Jo, Rykute
A vat pamoralizuosiu. Baikit pletkyti, palikit tai kitai temai, susimildamos.
Irgi nelabas rytas. Žopa ir pas mane siokia tokia, nieko labai blogo, bet daug nemaloniu dalyku supuole. Biski sveikata, biski fifansines islaidos ( ne del sveikatos). Ai, bet gi ir tai praeis...
Oragei, Rykutei po Gadget, kaip smagu, kad sugrizai.
Man negalima sėdėti ir nieko neveikti, kol čia laukiu vis, užsisakiau kostiumėlį, sijoną su bliuze, galvojau pradžioje suknelė 😁
Aš, laukdama susitikimo, užsibukinau dizainerį ir treniruotę ;)
Kokie rūbai?
Gavau sąskaitą už siūlus, lininiam voke
Aš, laukdama susitikimo, užsibukinau dizainerį ir treniruotę ;)
Kokie rūbai?
Gavau sąskaitą už siūlus, lininiam voke
Tokį paprastą kasdienai 🥰
Labas rytas 🥰 šiandien lekiu į onkologinį tyrimai tyrimai ir tyrimai...
Vakare šampė 😁
laikau kumscius, viskas bus gerai!
Labas litras
Pamenu, kažkas skųsdavosi, kad Ašenajjjjjj neaiškiai rašau, reik pagalvot, kas sugalvota.
Tai va, kažkas nuoga ir brandi pasifotyjo ant viešai, ir dar kažkas mažum laukiasi ar kaip? Kažkai nesutampa. Bo fotyjosi nebesidauginančiai brandi, ania?
Kava su čiorizooooooo kadran netilpo, ot.
tai kokio dydzio kavos puoda isvirei jeigu jau nebetelpa i ekrana ikelti, o siaip, tai man cia daznai visos foto perdideles arba vercia jas ant sono
mes tai brandziai nuogai damai kaip ir uzuominas duodame, kad ji susitvakytu savo kibernetini pasauli, bet turbut nesupranta
A vat pamoralizuosiu. Baikit pletkyti, palikit tai kitai temai, susimildamos.
Irgi nelabas rytas. Žopa ir pas mane siokia tokia, nieko labai blogo, bet daug nemaloniu dalyku supuole. Biski sveikata, biski fifansines islaidos ( ne del sveikatos). Ai, bet gi ir tai praeis...
Oragei, Rykutei po Gadget, kaip smagu, kad sugrizai.
Savaite, tikrai taip ir tai praeis, tik aisku noretusi greiciau.
o siandien mano Salamander 6 poros batu atkeliauja niu bet susinervinau vakar paziurejusi , kad visi batai atpigo £6 svarais, tai kas bendroje sumoje visi £36 gaunasi, butu dar viena pora batu uz tuos pinigus galvoju gal grazinti visus batus ir isnaujo uzsisakyti bet gal labai jau cia 'taupi' pasirodysiu dar galvoju parduotuveje( siutini is parduotuves atsiimsiu) paprasyti skirtumo vienu zodziu dilema 36 pinigu
Mano kava retai rytais būna lateeeeee su daaaug putos, arba ristreto arba espresso.
Tarp damų užuominų netilpo kava
o siandien mano Salamander 6 poros batu atkeliauja niu bet susinervinau vakar paziurejusi , kad visi batai atpigo £6 svarais, tai kas bendroje sumoje visi £36 gaunasi, butu dar viena pora batu uz tuos pinigus galvoju gal grazinti visus batus ir isnaujo uzsisakyti bet gal labai jau cia 'taupi' pasirodysiu dar galvoju parduotuveje( siutini is parduotuves atsiimsiu) paprasyti skirtumo vienu zodziu dilema 36 pinigu
esu taip padariusi pernai, kai nepigi, mano akimis, vyro striuke, nupirkus ja, po keleriu dienu nupigo 50 euru juodojo penktadienio proga, tai uzkusijau vyra ja grazinti ir kitoje pardej ja nusipirkome 50 euru pigiau. Manyciau, negeda sutaupyti, jei yra galimybe ir noras.
Aš tai linkusi sutaupyti, bet žinoma būna, kad tingi terliotis 😁 o dar du nuolaida nebūna dydžių reikiamų ir tt.
esu taip padariusi pernai, kai nepigi, mano akimis, vyro striuke, nupirkus ja, po keleriu dienu nupigo 50 euru juodojo penktadienio proga, tai uzkusijau vyra ja grazinti ir kitoje pardej ja nusipirkome 50 euru pigiau. Manyciau, negeda sutaupyti, jei yra galimybe ir noras.
galimybe ir noras yra, bet kaip Rykute rase tingiu terliotis na bus matyti juk vis ven visu 6 poru nepasiliksiu nes vienodi tik skirtingu dydziu vaziuosiu pasiimti kai namus issikuopsiu .
Tiesa kokias anklodes nadjate? turejau 'kazkokia', pasikeiciau i pukines, nepatiko, nes daug triuksmo aisku nebuvo bulgarijos ar kanados zasu, tai gal todel dabar nusipirkau su vilnos uzpildu, tai bus pirma naktis kazko itariu bus salta, nes labai plonyte, nors raso, kad iki 10 tog, kas turetu buti labai silta
Aš tai linkusi sutaupyti, bet žinoma būna, kad tingi terliotis 😁 o dar du nuolaida nebūna dydžių reikiamų ir tt.
va va tik tiek, kad parduotuveje pasiimu ir galiu iskarto atiduoti jiems pasimatavusi ir uzsisakyti tuos kurie patinka ir taip tiesa dydziai dingsta o as dar nezinau kokio man reikia 5 ar 6