Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Seniau buvo toks prietaras, iš įpročio taip ir perku. Vakar ir 25 rožes pirkau gimtadienio proga. 

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 03 13, 15:12)
<p>Seniau buvo toks prietaras, iš įpročio taip ir perku. Vakar ir 25 rožes pirkau gimtadienio proga. </p>

Man ir, net klausimų nekyla tuo klausimu ax.gif
Atsakyti

Buratinas, mano žiniomis, gyvena UK.

Atsakyti

Dėl gėlių, tai man neturi reikšmes, gal kiek nustebčiau jeigu tik dvi gėles padovanotų. Dabar suskaičiavau, kad pamerktos 15 rožių, bet tikrai žinau, kad buvo ir lyginis  skaičius, sužadėtinis dažnai parneša gėlių vis iš skirtingų vietų 😆tai ir skaičius skirtingas 😊

Atsakyti

Nu dabar vazoj 6 tulpės.Trys diedo,trys iš darbo.Einu vyniotis paklode 😬

Atsakyti

aš tai auklėju MB, kad negalima dovanoti lyginio skaičiaus gėlių...o ant kapų reikia būtent lyginio skaičiaus, tiek gėlių, tiek žvakių...jam čia naujiena buvo.

Atsakyti

Buratinas, mano žiniomis, gyvena UK.

Tai gal mazai bendrauja su ekonomistais,biznio zmonemis.Nu bet nesvarbu.Ir jeigu cia taip paprasta viskas butu tai ir sprendimu niekas neatideliotu.Ir nebutu savoku kaip kietas brexitas ir tt.

Bet zinoma,kiekvienas turime savo nuomone apie tai.

Atsakyti

aš tai auklėju MB, kad negalima dovanoti lyginio skaičiaus gėlių...o ant kapų reikia būtent lyginio skaičiaus, tiek gėlių, tiek žvakių...jam čia naujiena buvo.

CIA IR MAN NAUJIENA...O JEI KREPSELI DEDI? KIBA VISAS GELYTES SUSKAICIUOT? TAI TEN JU IR VIRS 10 GALI BUTI..NEGI TIEK ZVAKIU DEGSI?

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2019 03 13, 15:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-time="1552485035" data-cid="72381656" data-author="mona.mona"><div><p>aš tai auklėju MB, kad negalima dovanoti lyginio skaičiaus gėlių...o ant kapų reikia būtent lyginio skaičiaus, tiek gėlių, tiek žvakių...jam čia naujiena buvo.</p></div></blockquote><p>CIA IR MAN NAUJIENA...O JEI KREPSELI DEDI? KIBA VISAS GELYTES SUSKAICIUOT? TAI TEN JU IR VIRS 10 GALI BUTI..NEGI TIEK ZVAKIU DEGSI?</p>

Manau ne taip supratai, lyginis skaičius žvakių kapuose turi būti. Tarkim 2 ar 4
Atsakyti

CIA IR MAN NAUJIENA...O JEI KREPSELI DEDI? KIBA VISAS GELYTES SUSKAICIUOT? TAI TEN JU IR VIRS 10 GALI BUTI..NEGI TIEK ZVAKIU DEGSI?

Manau, kad į krepšelius irgi deda lyginį skaičių. O gal ir ne, kalbu apie skintas gėles. O dėl žvakių gal ne taip supratai. Mb vis norėdavo po vieną žvakę nešti ant kapo, tai sakiau ni ni ni, reikia dviejų (4, 6 ir t.t.).

Atsakyti
Idomus nusistatymai. Dedu 1 zvake ir nesuku galvos.
Atsakyti

Aš nuo vaikystės iš tėvų taip girdėjus, tai taip ir darau, o kas kaip ir kodėl tai niekad ir nesigilinau...

Atsakyti