Numigau grožio miego. Pažiūrėjau į veidrodį ir apakau nuo grožio.
Idomus nusistatymai. Dedu 1 zvake ir nesuku galvos.
Analogiškai. Nesąmonė apkrauti kapą žvakėmis. Nešu po vieną žvakutę žmogui, gėlių krepšelį ar puokštelę.
Na kažkaip per 30 gyvenimo metų nepasitaikė man regis, kad kas atneštų 2 ar 4 gėles...puokštėje aišku neskaičiuoju
Na taip dvi ar keturios jau ir siaip mažoka 😊nors per Valentino diena restorane visoms moterims po viena roze iteike, o lietuvisku prekiu parduottveje gavau viena tulpe per kovo 8 aja 😊 😊
Laba su kavos puodu,
JOOO MES ROMOJ PAPUOLEM..KARSTO VANDENS NERA..MAZA TO BLAKES SUKANDZIOJO O ATSILIEPIMAI VISAI GERI BUVO.
Geriausia skaityt amerikieciu atsiliepimus. Vo tie tai nuolat nepatenkinti buna Ir blakes tai daznas ju atsiliepimas
MAtau, kad daug ka busiu praleidus. Gal ir gerai
Na, gal neteisinga visai jau sakyti, kad uz Brexit nubalsavo tik pasalpiniai ir prasta issilavinima turintys zmones. Vistik, tokios apklausos niekas nepadare, tad neaisku. Man teko sutikti ir nustebti tikrai, atrodo, protingu zmoniu kurie balsavo uz Brexit. Priezastys dazniausiai, tipo per daug imigrantu, nors labiausiai jiems kliuna musulmonai. Visas Brexit nera nei naudingas, nei nenaudingas. Tai buvo tiesiog politinis zaidimas, rinkimai pazadai drebti neapgalvotai. Ir, va, sedi salis klampyneje, nezino kaip kapanotis.
I laidotuves ar ant kapu visada nesu porini skaiciu geliu ir zvakiu. Na, nebent tai puokste. Bet, siaip 2 ar 4. Daugiau, jau nebeskaiciuociau, pvz 6 ar 8 gali ir gimtadieniui dovanoti.
Na taip dvi ar keturios jau ir siaip mažoka 😊nors per Valentino diena restorane visoms moterims po viena roze iteike, o lietuvisku prekiu parduottveje gavau viena tulpe per kovo 8 aja 😊 😊
Na aš kai su skrega gyvenu (atrodo, kad visi tokie buvo pagal Tavo parašymą), tai retai gaunu daugiau nei 5, dažniausiai tris šakeles smukių gvazdikėlių.
Na aš kai su skrega gyvenu (atrodo, kad visi tokie buvo pagal Tavo parašymą), tai retai gaunu daugiau nei 5, dažniausiai tris šakeles smukių gvazdikėlių.
Tu nepergyvenk čia pas mus gėles sąlyginai pigios 😊 už tas 15 rožių mokejo gal 6 svarus 😊o svarbiausia, kad jos išsilaiko iki dviejų savaičių, tai kas čia yra nupirkti pora kartų geliu į mėnesį, o buna, kad ir pati nusiperku, tai žiūrėk anam ir susitaupo 😊. Aišku galima ir brangiai pirkti jeigu pirksi puokštes iš gėlių parduotuves.