gerybiu" paketo.. Jau as juos keikiu riebiais rusiskais zodeliais ir labai tikuosi , kad girdi. :yu:

Oi, remontai pas kaimynus yr baisus dalykas.

Orage, uj, aš iki šyto savo 1+ (tokis teliefų brendas) buvau profesionali ekranų bandytoja. Supraaaantu tavy iki milimetro.

Kooookis saulėlydissss....

Bet kai pati išsirinkau, nebedaužau.

Ekraną pasikeisti moku, aCisiuntus iš kinų. Bet jau netreniruoti įgūdžiai. Svarbiausia mokėt sukalt tik ekraną, iki digitsizerio nedakalt  :B​ 

Žinok ne stikliukas čia. Visą ekraną reik keist. Tai jau metus atvaikščiojau su suskaldytu, tai dar mėnesį išgyvensiu. Dzin. Pikčiausia, kad pati durna, gi galėjau prieš metus pasikeist tą ekraną. 75€ ne karvė. Bet aš nesusižiūrėjau, kad vis dar moku tą draudimą. Sąskaitose tai gražiai pasislepia po "kitos paslaugos". Buvau tikra, kad už telefoną tiek moku. Realiai draudimui sumokėjau daugiau nei ekrano keitimas.

jau norejau paguodos  psalme  rasyti, bet taip gerai  susikaite istorine-patirtis :) Man kita menesi  kontraktas baigiasi, tai irgi reikia  taskus susideti, svarstau ar imti kita telefona ar  uzteks to kuri turiu tik 'issireikalauti' gero plano.

Nu kaip pas jumi gerai. Pas mumi, tai priklausomai nuo turimo plano, gauni nuolaidas įrangos pirkimui. Alles. Ir dar juokingiau, kad mokant iš karto už įrangą, ji kainuoja daugiau, nei imant išsimokėtinai per 2 metus. Čia bent jau Telia tokie bajeriai.

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 10 20, 19:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72525571" data-time="1571584526"><div><p>Ponickos, yra cia patyrusiu keliautoju, patarkit, gruodzio antroj pusej kur skrist, kad butu galima biski pasisildyt, bent kokie +22+24?</p></div></blockquote><p></p><p>Tenerifė 🥰</p>

Bent siuo metu i Tenerife kainos +- mano norimam laikotarpiui zmogui nuo stukos euru. blink.gif
Atsakyti

Ne per gerai puoniai?

Pirkau batus duotis po brūzgynus, filtrus objektyvui ir action camerą. Sūnus surado savo seną kamufliažinę uniformą. Tikiuosi kad tiks.

Kur tu čia varysi?

Ponickos, yra cia patyrusiu keliautoju, patarkit, gruodzio antroj pusej kur skrist, kad butu galima biski pasisildyt, bent kokie +22+24?

esu buvus Hurgadoj per naujus. Tai panašiai tiek ir buvo dienom. Pilnai deginomes, vanduo vėsokas, bet maudėmes šiek tiek, snorkelinom.

Šiaip Tailande karšta tikrai būtų 

Atsakyti

Tenerifė 🥰

Sakai? Nors gal pietinėje dalyje ir būtų panašiai, jei pasiseks

Atsakyti

Mano planas per šventes : Ausvicas - viena - Budapeštas - lvovas. Kas buvot? Ką patartumėte?

Atsakyti

Kur tu čia varysi?

 

 

Maršrutas bus toks (tik raudona linija):

 

Absolute_Africa_SE27.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 20 spalio 2019 - 20:22

O kaip įdomu 

Atsakyti

GAL nori malaron tablečių? Liko pas mane keli lapeliai po Madagaskaro

Atsakyti

GAL nori malaron tablečių? Liko pas mane keli lapeliai po Madagaskaro

Gėrei? Kaip šalutiniai poveikiai?

Atsakyti