Mano antklodes jau daug m su vilnos užpildu. Vasarai plonesnė, žiemai storesnė. Puikios, tikrai niekad nesusalam. Ir man patinka kad jas be problemų galima skalbti
Mano antklodes jau daug m su vilnos užpildu. Vasarai plonesnė, žiemai storesnė. Puikios, tikrai niekad nesusalam. Ir man patinka kad jas be problemų galima skalbti
bus pirma naktis siandien, tai rytas uz vakara protingesnis bus matyti kaip issimiegosim
Na, musu atveju tai nebuvo jokios terliones, akropoly pridavem, panoramoj nusipirkom, o gal atvirksciai, neprisimenu. Ta striuke man dar grazesne patapo. Bet jei reiketu trenktis kazkur tolyben ir be dydziu garantijos, tai ne abejones, taip nezaistume, cia buvo gera proga sutaupyti.
Kokias būtent naudoji?
Laba,
Prie jūsų kaldrų mano klausimas bus labai į temą. Siaubazzz, gi filmai.in uždarė. Per kur dabar mano vyrui Oragės rekomenduotą serialą žiūrėti?
Miegam apsikloję Fogarty su vilna viduje. Puikumėlis. Ir vaikui tokią įtaisiau atėmus iš svečių miegamojo. Mat ji viengulę išaugo.
Gagded, labai tavo postų pasiilgus buvau. Ir taip, intensyviai ruošiuosi veselei... Tik lašiakas nekrenta, nes nemetu jo.
Atblokuoti.lt pasikeiskit DNS ir rodys filmai in. Jau gi su linkomanija tas pats buvo, o visi sėkmingai atsublokavo 😂
Aš apakus. O kaip tai padaryt?
Nesupratom kur ten telefone atblokuoti tuos DNS'us
Visa diena onko, labai daug ten permastai savo požiūrio taškų ☺️ bet padariau viską per dieną, dabar Lapkričio 6 varysiu plano chuligano tolimesniems veiksmams.
O va sėdim su mažąja ir kapojam nesveiką maistą, kebabus, bulvytes 😂🤣 čia mano skrandžiui kaip tik 🤭😂😅🥊 laukiam pamokų vaikščiojimo ant podiumo 🥰 nes daba kaip traktoriukas eina kiaurai, gal pavirs į fėja plazdančią 🤭😁 nes lapkričio mėnesį teks demonstruoti jai arenoje rūbelius.