Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Jo, Rykute :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 11 spalio 2019 - 09:37

A vat pamoralizuosiu.  Baikit pletkyti, palikit tai kitai temai, susimildamos.  :B 

Irgi  nelabas rytas.    Žopa ir pas mane siokia tokia, nieko labai blogo, bet daug nemaloniu dalyku supuole.  Biski sveikata, biski fifansines islaidos ( ne del sveikatos). Ai, bet gi ir tai praeis... :) 

Oragei, Rykutei po  :4u:  Gadget, kaip smagu, kad sugrizai.  :4u: 

Atsakyti

Man negalima sėdėti ir nieko neveikti, kol čia laukiu vis, užsisakiau kostiumėlį, sijoną su bliuze, galvojau pradžioje suknelė 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 11 spalio 2019 - 10:20

Aš, laukdama susitikimo, užsibukinau dizainerį ir treniruotę ;)

Kokie rūbai? 

Gavau sąskaitą už siūlus, lininiam voke  :wub:​ 

Atsakyti

Aš, laukdama susitikimo, užsibukinau dizainerį ir treniruotę ;)

Kokie rūbai? 

Gavau sąskaitą už siūlus, lininiam voke  :wub:​ 

Tokį paprastą kasdienai 🥰

https://laisvastiliu...=30105668091949

Atsakyti

Labas rytas 🥰 šiandien lekiu į onkologinį  :sleep:  tyrimai tyrimai ir tyrimai... 

Vakare šampė 😁

laikau kumscius, viskas bus gerai!

Labas litras

Pamenu, kažkas skųsdavosi, kad Ašenajjjjjj neaiškiai rašau, reik pagalvot, kas sugalvota.

Tai va, kažkas nuoga ir brandi pasifotyjo ant viešai, ir dar kažkas mažum laukiasi ar kaip? Kažkai nesutampa. Bo fotyjosi nebesidauginančiai brandi, ania?

Kava su čiorizooooooo kadran netilpo, ot.

tai kokio dydzio kavos puoda isvirei jeigu jau  nebetelpa  i ekrana ikelti, o siaip,  tai  man cia daznai  visos foto perdideles arba  vercia jas  ant sono :)

mes tai brandziai nuogai damai kaip ir uzuominas duodame, kad ji susitvakytu  savo kibernetini pasauli, bet turbut nesupranta  :(

Atsakyti

A vat pamoralizuosiu.  Baikit pletkyti, palikit tai kitai temai, susimildamos.  :B 

Irgi  nelabas rytas.    Žopa ir pas mane siokia tokia, nieko labai blogo, bet daug nemaloniu dalyku supuole.  Biski sveikata, biski fifansines islaidos ( ne del sveikatos). Ai, bet gi ir tai praeis... :) 

Oragei, Rykutei po  :4u:  Gadget, kaip smagu, kad sugrizai.  :4u: 

Savaite, tikrai taip ir tai praeis, tik  aisku noretusi greiciau. :4u:

Atsakyti

o siandien mano Salamander 6 poros batu atkeliauja :)  niu bet  susinervinau  vakar paziurejusi , kad visi batai atpigo :cray:  £6 svarais, tai kas bendroje sumoje visi £36 gaunasi, butu dar viena pora  batu uz tuos pinigus :lol:  :) galvoju gal  grazinti visus batus ir  isnaujo uzsisakyti :)  bet  gal labai jau cia 'taupi' pasirodysiu :) dar galvoju parduotuveje( siutini is parduotuves atsiimsiu) paprasyti skirtumo :)  vienu zodziu dilema :) 36 pinigu :) :help:

Atsakyti

Mano kava retai rytais būna lateeeeee su daaaug putos, arba ristreto arba espresso. 

Tarp damų užuominų netilpo kava  :angel2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 11 spalio 2019 - 11:28

o siandien mano Salamander 6 poros batu atkeliauja :)  niu bet  susinervinau  vakar paziurejusi , kad visi batai atpigo :cray:  £6 svarais, tai kas bendroje sumoje visi £36 gaunasi, butu dar viena pora  batu uz tuos pinigus :lol:  :) galvoju gal  grazinti visus batus ir  isnaujo uzsisakyti :)  bet  gal labai jau cia 'taupi' pasirodysiu :) dar galvoju parduotuveje( siutini is parduotuves atsiimsiu) paprasyti skirtumo :)  vienu zodziu dilema :) 36 pinigu :) :help:

esu taip padariusi pernai, kai nepigi,  mano akimis,  vyro striuke,  nupirkus ja, po keleriu dienu nupigo 50 euru juodojo penktadienio proga, tai uzkusijau vyra ja grazinti ir kitoje pardej ja nusipirkome 50 euru pigiau. Manyciau,  negeda sutaupyti, jei yra galimybe ir noras. :D 

Atsakyti

Aš tai linkusi sutaupyti, bet žinoma būna, kad tingi terliotis 😁 o dar du nuolaida nebūna dydžių reikiamų ir tt.

Atsakyti

esu taip padariusi pernai, kai nepigi,  mano akimis,  vyro striuke,  nupirkus ja, po keleriu dienu nupigo 50 euru juodojo penktadienio proga, tai uzkusijau vyra ja grazinti ir kitoje pardej ja nusipirkome 50 euru pigiau. Manyciau,  negeda sutaupyti, jei yra galimybe ir noras. :D 

galimybe ir noras yra, bet kaip Rykute  rase tingiu terliotis :) na bus matyti juk vis ven visu  6  poru nepasiliksiu nes vienodi tik skirtingu dydziu :) vaziuosiu  pasiimti kai namus issikuopsiu :) .

Tiesa kokias anklodes nadjate?  turejau  'kazkokia', pasikeiciau i pukines, nepatiko, nes daug triuksmo :)  aisku nebuvo bulgarijos ar kanados zasu, tai gal todel :) dabar nusipirkau su vilnos uzpildu,  tai bus pirma naktis :)  kazko itariu bus salta, nes labai plonyte, nors  raso, kad  iki 10 tog, kas  turetu buti labai silta :)

Aš tai linkusi sutaupyti, bet žinoma būna, kad tingi terliotis 😁 o dar du nuolaida nebūna dydžių reikiamų ir tt.

va va tik tiek, kad parduotuveje pasiimu ir   galiu iskarto atiduoti jiems  pasimatavusi ir uzsisakyti tuos kurie patinka  ir  taip tiesa dydziai  dingsta :)  o as dar nezinau kokio man reikia 5 ar 6 :)

Atsakyti